mech5107 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Λοιπόν μόλις τώρα είδα ότι στην περιοχή μου (Ελευσίνα) είναι έτοιμο το δίκτυο των HOL και Forthnet.Το θέμα είναι τι να επιλέξω...Εχώ 2 νούμερα pstn, τα οποία αν μπορούσα να τα συνδύαζα σε ένα 2play θα ήταν μπόμπα!Ακόμα με ενδιαφέρει και λίγο η ποιότητα της τηλεφωνίας. Δεν λέω να είναι λες και ακούω cd, απλά παλιά σε Hol με 768άρα υπήρχε μεγάλο lag και καθώς το τηλ. θα χρησιμοποιηθεί κυρίως από τους γονείς μου δεν θέλω να έχει lag σε καμία περίπτωση.Κάπου είδα ότι η forthnet δεν χρησιμοποιεί Voip οπότε μάλλον θα έχει και καλύτερη ποιότητα, σωστά?Τέλος ξέρω ότι η hol δίνει ασυρματο router (fritz), ενω η forthnet δεν ξέρω τι δίνει...Συνοψίζοντας:1) Δυνατότητα 2 αριθμών σε 1 double play2) Ποιότητα τηλεφωνία - Απουσία lag3) Καλύτερη δυνατή ποιότητα εξοπλισμού.Ακούω μάγκες τις συμβουλές σας...
whitesnake Ιανουάριος 25, 2008 #2 Ιανουάριος 25, 2008 Για τη δυνατότητα των δύο αριθμών, ξέρω ότι η HOL δίνει και δεύτερο νούμερο, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να επιλέξεις να είναι ο άλλος αριθμός που ήδη έχεις...Η τηλεφωνία της Forthnet την οποία έχω, δεν είναι voip όπως λες. Σε μένα δουλεύει άψογα, καμια διαφορά από ΟΤΕ ούτε σε ποιότητα ούτε σε ένταση ακρόασης. Μάλιστα, ενώ με ΟΤΕ πολλοί μου έκαναν παράπονα ότι δε με ακούνε, με τη Forthnet δεν είχα κανένα παράπονο.Ο εξοπλισμός της Forthnet είναι αστείος (ένα router με 1 ethernet και μια USB).
mech5107 Ιανουάριος 25, 2008 Author #3 Ιανουάριος 25, 2008 Δηλαδή στην forthnet δεν χρειάζεσαι VoiP rοuter σαν την Hol?
trendy Ιανουάριος 25, 2008 #4 Ιανουάριος 25, 2008 Όχι συνδέεις τα τηλέφωνα πάνω σε φίλτρα στην πρίζα του τηλεφώνου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.