papatsonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2008 Εψαξα αλλα δε βρηκα κατι σχετικο,Φιλος , εχει καποιο δισκακι γρατζουνισμενο ασχημα και ψαχνει τροπο να το επαναφερει .ψαχνει να δει αν υπαρχει πουθενα Ελλαδα κατι σαν και αυτο .Επισης αν καποιος εχει δοκιμασει αντιστοιχες τετοιες λυσεις , του εχουν δουλεψει?? η για πολυ ελαφριες γρατζουνιες κανουν δουλεια?
kunoobidi Ιανουάριος 27, 2008 #2 Ιανουάριος 27, 2008 Τράβα του ένα image με το Alchohol 120%. Αρκετές φορές κατάφερα να σώσω δεδομένα εκεί που το DVD-Rom σκάλωνε...
Dorian Ιανουάριος 27, 2008 #5 Ιανουάριος 27, 2008 Αρχικά δοκίμασε με οινόπνευμα. Αν είναι πολύ δύσκολη περίπτωση , μία φορά είχα δοκιμάσει με μπράσο, αυτό που γυαλίζει μέταλλα. Ενώ πριν δεν διαβαζόταν το cd από τις γρατζουνιές , μετά το διάβασε ολόκληρο. Καλό είναι αν τελικά το κάνεις να το γράψεις μία φορά στο σκληρό και να το αντιγράψεις και το δισκάκι που γυάλισες να το πετάξεις καθώς θα είναι πλέον αναξιόπιστο.
papatsonis Ιανουάριος 27, 2008 Author #6 Ιανουάριος 27, 2008 @racer , ηταν λινκ που απαγορευεται απο τους κανονισμους (λινκ για εφαρμογη) , που αν και το προωθησα στον παθοντα, ιδεα δεν εχω αν το δοκιμασε ακομη και με τι αποτελεσματα (δεν εχω και πολλες ελπιδες παντως, απο "software"-ικες λυσεις παντως :S)@dorian με οινοπνευμα εχω διαβασει πολυ παλια cd αλλα ειχε περιορισμενες γρατζουνιες., με μπρασσο το φοβαμαι γιατι εχει ελαιωδη συσταση αν θυμαμαι καλα
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 27, 2008 #7 Ιανουάριος 27, 2008 δοκιμασατε να το πλενετε?με σαπουνακι κ νερακι κανονικα στη βρυση κ μετα καλο στεγνωμα για να μην παρει υγρασια το driveπολλες φορες εχω καταφερει να παιξω γρατζουνισμενα cd/dvd με αυτον τον τροποδιαφορετικα με το alchohol οπως σου ειπαν κ πιο πανω
Eaglenik Ιανουάριος 27, 2008 #8 Ιανουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από racer Εμείς να μη μάθουμε Ειταν "Warez type" link για ενα CD/DVD Recovery tool πολυ καινουργιαι, αλλα εαν posterna ο jpavlys θα με bannare παλλη παρολο που θελω να βοηθησω! *** Ούτε με PM δουλεύουμε όμως
Dorian Ιανουάριος 27, 2008 #9 Ιανουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από papatsonis@dorian με οινοπνευμα εχω διαβασει πολυ παλια cd αλλα ειχε περιορισμενες γρατζουνιες., με μπρασσο το φοβαμαι γιατι εχει ελαιωδη συσταση αν θυμαμαι καλα Το κάνεις για να διαβαστεί μία φορά, να δημιουργηθεί νέο αντίγραφο και να πεταχτεί ο παλιός δίσκος. Θέλει πλύσιμο μετά το γυάλισμα με μπράσο.
Eaglenik Ιανουάριος 27, 2008 #11 Ιανουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από Eaglenik*** Ούτε με PM δουλεύουμε όμως Omgggggg :giveup:
gkatsogr Ιανουάριος 27, 2008 #12 Ιανουάριος 27, 2008 Ένα τρόπος τεσταρισμένος είναι να τρίψεις το cd με μία μπανάνα και μετά να το τρίψεις για κανα διλεπτο με την μπανανόφλουδα.Το έχω κάνει και παίζει.Όχι βέβαια για "χαντάκια" αλλά για νορμάλ γρατζουνιές!
dark221416003258 Ιανουάριος 27, 2008 #13 Ιανουάριος 27, 2008 τυλιξέ το σε μια σακούλα και κλείστο καλά να μην μπαίνει αέρας...βάλε το στην κατάψυξη και μετά από κάνα τρίωρο βγάλτο...
Spanaks Ιανουάριος 27, 2008 #14 Ιανουάριος 27, 2008 Μετά ζέστανε το φούρνο στους 220 και άστο για 5 λεπτά.(μα τι λέτε?)
jimakos21 Ιανουάριος 27, 2008 #16 Ιανουάριος 27, 2008 Τι αλλο ''μαγειρεμα'' θα ακουσουμε θεε μου . Αρε Eλληνες με τα κομπογιανιτικα μας!!! :hehe:
GeorgeVasil Ιανουάριος 27, 2008 #17 Ιανουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από Spanaks [Σήμερα, στις 22:58] Μετά ζέστανε το φούρνο στους 220 και άστο για 5 λεπτά. (μα τι λέτε?)
doctor Δεκέμβριος 31, 2011 #18 Δεκέμβριος 31, 2011 επανέφερα ενα δισκάκι για το wii που είχε χαλάσει η κόρη μου κάνοντας μια αξιόλογη γρατζουνια ....Ενώ είχα εφαρμόσει όλες τις οδηγίες που υπήρχαν στο internet για μπανάνες ,οδοντόκρεμες, καθαριστικά και ότι άλλο κυκλοφορεί τελικά το επανέφερα με το CAPE COD Cape Cod Polish Cloths - Polish All Watches, Jewelry! | eBay ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! το προμηθευτηκα για να γυαλίσω το ρολοι μου και το αποτέλεσμα ηταν εντυπωσιακό!!! Χρησιμοποιώντας το στο δισκάκι περιόρισε την γρατζουνιά δεν την εξαφάνισε αλλά τη έκανε πιο "φυσική" και φυσικά το έκανε λειτουργικό, αναγνωσιμο και χωρίς καθόλου κολλήματα.....προς το παρόν [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OPbcWpWSBDQ]How to fix a scratched cd or dvd ....the ultimate solution with CAPE COD!!!.mpg - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.