Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2011 Παιδια θελω να φτιαξω εναν server στο σπιτι, που θα του δώσω μία διεύθυνση πχ www.sapioserver.com και να λειτουργει ως site στον εξω χώρο, Ο λογος που θελω να το κανω αυτο ειναι καθαρα για θεμα γνώσεων και εμπειριας.Μπορειτε να βοηθήσετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 αν στα αληθεια δεν ξερεις απολυεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Φεβρουάριος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 ^ | ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, αφεντικό είσαι πολύ σκληρός! O ΔΡ.Π πάντως κρύβει πολλές εκπλήξεις... Πως ρετάρει στις μεσαίες πχ ένα μοτερ πριν πιάσει ροπή και τα αφήσει όλα κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Εγω που ξέρω τι παίρνω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Ειναι πολλες νεος ακομα για να απολυθεις Aντε αν ειναι να κανουμε ενα howto για τον πανεα που "δεν ξερει"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 3, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Τωρα ξυπνησα (απο την στιγμη που ποσταρα). Ο Server θα στηθεί με Arch Linux χωρίς γραφικό περιβάλλον X Windows και βλακιες. Εχω ήδη κάνει recompile τον kernel (1 μηνα τωρα αυτο κανω) και επιτελους κατελεξα σε κατι που δεσμεύει 16MB ram και φαινεται να παιζει. Ανοιγοντας τον Apache πιανει κοντα στα 50MB/80MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.