Jump to content

Antec Nine Hundred + ZALMAN ZM-MFC2 FAN CONTROLLER (COMBO)

thegreat13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.Αντιμετωπιζω το εξης "προβληματακι":

Εχω το case Antec 900 με 4 ανεμιστηρες.Ολοι τους παιρνουν ρευμα μεσω molex βυσματος που συνδεουμε στο τροφοδοτικο πανω στο οποιο ερχονται ενα μαυρο και ενα κοκκινο καλωδιο. Συνδεονται επισης και ο καθενας τους με ενα δικο του μινι controller 3 σκαλων (mid-low high) μεσα στο οποιο ερχονται απο οτι ειδα και τα 3 χρωματα των καλωδιων(B,R,Y) και με καποιο τροπο συνδεονται μεσα στο fan με το κοκκινο και το μαυρο που ερχεται απο ληφθεν ρευμα του ανεμιστηρα. Το Ζalman απο την αλλη βγαζει 2 3πινα αρσενικα. Αυτο που εχω καταφερει να κανω ειναι να παρεμβαλω μεταξυ τροφοδοτικου και ζαλμαν 3 ανεμιστηρες του κουτιου και να δουλεψουν (με το δικο τους controller στο mid γιατι στο low δεν αναβαν καθολου) χωρις ομως να μπορω να παρεμβω στις στροφες τους απο το Ζαλμαν!(το κιτρινο του 3πινου καλωδιου του Ζαλμαν δεν εχει συνδεθει καπου) Μηπως υπαρχει καποια ιδεα γιατι νομιζω εχω εξαντλησει ολα τα πιθανα ενδεχομενα... (Απο μετατροπεις εχω τα παντα ) :(

Υ.Γ.

Εχω ενωσει τους 2 μπροστα + τον πισω (120αρηδες) "τρενακι" αμεσως μετα εχω βαλει ενα molex-3pin που ερχεται απο το ζαλμαν και υστερα τροφοδοσια απο το τροφοδοτικο(molex).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.