Jump to content

Πόσα Watt PSU χρειάζομαι?

ssfun

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σε όλους,

΄

αυτές τις μέρες σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου και έχω κολίσει με το τροφοδοτικό. Τα κομματία θα είναι:

Mobo: Asus P5E3 Deluxe

CPU: Intel Q9450

RAM: DDR3 2GB (2x1GB) 1600MHz

VGA: 2x Sapphire HD3870 (512MB)

HDD: 1x WD Raptor-X (150GB) 2x WD 500GB SATA 1x WD 300GB SATA

Audio: Creative SB Audigy 2 ZS

Drives: 2x IDE DVD-RW

Στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω το Infinity της Enermax με 720W, μετά έριξα μια ματιά στο calculator της Asus και απογοητεύτηκα τελείως!(1200W PSU σύμφωνα με την Asus). Και τώρα έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να πάρω!

Εσείς τί λέτε?

εαν δεν προκειται να ασχοληθεις με τον υπερχρονισμο θες ενα αξιοπιστο 700αρι με δυνατες +12 γραμμες.

κοιταξε λιγο το hiper type M 880 που παιζει στα 120ευρω περιπου.(αυτο εχω και το θεωρω αψογο)

τετραπυρηνος στα 3.8

2γιγα μνημη 800αρες στα 1000

2ραπτορακια

1 500αρη

1 αντιγραφικο

1 πανελ

6 12αριδες ανεμιστηρες

(λολ σαν συνταγη της Βεφας το γραψα) :p

οπωσδηποτε δες και το700αρι Seasonic

Αρχική απάντηση από SPIV [Σήμερα, στις 15:49]

ένα χιλιάρι το θες σίγουρα:cool:

:blink:

Αρχική απάντηση από SPIV [Σήμερα, στις 15:49]

ένα χιλιάρι το θες σίγουρα:cool: (για να μι κουράζεται)

Ναι, και μια αιτηση στη ΔΕΗ για τριφασικο.

Εγω προτεινω το 700ρι που ειπε ο φραγμας ή ενα 750W TX της Corsair.

Τελικα εχει πλακα...ο καθενας λεει το δικο του...κανε μια αιτηση για 3kw εδω και τωρα...:devil:

πλακα κανετε ετσι ε...????? (για τα απαιτουμενα βαττ..)

[reserved για νουμερα καταναλωσης σε 4πυρηνο με 2χ3870 το βραδακι...]

edit : ακυρος ο 4πυρηνος για σημερα :S , απο Δευτερα, ενδεικτικες (αλλα οχι αμεσα συγκρισιμες μετρησεις με Ε8400..)

[teaser] με c2d @3.1 (1.51volt πραγματικα..) 2gb ram , 7 HDD (1 raptor) , 2 optical , 2x3870 @850/2500 , max που ειδα στο zalman , ηταν 365 VAC.. με το 0.75 περιπου που εχει το παλιο μου chieftec.. ειναι περιπου 275w DC .. [/teaser]

http://www.corsair.com/products/tx.aspx

Kαι το 650 ...και το 750 σε καλυπτει ..

http://www.seasonicusa.com/s12plus.htm

Το 650 κοιτα...αν δεν κανεις oc θα σε καλυψει και το 550....αλλα καλυτερα δες το 650.

και τελος του fragma...-> http://www.hipergroup.com/English/products/hpu-4m880.html

Περισσοτερο για τα specs...αλλα θα ηθελα να δω που το εχει βρει 120€??:S

Αν και εχω ενα παλιο(3-ετιας και κατι ψιλα) hiper στα 525W ..(30αμπ η 12αρα) ,το οποιο σηκωνει κατα βουλησιν-δικη μου- quad @4100GHz και 8800GT @740-1850*-1030 νομιζω θα μπορουσα να παιξω μια καρτα ακομα και μερικους σκληρους ακομα αν ειχα αλλα 20αμπ περιθωριο.

Κοινως...ολα τα προαναφερθεντα σου κανουν...

Προσωπικα 8α πηγαινα στο corsair 750.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους! Προς το παρόν το συστημα θα μείνει όπως έχει, ούτε overclock ούτε τπτ, οπότε ένα τροφοδοτικό γύρω στα 750W θα είναι μια χαρά λέτε! H επόμενη επιλογή μου θα ήταν το Enermax το Galaxy στα 850W αλλά νομίζω θα ήταν υπερβολή!

H TX σειρα της corsair δεν ειναι κ τοσο καλη... Στα λεφτα τους παιρνεις πολυ καλυτερα...

Αρχική απάντηση από Winters [Χθες, στις 22:49]

H TX σειρα της corsair δεν ειναι κ τοσο καλη... Στα λεφτα τους παιρνεις πολυ καλυτερα...

Ναι αλλα στα reviews πιο σταθερες τασεις και απο τα seasonic ειδα.. :blink: :blink: :blink:

ρε παιδες μετρησα με πολυμετρο τις 12αρες γραμμες μου και δινει 11.77V!!!

το συστημα της υπογραφης.

Κι εμενα 11,7 δινει ο σενσορας.. (Το συστημα βρισκεται στο Xfire profile [signature])

[Το ιδιο PSU εχουμε btw]

PS: Παιδες με κοβω να πηγαινω για κανα PCP&P μιας που ειδα οτι ειναι ακομα καλυτερα.. Το SLi με το CF Certified, τι διαφορες εχουν περαν του χρωματως? Εαν, ας πουμε, παρω το SLi, θα μπορω να συνδεσω ATi καρτες πανω ή να κανω διαταξη CF σε αλλο mobo με το ιδιο τροφοδοτικο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.