ennia Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Καλησπερα..... Εχω λογαριασμο κανονικα στο rapidshare και εχθες εκανα ανανεωση του λογαριασμου και ενω πριν κατεβαζα ασταματητα απο το RapGet, μετα την ανανεωση μου βγαζει σφαλμα και δεν κατεβαζει......... Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
alexis2044 Ιανουάριος 25, 2008 #2 Ιανουάριος 25, 2008 ... έχεις ξέπερασει το όριο...; Βλεπεις μια βλακεία του rap είναι ότι όταν είσαι χρηστης και κάνεις ανανέωση, σου κρατάει τα προηγούμενα MBs που έχεις κατεβάσει και δεν στα μηδενιζει ακομα και αν είχε λήξει ο λογαριασμός. Για δοκίμασε να κατεβάσεις το αρχείο από τον firefox/explorer να δεις τι βγάζει...
ennia Ιανουάριος 25, 2008 Author #3 Ιανουάριος 25, 2008 απο firefox κατεβαζω κανονικα. το RapGet δεν κατεβαζει. δεν νομιζω να εχω ξεπερασει το οριο ομως. π.χ. σημερα δεν εχω κατεβασει τιποτα, γιατι δεν κατεβαζει. Λες να φταιει καμια ρυθμιση?
alexis2044 Ιανουάριος 25, 2008 #4 Ιανουάριος 25, 2008 Δες στα options στο Premium Menu αν έχει ενεργό το Direct Downloads αν και δεν νομιζω να είναι αυτό. Μήπως κατέβασες κάποια νέα έκδοση του rapget? Αν ναι πρεπει να ξαναβάλεις τον κωδικό σου και το uname.
ennia Ιανουάριος 25, 2008 Author #5 Ιανουάριος 25, 2008 το Direct Downloads ειναι ενεργο. δεν εχω κατεβασει νεα εκδοση. εχω μουρλαθει δεν ξερω τι φταιει....... και δε μπορω να κανω download
perp Ιανουάριος 26, 2008 #8 Ιανουάριος 26, 2008 Το προτείνει και το rapidshare.com εξάλλου...."Which download-accelerators can I use?Right now we have tested the following programs successfully: GetRight, FlashGet, GoZilla and IDM."To rapget μου δημιουργούσε και εμένα προβλήματα....
ennia Ιανουάριος 26, 2008 Author #9 Ιανουάριος 26, 2008 το FlashGet μου κανει νερα ομως. του βαζει λινκ το οποιο ειναι 100MB και το κατεβαζει στο 5kb/s. καπου στις ρυθμισεις εχω κανει βλακια. για βοηθατε λιγο..........
perp Ιανουάριος 26, 2008 #10 Ιανουάριος 26, 2008 αν ενα link αντιστοιχεί σε ενα αρχείο 100MB και το flashget σου κατεβάζει ενα αρχειο της τάξης των μερικών KB, κατα πάσα πιθανότητα το αρχείο εχει σβηστει απο το rapidshare.... αυτο το τσεκάρεις κανοντας copy το link και το κανεις paste στο address bar του firefox....λογικά θα στο πει...
ennia Ιανουάριος 26, 2008 Author #11 Ιανουάριος 26, 2008 αρχειο το οποιο ειναι 100mb και το κατεβαζω τωρα στο mozilla. μου το κατεβασε 5kb.
perp Ιανουάριος 26, 2008 #12 Ιανουάριος 26, 2008 Λοιπον πηγαινε στο μενου του FlashgetTools>Default Download Properties> Και τσέκαρε το "Login to server"> Βάλε το username και το password που εχεις στο rapidshare.com> Δοκιμάσε τώρα να κατεβάσεις ενα αρχειο....Λογικα μέχρι τώρα ΔΕΝ σου αναγνώριζε οτι εχεις premium account στο rapidshare. Δοκιμάσε και πες μας
ennia Ιανουάριος 26, 2008 Author #13 Ιανουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από perp Λοιπον πηγαινε στο μενου του FlashgetTools>Default Download Properties> Και τσέκαρε το "Login to server"> Βάλε το username και το password που εχεις στο rapidshare.com> Δοκιμάσε τώρα να κατεβάσεις ενα αρχειο....Λογικα μέχρι τώρα ΔΕΝ σου αναγνώριζε οτι εχεις premium account στο rapidshare. Δοκιμάσε και πες μας Φιλε ευχαριστω αρχισε και κατεβαζει. αν βαλω και αλλα αρχεια θα μπουν σε αναμονη μεχρι να τελειωσει το πρωτο?
perp Ιανουάριος 26, 2008 #14 Ιανουάριος 26, 2008 Νο worries! :flower: Ναι αυτο γινεται μπαινουν σε λιστα... ταυτόχρονα ομως μπορεις να κατεβάζεις μέχρι και 8 αρχεία.....κάτι που ειναι καλο για την γραμμή σου για να πηγαινει τέζα....αυτο το ρυθμιζεις:tools>options>connection>limit>max similtaneous jobs > βάλε 8Επισης καλο θα ήταν βα βγάλεις και τον σπαστικο ήχο οταν τελειώνει το downloading για το κάθε αρχείο...tools>options>schedule/event>sound>ΞΕτσεκάρεις το enable soundHappy downloading!!!
stefanos_79 Φεβρουάριος 12, 2008 #15 Φεβρουάριος 12, 2008 Για να μην ανοιγω νεο thread γραφω εδωΕχω premium account στο rapidshare.com αλλα δεν μπορω να κατβασω αρχεια που ειναι απο το rapidshare.de. Βαζω τα στοιχεια μου και μου λεει δεν βρεθηκε τετοιος λογαριασμος.Ειναι διαφορετικα τα 2 site?
magicman Φεβρουάριος 12, 2008 #16 Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από stefanos_79 [Σήμερα, στις 20:02] Για να μην ανοιγω νεο thread γραφω εδωΕχω premium account στο rapidshare.com αλλα δεν μπορω να κατβασω αρχεια που ειναι απο το rapidshare.de. Βαζω τα στοιχεια μου και μου λεει δεν βρεθηκε τετοιος λογαριασμος.Ειναι διαφορετικα τα 2 site? ναι ειναι διαφορετικα, ειναι αλλες ΄΄εταιριες΄΄ , εχει γινει και σκοτωμός μεταξυ τους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.