Jump to content

GA-965P-DS4 (rev. 3.3) Support για 45nm CPU

Ignatios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αν έχει ξεμείνει και κανείς άλλος όπως και γω με Μ/Β Gigabyte και 965Ρ chipset παίζουνε τους καινούριους επεξεργαστές unofficial όμως... Ετσι λέει στη σελίδα τους.

BIOS

’π' οτι είδα έχει βγάλει ΒΙΟS για όλες τις 965 Μ/Β της, DS3, S3 κλπ.

Απο βδομάδα θα δοκιμάσω και θα σας πω στη πράξη αν γίνεται.

Εγω εχω την 965P-S3 rev3.3

Δοκιμασε και πες μας γτ αν τους παιζει χωρις προβληματα λογικα θα τους παιζει κ το δικο μου mobo:)

Ορίστε, μια χαρά παίζει για την ώρα.

Τεστ σταθερότητας κάποια άλλη στιγμή.

Οι μνήμες θα παίζουνε αναγκαστικά 667 ή 833 mhz ή πιο πάνω.

Εκτός αν έκανα κάτι λάθος.

Ωραιος....συνεχισε να δουμε μεχρι ποσα παει.

Παντως χρυση αγορα για μενα η δικια μου gigabyte....μεχρι τωρα παιρνει ολους τους 65nm επεξεργαστες και οσους 45nm εχουν fsb 1333!!!!!!!!!!!!!!!Συχαρητηρια στην Gigabyte!!!!!!!!!

Η CPU σίγουρα πάει αλλά δεν πάνε οι μνήμες άλλο οπότε κάπου εδώ σταματάω.

Καλά δεν είναι και ότι καλύτερο :)

Αν και ίσως με μπόλικο ρεύμα να πηγαίνουν καλύτερα απλά δεν δίνw ποτέ πάνω απο 2-2,1 Volt

Μη πάθουμε και καμιά ζημιά...

Και τα 965 της asus παιζουν επισης . 45nm duo + quad @ καθόλου άσχημα αν αναλογιστούμε πως κοντεύουν να κλείσουν διετια παιζοντας οτι τελευταιο κυκλοφορεί [πράγμα σπάνιο για ιντελ τσιπσετ.]

Απ την αρχή είχα μια σιγουριά οτι θα παίξει άνετα τους 45nm.

Τελικά όλες σχεδόν οι ΜΒ με 965 παίξανε.

Μεγάλη υπόθεση.

Περίεργο βέβαια γιατί όλοι θα θέλανε να πουλήσουν καινούριες ΜΒ με καινούρια τσιπάκια.

Ίσως γι αυτό να καθυστέρισαν λίγο να βγουν τα bios όσοι βιάστικαν κέρδισαν μόνο σε OC και crossfire.

Όσοι δεν βιαστίκαμε μια χαρά μας βόλεψε :)

Εγώ θα είμαι 24/7 στα 3,6 απ οτι βλέπω, δεν είναι και άσχημα...

Εχω την revision 1.0 εγω ... με εναν 6400. Δεν ξερω αν αξιζει η μεταβαση αλλα και μονο το 1.168 σαν ρευμα για 3600 για 24/7 ακουγεται πολυ δελεαστικο

Αυτό με το ρεύμα μου έκανε και μένα πολύ μεγάλη εντύπωση.

Τώρα για το revision νομίζω οτι το 1.3 που έχω εγώ το μόνο παραπάνω που είχε ήταν το 1333 fsb.

Στο παρακάτω λινκ πάντως δίνει BIOS και για τη δική σου ΜΒ. Beta βέβαια αλλά και το δικό μου beta είναι και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

link

Που να δεις και με 1.1 για τα 3.6 δηλαδή...είναι κρύοι τέλος...

3600 για κάθε μέρα τα έχει ακόμα και ο πιο μπανάνας.

Αρχική απάντηση από Spyrus

Που να δεις και με 1.1 για τα 3.6 δηλαδή...είναι κρύοι τέλος...

3600 για κάθε μέρα τα έχει ακόμα και ο πιο μπανάνας.

Καλη φαση ... με μια μετρια προς καλη αεροψυξη θα ειμαι καλα πιστευω.

Αυτην εδω λεω να βαλω

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2223&page=2

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer [Σήμερα, στις 13:47]

Εχω την revision 1.0 εγω ... με εναν 6400. Δεν ξερω αν αξιζει η μεταβαση αλλα και μονο το 1.168 σαν ρευμα για 3600 για 24/7 ακουγεται πολυ δελεαστικο

Βάλε και τα 2mb l2 plus ;) [+4 απο τον 6400 σου.] [ τα οποια μεταφράζονται χοντρικα χοντρικά σαν + 400mhz. ;) ]

+ οτι πάνε στον θεό σε σχεση με την προηγουμενη γενιά . + οτι εχουν σχετικα καλα multi . + την δελεαστική τιμή .

Για κάποιον που δεν θελει q. Μια χαρά ειναι [ πιστευω]

Αρχική απάντηση από Athens2004

Βάλε και τα 2mb l2 plus ;) [+4 απο τον 6400 σου.] [ τα οποια μεταφράζονται χοντρικα χοντρικά σαν + 400mhz. ;) ]

+ οτι πάνε στον θεό σε σχεση με την προηγουμενη γενιά . + οτι εχουν σχετικα καλα multi . + την δελεαστική τιμή .

Για κάποιον που δεν θελει q. Μια χαρά ειναι [ πιστευω]

Δελεαρ και τα +4mb L2 αλλα ρε dude σε οτι benches me c2d ειχα δει, μικρη σημασια επαιζε η L2 (τοτε με 6300 και 6600 πχ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.