Eldal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Παιδιά λίγη βοήθεια για να βρω μια ψύκτρα για τον επεξεργαστή (8400) που θα μπει στο mobo του τίτλου, καθώς η μανίσια δεν φαίνεται και πολύ σόι. Το πρόβλημα είναι ότι η ΑSUS έχει ήδη ένα σύστημα ψύξης γύρω από το CPU με αποτέλεσμα οι περισσότερες ψύκτρες να βρίσκουν πάνω του (κυρίως βρίσκει το κούμπωμα) και να μην μπορούν να μπουν. Ένας φίλος αγόρασε μια Zalman και δεν κατάφερε να την περάσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsakel Ιανουάριος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Σε αυτο το mobo εγω εχω βαλει μια thermalright 120 ultra. Δεν εβρισκε πουθενα και μπηκε πολυ ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Ιανουάριος 25, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 thanks bsakel και για την απάντηση και για το γρήγορο αυτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Ιανουάριος 25, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Να ρωτήσω κάτι άλλο. H thermalright 120 δεν είναι βαριά για το mobo? (Παιδιά συγχωρέστε με που ρωτάω αλλά πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι με το άθλημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιανουάριος 26, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Είναι βαριά αλλά αν δεν μετακινείς το κουτί με αμάξι πχ για να έχει κραδασμούς δεν έχεις πρόβλημα.Έχει πολύ καλό σύστημα στήριξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsakel Ιανουάριος 26, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από mihalis2001gr [Σήμερα, στις 12:04] Είναι βαριά αλλά αν δεν μετακινείς το κουτί με αμάξι πχ για να έχει κραδασμούς δεν έχεις πρόβλημα.Έχει πολύ καλό σύστημα στήριξης Ναι κι εγω το ιδιο πιστευω. Ειναι πολυ ωραιο το συστημα στηριξης και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Ιανουάριος 26, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 thanks πολύ παιδιά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.