Jump to content

πρόταση για low-end η mid-end κάρτα γραφηκών

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θέλω κάποια πρόταση για πολύ φτηνή κάρτα γραφηκών μέχρι 40 για pc με τα ακόλουθα

mobo:Gigabyte GA-8I945PLGE-RH

cpu:pentium d 2.66ghz@3.0ghz

ram:2x512 ddr2 533@600

gpu:nvidia 6200 tc 256mb-64bit 350-540

το pc είναι δεύτερο και το θέλω για παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων(κανενα pro)

Ψάξε για καμιά μεταχειρισμένη καλύτερα ;)

Πριν 2 βδομάδες τσίμπησα για τον αδερφό μου μία 6600GT με 30€. Εκεί θα δεις διαφορά :)

Φίλε στην θέση σου θα έπαιρνα αυτην

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=961272

Στα 79 ευρω... Για το συστημα σου ειναι ό,τι πρεπει δουλευα και εγω με αναλογο συστημα και αυτη την καρτα... Ειναι το καλυτερο value for money... Θα δωσει πνοη στα games αυτο ειναι σιγουρο ;)

Δεν αξιζει να παρεις 6600GT/8400GS/7300GT και αναλογες καρτες στα ~40 ευρω...

Παλι ψοφιες θα ειναι...

Αρχική απάντηση από anthis

Δεν αξιζει να παρεις 6600GT/8400GS/7300GT και αναλογες καρτες στα ~40 ευρω...

Παλι ψοφιες θα ειναι...

Αρχική απάντηση από crio

1) Παιδιά θέλω κάποια πρόταση για πολύ φτηνή κάρτα γραφηκών μέχρι 40€ για pc με τα ακόλουθα

2) το pc είναι δεύτερο και το θέλω για παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων(κανενα pro)

Βλέπεις να ταιριάζει η πρότασή σου; :)

Αφού θέλει μέχρι 40€, προτείνεις 80€;

Αφού θέλει να παίζει κανά Pro, στηρίζεις ότι 6600GT/8400GS/7300GT δεν το παίζει;

Tο ειδα οπως ανεφερα και πιο πανω οτι θελει μεχρι 40 ευρω.. Απλα ελεγα οτι με 79 παιρνει καρτα 3-4 φορες καλυτερη αδιαμφησβήτητα απο τις αντιστοιχες των 30 ευρω...

Μια ιδέα είπα :flower:

anthis ευχαριστώ για την πρόταση και μπράβο για το θέμα που άνοιξες με τη συγκεκριμένη κάρτα και ότι κατάφερες.Θα με βρεις σε έναν απο αυτούς που πόσταραν.Αλλα δεν ενδιαφέρομαι για κάτι ακριβό.Είναι για το pc της αδερφής μ και το θέλω μόνο για τα καλοκαιρια που πάω στο χωριο΄Δηλαδή χαλαρά.

Thanks φιλος...:) Αν ειναι τοτε παρε καμμια zotac 8400GS που υπερχρονιζει καλα, εχει επιδοσεις λιγο καλυτερα απο 6600GT και εχει HD decoding support.. Αλλιως αν βρει καμμια 6800GT μεταχειρισμενη ή τίποτα αναλογο εισαι οκ ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.