hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Καλημερα.... Χτες παρατηρηθηκε το εξης φαινομενο: Εχοντας ανοιχτο το winodws live messenger μου ηρθαν καμια δεκαρια ειδοποιησεις για email (σε διαστημα περιπου 15 λεπτων) απο διευθυνσεις που δεν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου... Μπαινοντας ομως στο λογαριασμο μου για να τα σβησω διαπιστωσα οτι δεν υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα Εχει το καλη μηχανη anti-spam το hotmail ή μηπως εγινε τιποτα αλλο για το οποιο θα πρεπει να ανησυχω; :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 25, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Ναι ρε φιλε και γω ενω ημουν χθες στο msn ερχεται ενα μυνημα απο ενα φιλο μου που τον ειχα επαφή....οχι σε mail Και ελεγε omg my new picture is very beautifull...και αμεσως μετα στελνει ενα αρχειο rar μεγεθους 80 kilobyte το κανω download και παταω να δω τι ειναι και ελεγε κατι για Upload photo αλλα επρεπε να το κανει exctract και σε προιδοποιουσε για αυτο...μολις παταγες το οκ εκανε σαν να κλεινει το pc αλλα τπτ και μετα για λιγο δεν μπορουσες να μιλησεις σε κανενα απο τις επαφες σου.... Και που ειναι το γαμωτο? Οτι το εστελνε σε ολοες τις επαφες σου χωρις εσυ να ξερεις τπτ... Αρχισουν οι @@@@@@ με το msn !!! :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 25, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Βαρήστε κανά σκανάρισμα γιατί συνέβει σε πολλά άτομα αυτό εχθές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 25, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από honda22 [Σήμερα, στις 12:47] Βαρήστε κανά σκανάρισμα γιατί συνέβει σε πολλά άτομα αυτό εχθές. Με 5 διαφορετικα προγραμματα το εκανα scan αλλα δεν βγαζει τπτ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 25, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 καλα το ψιλιαστικα δηλαδη...βεβαια το ΝΟD σκαναρει μονιμως και δεν εχει βρει τιποτα ακομα οποτε προς το παρον δεν υπαρχει λογος ανησυχιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 25, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από MOS Ναι ρε φιλε και γω ενω ημουν χθες στο msn ερχεται ενα μυνημα απο ενα φιλο μου που τον ειχα επαφή....οχι σε mail Και ελεγε omg my new picture is very beautifull...και αμεσως μετα στελνει ενα αρχειο rar μεγεθους 80 kilobyte το κανω download και παταω να δω τι ειναι και ελεγε κατι για Upload photo αλλα επρεπε να το κανει exctract και σε προιδοποιουσε για αυτο...μολις παταγες το οκ εκανε σαν να κλεινει το pc αλλα τπτ και μετα για λιγο δεν μπορουσες να μιλησεις σε κανενα απο τις επαφες σου.... Και που ειναι το γαμωτο? Οτι το εστελνε σε ολοες τις επαφες σου χωρις εσυ να ξερεις τπτ... Αρχισουν οι @@@@@@ με το msn !!! :mad: Έχω μαρκάρει το σημείο όπου εντοπίζεται το λάθος σου. Το μεγαλύτερο μέρος των ιών κατεβαίνουν κατόπιν εντολής του χρήστη, την πάτησες με τον κλασσικό τρόπο, δυστυχώς. Βέβαια πριν από εσένα την πάτησε και ο φίλος σου που σε είχε και αυτός σαν επαφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 25, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Αυτό που πρέπει πάνω απ'όλα να υπάρχει στα PC μας, πάνω απ' όλα τα προστατευτικά software, είναι η προσοχή του χρήστη. Αν δεν υπάρχει αυτή, χαιρετίσματα. Βγάλτε εντελώς το MSN σβήστε τα folders του από το user profile σας και ξαναπεράστε το. Μεγειά σας, δεν ξεκολλάει εύκολα αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 25, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 :dots: Και το παιχνιδι συνεχιζεται...αυτι την φορα ρωταει αν σου αρεσει η εικονα για να την βαλει στο block του και αυτη την στιγμη που σας στελνω το post χωρις να φαινεται καμια φοτο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Ιανουάριος 25, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Κι εμένα μου ήρθε κάτι παρόμοιο χθες. Ευτυχώς την ψιλιάστηκα τη δουλειά. Ο χρήστης που μου του έστειλε στην πραγματικότητα δεν ήταν καν μέσα στο μσν Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 25, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από MOS Ναι ρε φιλε και γω ενω ημουν χθες στο msn ερχεται ενα μυνημα απο ενα φιλο μου που τον ειχα επαφή....οχι σε mail Και ελεγε omg my new picture is very beautifull...και αμεσως μετα στελνει ενα αρχειο rar μεγεθους 80 kilobyte το κανω download και παταω να δω τι ειναι και ελεγε κατι για Upload photo αλλα επρεπε να το κανει exctract και σε προιδοποιουσε για αυτο...μολις παταγες το οκ εκανε σαν να κλεινει το pc αλλα τπτ και μετα για λιγο δεν μπορουσες να μιλησεις σε κανενα απο τις επαφες σου.... Και που ειναι το γαμωτο? Οτι το εστελνε σε ολοες τις επαφες σου χωρις εσυ να ξερεις τπτ... Αρχισουν οι @@@@@@ με το msn !!! :mad: Τούτο δω αποτελεί προιον ενος εκ των μεγαλυτέρων scams που αφορούν το mesenger. Μετα από καποιο popup πετάγεται ο Μήτσος σε αυτήν την σελίδουλα http://blockyell.com/en/ ( παραδειγμα υπαρχουν πολλές) και διαβάζει : "...Check out the list of people who has blocked or deleted you...." Σκέφτεται λοιπόν: -Τώρα θα δεις ρε Μαρινακι τι θα σε κάνω... συνεχεια offline εεεε...! Βάζει τα στοιχεία του λοιπόν uname & pass και δίνει enter... ( δεν προσέχει το Recommend to my friends τικάκι...) ...και την πληρώνουν όλοι οι 243 φίλοι του... Είναι τρομερή η άγνοια του σημερινου χρήστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 25, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από alexis2044 [Σήμερα, στις 19:32] Τούτο δω αποτελεί προιον ενος εκ των μεγαλυτέρων scams που αφορούν το mesenger. Μετα από καποιο popup πετάγεται ο Μήτσος σε αυτήν την σελίδουλα http://blockyell.com/en/ ( παραδειγμα υπαρχουν πολλές) και διαβάζει : "...Check out the list of people who has blocked or deleted you...." Σκέφτεται λοιπόν: -Τώρα θα δεις ρε Μαρινακι τι θα σε κάνω... συνεχεια offline εεεε...! Βάζει τα στοιχεία του λοιπόν uname & pass και δίνει enter... ( δεν προσέχει το Recommend to my friends τικάκι...) ...και την πληρώνουν όλοι οι 243 φίλοι του... Είναι τρομερή η άγνοια του σημερινου χρήστη... Τι εννοεις ???? Οτι γινονται ολα απο κατι τετοιες σελιδες ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 25, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από alexis2044Είναι τρομερή η άγνοια του σημερινου χρήστη... Eιναι εξισου τρομερο(ισως και τρομεροτερο) το γεγονος οτι ο κοσμος εχει γεμισει ξερολες κατα τη γνωμη μου (και χωρις να εννοω τιποτα απολυτως για εσενα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 25, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Εγώ το έχω κλείσει το μσν και δεν μπαίνω αν δεν ηρεμήσουν τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 25, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από honda22 Εγώ το έχω κλείσει το μσν και δεν μπαίνω αν δεν ηρεμήσουν τα πράγματα. σε εμενα τουλαχιστον, μετα το χτεσινο δεν εχει ξαναγινει κατι...Το μονο που εχει μεινει ( ισως για να μου θυμιζει την ιστορια αυτη ) ειναι το οτι πανω αριστερα το msn μου δειχνει οτι εχω τρια αδιαβαστα mails...That's all Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 25, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 19:53] ......... ειναι το οτι πανω αριστερα το msn μου δειχνει οτι εχω τρια αδιαβαστα mails...That's all ’νοιξε τα....you never know :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 25, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από honda22 ’νοιξε τα....you never know :devil: Tα ανοιξα...Στο hotmail.com ομως δεν υπαρχει απολυτως τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 25, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από MOS Τι εννοεις ????Οτι γινονται ολα απο κατι τετοιες σελιδες ?? Έτσι πιστεύω γιατί μου έχει τύχει το ίδιο πράγμα με τον φίλο μου. Α ρε τι πρήξιμο έφαγα, κάθε λίγο και λιγάκι μυνημα... το ομολόγησε στο τέλος. Είχε κάνει χρήση μιας τετοιας σελίδας.Από το Terms of Service του παραπάνω siteUsers specifically accept that their data can be ceded to other organization that are in BlockYell's network of associates and to other entities such as marketing companies. The purpose of this data cession is to deliver offers of different products and services that might be of the user's interest.Αρα ξεκάθαρα έχουν δικαίωμα να σου προωθήσουν spyware, διαφημίσεις κτλ. ( και φαντάζομαι και με οποιονδήποτε τρόπο) αλλά και γιατί όχι και στους φίλους σου...Αφού έχουν το uname και pass σου κάνουν ότι θέλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιανουάριος 25, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 και σε μενα ηρθαν στο msn ομως καοια μηνυμα απο ενα φιλο μου χωρις να τα εχει στειλει αυτος. και μου ζηταγε επιμονα να κατεβασω ενα αρχειο υποτιθεται με φωτογραφιες. το οποιο βεβαια δεν κατεβασα.............................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 25, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Οριστε παιδια τι γινετε κοιταξτε εδώ Με την βοηθεια του μελους netlooney !! :T: Μεταφραση απο γαλλικα !! Καντε δεξι κλικ στο MSNFix.zip = Τραβηξτε εδω (η να αφαιρεθει χωρις επιβεβαιωση συνολο η αποσυμπιεση) = Καντε διπλο κλικ στο φακελο MSNfix που μολις συσταθηκε = Καντε διπλο κλικ MSNfix ==> Συμβολο ταχυτητων Επιλεγοντας R = Επιλεξαμε = N (εαν εχουν μολυνθει) Αποθηκευση της εκθεσης = Αντιγραφη / επικολληση στην απαντηση Μετα σας λεει σε ενα notepad που ακριβως ειναι το malware και πηγαινεται σβηστε το !! απλα Εγγυρο και δοκιμασμενο !!! it works:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 25, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από honda22 Εγώ το έχω κλείσει το μσν και δεν μπαίνω αν δεν ηρεμήσουν τα πράγματα. τι σχεση τωρα αυτο δηλαδη ; δεν εχει να κανει με το μσν παιδια..παρα μονο απο τον χρηστη.. Οταν ειχα γυρισει απο δουλεια βλεπω ενα λινκ απο ενα ατομο και επειδη ημουν θολωμενος πατησα να δω τι ειναι.Ηταν απο τις βλακειες "πατα να δεις ποιος σε εκανε delete" εν αγνοια μου , πατησα και μετα με πεταγε συνεχεια ο μσν και φαινομουν online στους αλλους και εστελνε σε ολες τις επαφες το ιδιο λινκ. Για να τελειωνει η υποθεση αλλαξα password και εκανα ολα τα cookies του msn delete και απο τοτε κανενα προβλημα. Τωρα αν καποιος σου στειλει πατα στη φωτο να δεις τη μαπα σου , δε φταιει το msn αλλα εσυ ο ιδιος που το πατας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.