AlexanderK Ιανουάριος 25, 2008 #21 Ιανουάριος 25, 2008 αυτό με το image το είχε πιασει ο ρώσος (kaspersky) σαν κάποιο ιό!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
HotPeanut Ιανουάριος 25, 2008 #22 Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 22:51] τι σχεση τωρα αυτο δηλαδη ;δεν εχει να κανει με το μσν παιδια..παρα μονο απο τον χρηστη..Οταν ειχα γυρισει απο δουλεια βλεπω ενα λινκ απο ενα ατομο και επειδη ημουν θολωμενος πατησα να δω τι ειναι.Ηταν απο τις βλακειες "πατα να δεις ποιος σε εκανε delete" εν αγνοια μου , πατησα και μετα με πεταγε συνεχεια ο μσν και φαινομουν online στους αλλους και εστελνε σε ολες τις επαφες το ιδιο λινκ.Για να τελειωνει η υποθεση αλλαξα password και εκανα ολα τα cookies του msn delete και απο τοτε κανενα προβλημα.Τωρα αν καποιος σου στειλει πατα στη φωτο να δεις τη μαπα σου , δε φταιει το msn αλλα εσυ ο ιδιος που το πατας Ποτέ δεν ξέρεις...υπάρχουν πολλές παραλλαγές του προβλήματος.Edit: έχω λιώσει και στο gaming και δεν βλέπω καλά...να πατήσω καμιά αποδοχή σε κανα τέτοιο ματζαφλάρι και μετά τρέχα γύρευε.
Cuore Sportivo Ιανουάριος 29, 2008 #23 Ιανουάριος 29, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [25-01-2008 12:36] Χτες παρατηρηθηκε το εξης φαινομενο: Εχοντας ανοιχτο το winodws live messenger μου ηρθαν καμια δεκαρια ειδοποιησεις για email (σε διαστημα περιπου 15 λεπτων) απο διευθυνσεις που δεν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου... Μπαινοντας ομως στο λογαριασμο μου για να τα σβησω διαπιστωσα οτι δεν υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα Εχει το καλη μηχανη anti-spam το hotmail ή μηπως εγινε τιποτα αλλο για το οποιο θα πρεπει να ανησυχω; :wassat: Και εμένα μου κάνει ακριβώς αυτό το ίδιο... Μάλιστα τώρα μόλις, μου ήρθε ένα mail, και με το που πάτησα στην ειδοποίηση που βγάζει το msn μόλις σου έρχεται ένα mail, αντί να εμφανιστεί το mail, εμφανίστηκε το ακόλουθο μήνυμα... "Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του μηνύματος που επιλέξατε. Ενδεχομένως να έχει μετακινηθεί ή να έχει διαγραφεί. Κάντε κλικ σε αυτόν το φάκελο ξανά για να ανανεώσετε την προβολή."
inlovem Ιανουάριος 29, 2008 #24 Ιανουάριος 29, 2008 www.meebo.com ευκολα πραγματα μπαινει μεσο exlpore
sofix Ιανουάριος 29, 2008 #25 Ιανουάριος 29, 2008 αν βαλω ενα αλλον client, πχ το amsn και βγαλω τελειως τη βλακεια της Μ$,κινδυνευω απο ολες αυτες τις αηδιες? γενικα ειμαι προσεχτικος και δεν εχω κολησει κατι,αλλα ετσι για το φοβο των ιουδαιων..
dpolal Ιανουάριος 30, 2008 #26 Ιανουάριος 30, 2008 Αρχική απάντηση από sofix αν βαλω ενα αλλον client, πχ το amsn και βγαλω τελειως τη βλακεια της Μ$,κινδυνευω απο ολες αυτες τις αηδιες? γενικα ειμαι προσεχτικος και δεν εχω κολησει κατι,αλλα ετσι για το φοβο των ιουδαιων.. Πού το πάμε, πώς το φέρνουμε τελικά ο φταίκτης είναι η πάντα η MS.Σε λίγο ακόμα και ο καφές αν δεν πετυχαίνει, θα φτάει η MS. Όποιο πρόγραμμα και να βάλεις αν σου έρθει το μηνυματάκι αυτό ή οποιοδήποτε άλλο και εσύ το κλικάρεις χωρίς να το σκεφτείς ή απλά από περιέργεια την πάτησες φίλε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.