phil1416003162 Μάϊος 26, 2008 #141 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2008 @ PhilΜε τον E8500 default το FSB πάει 1333 αυτόματα και πόση τάση δίνει στο NB το BIOS? Η αλλαγή επεξεργαστή έγινε ομαλά? Καλορίζικος Ευχαριστω Μαριε αλλα δε ηταν δικος μου.Τον δανιστηκα μονο για μια μερα απλα για να δω το θεμα του bandwith και τι max fsb μπορω να πιασω. Για τα default δεν μπορω να σε βοηθησω.Εχεις ακουστα το "overclock on first boot"; Τον εβαλα επανω,εκανα ενα clear CMOS,μολις μπουταρε ξαναμπηκα bios,εβαλα καρφωτα ενα 8Χ450 με 1.25vcore και τις υπολοιπες ρυθμισεις οπως ημουν με τον QX6850.Παντος αν δε κανω λαθος μπουταρε στη σωστη συχνοτητα(3.16)οποτε προφανως πηρε το 1333 αμεσως. Μερικα συμπερασματα τωρα.Για αλλη μια φορα θα πω οτι η καθε Striker ειναι ενα διαφορετικο φρουτο:fist: Εκανα μερικες μετρισεις με το everest cache and memory benchmark για να δω πως θα συμπεριφερθει η μητρικη με αυτο τον επεξεργαστη,σε διαφορετικα fsb,οσο αφορα το memory bandwith.Παραθετω τα read σε MB/s της μνημης που πηρα σε καθε μετριση.Οι μνημες ειναι linked synked @4-4-4-12 2Τ 9X400=10.100MB/s 9X420=10.600MB/s 9X430=10.900MB/s 9X440=10.300MB/s 8.5X450=9500MB/s 8.5X460=9700MB/s 8.5X470=11.800MB/s 8.5X475=11.900MB/s 8.5X480=11.300MB/s 8X485=10.700MB/s 8X490=no boot 8X495=no boot 8X500=10.200MB/s Απο κει και πανω δοκιμασα να μπουταρω απο 505fsb μαχρι 550 αλλα δεν καταφερα τιποτα ακομα και με 7 multi. Ενα αλλο ενδιαφερων συμπερασμα ειναι οτι σε οσα fsb απο τα παραπανω η μητρικη δινει με τον 8500 πανω απο~10.000ΜΒ/s,σε αυτα τα fsb δεν μπουταρει ο τετραπυρινος με τιποτα,σαν να μη μπορει να σηκωσει το chipset αυτο το bandwith σε συνδιασμο με τεσσερις πυρινες. Το πιο σπαστικο ειναι οτι η πρωτη Striker II που ειχα στα χερια μου ,επαιζε μια χαρα(οπως και αυτη)στα 450 τους τετραπυρινους(Kentsfield+Yorkfield)με τη διαφορα οτι εκει μου εδινε ενα memory read~11.500ΜΒ/s αντι για ~9500ΜΒ/s που δινει αυτη:rant: Αυτα τα ολιγα απο εμενα.Αν ειναι ευκολο για σενα Μαριε και οποιονδηποτε αλλο εχει αυτη τη μητρικη,να κανει μερικες μετρισεις στα ιδια fsb και να ποσταρει τα αποτελεσματα του,θα ηταν πολυ ενδιαφερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 3, 2008 #142 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2008 Αξιζει αυτη η μητρικη; την σκεφτομαι μονο και μονο για το sli..... αλλα απ οτι διαβαζω υπαρχουν αρκετα προβληματα σταθεροτητας. Ενας Q6600 στα ποσα θα ειναι σταθερος πανω κατω; 3.2? 3.4? 3.6? Εχει δοκιμασει κανεις τον Q9450? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 5, 2008 #143 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Aναμεσα σ αυτες τις 2 ποια προτινετε? http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=20&Category=69977721&Products=1095315%2c1074628 Η εβγκα ειναι πιο ομορφη, αλλα δεν κανει τρι-σλι με χ16 νομιζω. Επεισης εχει ενα φαν στην ψυχτρα του ΝΒ και ισως κανει φασαρια. Sorry για τις noob ερωτησεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Ιούνιος 5, 2008 #144 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Μια χαρα κανει Triple Sli me x16,εγω παντως θα επερνα την Asus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 5, 2008 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 εισαι σιγουρος οτι κανει; και γιατι την ασους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 6, 2008 Author #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Τo ανεμιστηράκι είναι απαραίτητο και στη S2F.Δεν θα το γλιτώσεις. Τα heatpipes είναι μάπα, δεν δουλέυουν και έτσι θα πρέπει να βρεις κάποια λύση, όπως να βάλεις εσύ ένα ανεμιστηράκι πάνω στο NB.Από την άλλη, από άποψη κατασκευής, υλικών και τεχνολογίας η S2F είναι πολύ καλύτερη από την EVGA. Έχει 8 φάσεις στον επεξεργαστή, δύο φάσεις στη μνήμη και caps αλουμινίου.Τέλος η EVGA έχει πολύ καλύτερη υποστήριξη στους πελάτες της από την ASUS.Η μητρική αυτή παίζει και υπερχρονίζει μια χαρά με τον δικό μου Q6700, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση ο υπερχρονισμός. Το BIOS είναι κλειδωμένο κατά κάποιο τρόπο. Αν πας άνω από 1200 FSB, μετά δεν μπορείς να υπερχρονίσεις κάτω από 1200. Το ίδια θα γίνει αν αλλάξεις τις CPU ΝΒ gtlref τάσεις και μόνο. Υπάρχει και το bug με τα video, κυρίως στα Win XP. Στα Vista64 δεν θα το δεις ευκολα.Για να κρασσάρει το μηχάνημα στα Vista 64 πρέπει να τρέχεις δύο video συγχρόνως, ένα με Nero και ένα με Windows media player και να αλλάζεις από πλήρη οθόνη σε παράθυρο.Αυτό έχει λυθεί ήδη στις EVGA ενώ η ASUS λέει ότι θα το λύσει σύντομα.Για υπερχρονισμό του Q6600 πρέπει να βάλεις ΗΤ 1.4 (δοκίμασε από 1.3-1.5) CPU PLL 1.6 και το CPU gtlref από +30 μέχρι και +120. Το ΝΒ gtlref επίσης κάπου εκεί ή δοκίμασε και auto. Το ΝΒ 1.4-1.5v θα έλεγα. Αν έχεις 4 dimm, απαγορεύεται να ενεργοποιήσεις το mem SLI. Μπορείς να το κάνεις χειροκίνητα. Αν θέλεις 4GB μνήμη και mem SLI, μπορείς να βάλεις δύο dimm των 2GB στα άσπρα slots. Γενικά τα 4 dimm δεν υπερχρονίζουν το ίδιο όπως τα δύο dimm κι ας είναι 4GB και στις δύο πεεριπτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 6, 2008 #147 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Ευχαριστω για τις πληροφοριες, αν και προς το παρον δεν εχω υπερχρονισει κανενα μηχανημα ποτε, οποτε δεν καταλαβα και πολλα:sorry: . Σκεφτομαι για 6600, 2Χ2GB ραμ @ 1066 και μια 8800GT αρχικα. Θα μπει νερο σε επεξεργαστη και καρτα/ες γραφικων. Θα μπορω να ειμαι σταθερα καπου στα 3.2GHz και 1100 πχ με καποιο απο αυτα τα mobo? Αν βαλω νερο και σε ΝΒ και SB θα ειναι καλυτερα τα πραγματα; απο θεμα θορυβου σιγουρα... Χανω εγγυηση αν βγαλω τις ψυχτρες για να βαλω νερο στη mobo?υγ. Η evga ειναι κουκλα!!! αυτο το μαυρο με πρασινο ειναι θεικος συνδιασμος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 7, 2008 Author #148 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 Δεν χάνεις την εγγύηση. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να βάλεις νερό παντού ΟΚ. Αλλά δεν συμφέρει. Ένα ανεμιστηράκι πάνω στο NB και λίγο κρύο δωμάτιο είναι εντάξει. Δεν ξέρω για τον Q6600, αλλά ο δικός μου Q6700 ανεβαίνει ΟΚ. Νομίζω ότι με όσα έγραψα στο προηγούμενο ποστ θα τα καταφέρεις. Μια προσθήκη στο προηγούμενο ποστ. Έγραψα ότι "Το ΝΒ gtlref επίσης κάπου εκεί ή δοκίμασε και auto." Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν δεν υπερχρονίσεις τη μνήμη και την αφήσεις όπως ορίζει το SPD βάλε το gtlref του NB στο standard και της μνήμης, στην τάση που δίνεις στη μνήμη /2. Με CPU gtlref +30 είναι το screen shot. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=371708 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 7, 2008 #149 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2008 Μια χαρα εισαι!!! Εγω και στα 3.2 να τον εχω σταθερα θα ειμαι ευχαριστημενος....μπορεις να το καταλαβεις και με το πισι που δουλευω τωρα. Μια εξηγηση αν μπορεις να μου δωσεις σ αυτο: Έχει 8 φάσεις στον επεξεργαστή, δύο φάσεις στη μνήμη και caps αλουμινίου.Οπως σου ειπα ειμαι εντελως ασχετος ακομα. Η evga πχ τι εχει αντιστοιχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 8, 2008 Author #150 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 Μια μητρική που δεν έχει πάνω από 6 φάσεις δεν μπορεί να σηκώσει ενεργοβόρους επεξεργαστές. Πάρε για παράδειγμα τις μητρικές της AMD, όπου τους black τους παίζουν μόνο ορισμένες μητρικές. Το ίδιο συμβαίνει και με τη μνήμη. Όσο περισσότερες φάσεις έχει η τροφοδοσία ενός επεξεργαστή τόσο πιο ομαλή είναι, τόσο λιγότερο ρεύμα μετατρέπεται σε θερμότητα (απώλειες), άρα τραβάει λιγότερο ρεύμα και ζεσταίνεται λιγότερο.Τα caps (capacitors=πυκωντές) είναι τα βαρελάκια που βλέπεις πάνω στις μητρικές και στις κάρτες γραφικών. Τα ασημένια είναι καλύτερα και δεν σκάνε εύκολα. Τα κοινά έχουν ένα Υ στην πάνω επιφάνεια. Οι υλοποιήσεις με πυκνωτές αλουμινίου είτε σε μητρικές είτε σε κάρτες γραφικών είναι πιο ακριβές και καλύτερες.Μια χαρά δεν είμαι. Όταν παίζω crysis, το δωμάτιο γίνεται φούρνος και τους ανεμιστήρες τους έχω στο full. Αναγκαστικά ανάβω και air condition. Αστεία πράγματα. Στα 1350FSB Χ10 = 3375MHz είμαι, με ενεργοποιημένη τη διαχείρηση ενέργειας του επεξεργαστή και τους ανεμιστήρες χαμηλά. Διαφορετικά δεν παλεύονται η ζέστη και ο θόρυβος. Για μένα ο καλύτερος τρόπος ελέγχου της σταθερότητας αυτής της μητρικής είναι το Crysis και όχι τα προγράμματα όπως το Prime95. Ακόμα και στα default να μείνεις καλύτερα θα είσαι. Εκτός και αν χρειάζεσαι όη αυτή τη δύναμη. Στα παιχνίδια πάντως δεν υπάρχει διαφορά και με λιγότερα watt παίζεις καλύτερα πιο ήσυχα και με λιγότερη ζέστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 9, 2008 Author #151 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Ευχαριστω Μαριε αλλα δε ηταν δικος μου.Τον δανιστηκα μονο για μια μερα απλα για να δω το θεμα του bandwith και τι max fsb μπορω να πιασω.Για τα default δεν μπορω να σε βοηθησω.Εχεις ακουστα το "overclock on first boot"; Τον εβαλα επανω,εκανα ενα clear CMOS,μολις μπουταρε ξαναμπηκα bios,εβαλα καρφωτα ενα 8Χ450 με 1.25vcore και τις υπολοιπες ρυθμισεις οπως ημουν με τον QX6850.Παντος αν δε κανω λαθος μπουταρε στη σωστη συχνοτητα(3.16)οποτε προφανως πηρε το 1333 αμεσως. Μερικα συμπερασματα τωρα.Για αλλη μια φορα θα πω οτι η καθε Striker ειναι ενα διαφορετικο φρουτο:fist: Εκανα μερικες μετρισεις με το everest cache and memory benchmark για να δω πως θα συμπεριφερθει η μητρικη με αυτο τον επεξεργαστη,σε διαφορετικα fsb,οσο αφορα το memory bandwith.Παραθετω τα read σε MB/s της μνημης που πηρα σε καθε μετριση.Οι μνημες ειναι linked synked @4-4-4-12 2Τ 9X400=10.100MB/s 9X420=10.600MB/s 9X430=10.900MB/s 9X440=10.300MB/s 8.5X450=9500MB/s 8.5X460=9700MB/s 8.5X470=11.800MB/s 8.5X475=11.900MB/s 8.5X480=11.300MB/s 8X485=10.700MB/s 8X490=no boot 8X495=no boot 8X500=10.200MB/s Απο κει και πανω δοκιμασα να μπουταρω απο 505fsb μαχρι 550 αλλα δεν καταφερα τιποτα ακομα και με 7 multi. Ενα αλλο ενδιαφερων συμπερασμα ειναι οτι σε οσα fsb απο τα παραπανω η μητρικη δινει με τον 8500 πανω απο~10.000ΜΒ/s,σε αυτα τα fsb δεν μπουταρει ο τετραπυρινος με τιποτα,σαν να μη μπορει να σηκωσει το chipset αυτο το bandwith σε συνδιασμο με τεσσερις πυρινες. Το πιο σπαστικο ειναι οτι η πρωτη Striker II που ειχα στα χερια μου ,επαιζε μια χαρα(οπως και αυτη)στα 450 τους τετραπυρινους(Kentsfield+Yorkfield)με τη διαφορα οτι εκει μου εδινε ενα memory read~11.500ΜΒ/s αντι για ~9500ΜΒ/s που δινει αυτη:rant: Αυτα τα ολιγα απο εμενα.Αν ειναι ευκολο για σενα Μαριε και οποιονδηποτε αλλο εχει αυτη τη μητρικη,να κανει μερικες μετρισεις στα ιδια fsb και να ποσταρει τα αποτελεσματα του,θα ηταν πολυ ενδιαφερων. Δεν ξέρω τι άλλο έχεις σφίξει για να έχεις τόσο μεγάλο BW αλλά εμένα πέφτει πολύ στα 400Χ9 4-4-4-12. Είμαι με 4Χ1GB dimms, οπότε είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα από ότι με 2Χ1GB. Δες τα δικά μου timing. Σίγουρα δεν θα είναι ίδια με τα δικά σου αλλά δεν μου είπες τι έβαλες. Σε προηγούμενο μου ποστ δεν πρόσεξες (με κίτρινο χρώμα) ότι στα 360Χ10 5-5-5-15 DDR900 έδωσε 9468 BW. Τρέχει και μόνο το read στο everest ξέρεις. Δεν είναι ανάγκη να τα τρέχουμε όλα αφού αυτό κοιτάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 9, 2008 Author #152 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Στα 420Χ9 4-4-4-12 ανεβαίνει το bandwidth σε σχέση με το 400Χ9. Παρατήρησα ότι το BIOS αλλάζει ρυθμίσεις και βγάζει το γνωστό μήνυμα όταν ανέβηκα από 400 σε 420, όπως όταν πήγα από τα default στα 300 (1200). Επίσης παρατήρησα ότι το tRD άλλαξε αυτόματα από 7 σε 6 όταν έσφιξα τα timing από 5-5-5 σε 4-4-4. Όπως θα δεις και στις δύο εικόνες που έχω, άλλαξα μόνο τα βασικά timing και άφησα τα υπόλοιπα στο auto. Το tREF που δεν φαίνεται είναι 1 και αντιστοιχεί σε 7,8US. Αν βάλουμε δύο, το bandwidth αυξάνει. Και τα ίδια με auto τη μνήμη 5-6-6-19 δίνουν 8712 Πέρα από αυτά Φίλιππα, δεν μπορώ με τίποτα να ανεβάσω το FSB πάνω από 420. Προσπάθησα στα 1700 (425) σώζω, κάνω restart, πάει να μπεί μου γράφει mp init και κάνει δεύτερο restart. Μετά πατάω del και μπαίνει στο BIOS, όπου φαίνεται ότι έχει πάρει τις ρυθμίσεις αλλά δεν τολμάω να μπω έτσι Windows. Ότι ρυθμίσεις και να βάλω στο BIOS, επιμένει να κάνει δύο restart. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό. Κοίταξα τι είναι το mp init. Γράφει τα παρακάτω, που μοιάζει να είναι πρόβλημα στην αναγνώριση της L2 cache που έχουν οι πυρήνες. Δηλαδή μάλλον είναι θέμα επικοινωνίας NB CPU. Δοκίμασα να κατεβάσω τον πολλαπλασιαστή, δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς GTLREF, αλλά τίποτα. Μόνο την τάση στον επεξεργαστή δεν δοκίμασα να ανεβάσω, γιατί θεώρησα ότι με 7 πολλαπλασιαστή δεν χρειάζεται. Έχεις κάποια ιδέα για να το ξεπεράσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιούνιος 9, 2008 #153 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Δεν ξέρω τι άλλο έχεις σφίξει για να έχεις τόσο μεγάλο BW αλλά εμένα πέφτει πολύ στα 400Χ9 4-4-4-12.Είμαι με 4Χ1GB dimms, οπότε είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα από ότι με 2Χ1GB. Δες τα δικά μου timing. Σίγουρα δεν θα είναι ίδια με τα δικά σου αλλά δεν μου είπες τι έβαλες. Σε προηγούμενο μου ποστ δεν πρόσεξες (με κίτρινο χρώμα) ότι στα 360Χ10 5-5-5-15 DDR900 έδωσε 9468 BW. Τρέχει και μόνο το read στο everest ξέρεις. Δεν είναι ανάγκη να τα τρέχουμε όλα αφού αυτό κοιτάς. Αυτο το bandwith Μαριε θα το δεις μονο με Yorkfield η Wolfdale.Δεν ειναι θεμα timmings ειναι καθαρα θεμα του chipset και ειναι εφικτο μονο με 45nm cpu's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιούνιος 9, 2008 #154 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Πέρα από αυτά Φίλιππα, δεν μπορώ με τίποτα να ανεβάσω το FSB πάνω από 420. Προσπάθησα στα 1700 (425) σώζω, κάνω restart, πάει να μπεί μου γράφει mp init και κάνει δεύτερο restart. Μετά πατάω del και μπαίνει στο BIOS, όπου φαίνεται ότι έχει πάρει τις ρυθμίσεις αλλά δεν τολμάω να μπω έτσι Windows. Ότι ρυθμίσεις και να βάλω στο BIOS, επιμένει να κάνει δύο restart. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω αυτό.Κοίταξα τι είναι το mp init. Γράφει τα παρακάτω, που μοιάζει να είναι πρόβλημα στην αναγνώριση της L2 cache που έχουν οι πυρήνες.Δηλαδή μάλλον είναι θέμα επικοινωνίας NB CPU. Δοκίμασα να κατεβάσω τον πολλαπλασιαστή, δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς GTLREF, αλλά τίποτα.Μόνο την τάση στον επεξεργαστή δεν δοκίμασα να ανεβάσω, γιατί θεώρησα ότι με 7 πολλαπλασιαστή δεν χρειάζεται.Έχεις κάποια ιδέα για να το ξεπεράσω?Δοκιμασε κατ'ευθειαν στα 1800(450)και πες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 9, 2008 Author #155 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Δοκίμασα, αλλά δεν μπαίνει BIOS. Δεν το πολυέψαξα. Περισσότερο προσπάθησα με το 1700. Κατεβάζω τον πολλαπλασιαστή, τις μνήμες τα πάντα και αφήνω μόνο το FSB στα 425 αλλά ότι και να βάλω κάνει το διπλό restart. Είναι καθαρά θέμα μητρικής κατά τη γνώμη μου. Δεν θέλει να μπει με τετραπύρηνο και τέσσερα dimm φαίνεται. Κάποια στιγμή θα βγάλω δύο και θα ξαναδώ.Ο δικός σου τετραπύρηνος σε συνδυασμό με τη δική σου μητρική ανεβαίνει στα 450?EDITΣήμερα έκανα αρκετές προσπάθειες αλλά δεν κατάφερα να ξεπεράσω τα 420 FSB. Ίσως πρέπει να λύσω το block και να βάλω ceramique στο chipset. Δεν πείραξα ακόμα τη μητρική και οι θερμοκρασίες του NB είναι πολύ ψηλές. Εκτός κι αν έχω πέσει σε μέτρια μητρική. Πάντως εδώ βλέπω έναν kentsfield στα 462.5 FSB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιούνιος 9, 2008 #156 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Δοκίμασα, αλλά δεν μπαίνει BIOS. Δεν το πολυέψαξα. Έκανα λίγες προσπάθειες αλλά δεν τα κατάφερε. Περισσότερο το έψαξα με το 1700. Κατεβάζω τον πολλαπλασιαστή, τις μνήμες τα πάντα και αφήνω μόνο το FSB στα 425 αλλά ότι και να βάλω κάνει το διπλό restart. Είναι καθαρά θέμα μητρικής κατά τη γνώμη μου. Δεν θέλει να μπει με τετραπύρηνο και τέσσερα dimm φαίνεται. Κάποια στιγμή θα βγάλω δύο και θα ξαναδώ.Ο δικός σου τετραπύρηνος μπαίνει 450? Πόσα dimm έχεις? Οταν λες διπλο restart,εννοεις οτι σταματαει στο φορτωμα των windows η μετα το post σταματαει και σε προτρεπει να πατησεις del για να μπεις bios????? Ο δικος μου τετραπυρηνος ειναι παρελθον πλεον.Πηρα ενα δικο μου 8500 και ειμαι στις δοκιμες τωρα Παντως με τον τετραπυρηνο μου επαιζα μια χαρα με 4 dimm στα 450 και με τη formula αλλα και με την striker την πρωτη. Ακου και ενα ανεκδοτο τωρα.Την πρωτη φορα που μπηκε windows o 8500 μου(9Χ450)μου εβγαλε 11.400ΜΒ/s read.Μετα απο το restart δεν ξαναειδα πανω απο 9600MB/s στα 450fsb:computer: Μου εχει καρφωθει να βρω τι επειρεαζει το bandwith:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 9, 2008 Author #157 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Δεν έχει νόημα. Το όριο μου είναι τα 420 με το στήσιμο που έχω αυτή τη στιγμή και δεν νομίζω ότι γίνεται τίποτα. Ίσως αν ξηλώσω το block και βάλω πάστα να αλλάξει κάτι. Τελικά δίκιο είχα που σου ευχήθηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 9, 2008 #158 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 για τον φιλο που ρωτησε τι να παρει μεταξυ StrikerII και Evga, Zotac κτλ 790 reference boards...εαν δεν σε ενδιαφερουν τα περιφερειακα μπλιμπλικια αλλα η σταθεροτητα για συστημα καθημερινης απροσκοπτης χρησης (4gb ram, Quad Core OC, Raid κτλ)μεινε μακρια απο Striker(εκτος κι αν εχεις το χερι του LevelOne και τσιμπησεις κανα κομματι εξαιρεση του κανονα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιούνιος 9, 2008 #159 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Δεν έχει νόημα. Το όριο μου είναι τα 420 με το στήσιμο που έχω αυτή τη στιγμή και δεν νομίζω ότι γίνεται τίποτα. Ίσως αν ξηλώσω το block και βάλω πάστα να αλλάξει κάτι.Τελικά δίκιο είχα που σου ευχήθηκα Μπαα μαλον αδικος κοπος. Thanks:D για τον φιλο που ρωτησε τι να παρει μεταξυ StrikerII και Evga, Zotac κτλ 790 reference boards...εαν δεν σε ενδιαφερουν τα περιφερειακα μπλιμπλικια αλλα η σταθεροτητα για συστημα καθημερινης απροσκοπτης χρησης (4gb ram, Quad Core OC, Raid κτλ) μεινε μακρια απο Striker (εκτος κι αν εχεις το χερι του LevelOne και τσιμπησεις κανα κομματι εξαιρεση του κανονα) Καθε Striker ειναι εξαιρεση στον κανονα Γιωργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιούνιος 9, 2008 #160 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Δοκιμουλες με τον 8500 και τις Team Xtreem στα 940Mhz με 3αρια και 2.62vdimm:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.