Jump to content

Οθονη αλλα ΠΟΙΑ?

Aloha

Recommended Posts

Να ρωτησω το HDCp που εχοθν πολλες οθονες βελτιωνει την γενικη ποιοτιτα της εικονας η΄μονο σιγκεκριμενων DVD?Η ATIX1900 το υποστιριζει?

ε

Αρχική απάντηση από Aloha

Να ρωτησω το HDCp που εχοθν πολλες οθονες βελτιωνει την γενικη ποιοτιτα της εικονας η΄μονο σιγκεκριμενων DVD?Η ATIX1900 το υποστιριζει?

είναι σύστημα hardware κρυπτογράφισης του ψηφιακού σήματος τις θύρας DVI ή HDMI ώστε να μην μπορούν να αντιγράψουν από εκεί την ταινία οι πειρατές. Θα υπάρχει στις high definition ταινίες blu ray, HD DVD. Πρέπει να το υποστηρίζει και η πηγή η κάρτα γραφικών και η οθόνη αλλιώς είτε θα παίζει σε μειωμένη ανάλυση επιπέδου DVD ή και καθόλου η ταινία. Πάρε με HDCP οθόνη καλύτερα 22'' wide, έχουν την καλύτερη απόδοση/τιμή.

Είναι κλείδωμα, όχι σύστημα βελτίωσης της ποιότητας. Αν δεν υπάρχει υποστήριξη από οθόνη και κάρτα γραφικών, θα παίζουν οι κλειδωμένες ταινίες σε μικρότερη ανάλυση ή καθόλου. Από όσο ξέρω μόνο σε High definition υλικό θα μπαίνει. Έτσι και αλλιώς δεν υποστηρίζεται από το DVD πρότυπο και divx codecs για παράδειγμα. Θα αχρηστεύονταν έτσι όλες οι συσκευές που υπάρχουν μέχρι τώρα DVD divx players.

Αρχική απάντηση από Aloha

Για την Philips 200WP7ES τι λετε?Παλια βεβαια αλλα με mva panel...

Την αγόρασα για το αδερφό την προηγούμενη εβδομάδα.

Mva panel, με pivot μπορεί να είναι παλια αλλα είναι πολύ καλή επιλογή

Όλες οι υπόλοιπες 20άρες σε αυτά τα λεφτά έχουν ΤΝ. Το ίδο και οι 22άρες

Επειδή και γω ήμουν σε τέτοιο δίλημμα επέλεξα την Philips

H samsung m;ono to hdcp έχει. Μετράει νομίζω περισσότερο η ποιότητα χρώματος, η γωνίες θέασης, η δυνατότητα περιστροφής, η ρύθμιση κλίσης & ύψους

Αν και δεν εχω αποφασισει ακομη (για την 226cw λεω περισσοτερο)..Η καρτα μου x1900 256MB θα αντεχει την αναλυση(οχι αν υποστιριζει την αναλυση αν την αντεχει στα παιχνιδα),το υπολοιπο συστημα μου ειναι duo6400 3gb ram kai windows xp..

Παιδια εχει δει καποιος την HP2207h? Αναμεσα σε αυτην και την sm226cw(επειδη μονο σε αυτην ειναι standar s το panel) ποια θα διαλεγατε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.