Chaos3X Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Παίδες θέλω να συνδέσω 2 οθόνες σε μία κάρτα!Ο μόνος τρόπος που τα έχω καταφέρει είναι με την μία clone της άλλης.Γίνεται να πραγματοποιήσω την σύνδεση με διαφορετικές ρυθμίσεις για το κάθε μόνιτορ π.χ: ανάλυση, ρυθμό ανανέωσης κ.λ.π?Υ.Γ: Η κάρτα μου έχει 2 εξόδους DVI κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpu0 Ιανουάριος 24, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Βεβαίως και γίνεται!Κατ' αρχάς πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το 'extend my windows desktop onto this monitor' στις ρυθμίσεις οθόνης (έχοντας επιλέξει το μονιτορ2). Εγώ στην αρχή δεν μπορούσα να τις κάνω να δείχνουν άλλη ανάλυση η μια και άλλη η άλλη αλλά τελικά πειράζοντας κ κάποιες επιλογές από το advanced menu το κατάφερα και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos3X Ιανουάριος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Φίλε μου το δοκίμασα και όντως έχεις δίκιο, μπορείς να επιλέξεις διαφορετική ανάλυση για το κάθε μόνιτορ, όμως ΔΕΝ μπορείς να τρέξεις εφαρμογές (παιχνίδια κλπ) στο δευτερεύον.Εγω ψάχνω μία λύση που να λειτουργεί σαν clone (ίδια απεικόνηση και στα δύο μόνιτορ) αλλά με διαφορετικές ρυθμίσεις (ανάλυση π.χ.) για το καθένα.Για να διαφωτήσω λίγο περισσότερο την κατάσταση έχω συνδέσει μία 22" wide ως πρωτεύον και μια 32" wide ως δευτερεύον. Η πρώτη είναι συνδεδεμένη κανονικά με DVI ενώ η δεύτερη ξεκινάει απ'την κάρτα με DVI και καταλήγει σε HDMI.Όταν επιλέγω ανάλυση 1680x1050 και επιλέγω το clone σαν ρύθμιση, στην δεύτερη οθόνη μου "τρώει" πολύ απ'το desktop λές και δεν υποστηρίζει την εν λόγω ανάλυση κι όμως η native ανάλυση της είναι 1920x1080i. Όταν επιλέγω 1440x900 δουλεύει μιά χαρά.Γι'αυτό και θέλω να χρησιμοποιήσω διαφορετικές αναλύσεις για το κάθε μόνιτορ. Για να μπορώ να βλέπω τα ίδια και στις δύο οθόνες χωρίς όμως να κάνω "εκπτώσεις" στην ανάλυση, τουλάχιστον στην 22" που δουλεύω πιο πολύ.Λοιπόν γίνεται?Υ.Γ: Λέτε να φταίει που έχω συνδέσει την 2η σε HDMI??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos3X Ιανουάριος 30, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkbilly Ιανουάριος 30, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Όταν εγκαταστήσεις τους οδηγούς της nvidia τότε με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας σου πατάς το "NVIDIA Control Panel".Θα πάς στο παράθυρο που σου εμφανίζει να πατήσεις το "Setup multiple displays" και εκεί έχει διάφορες επιλογές να διαλέξεις για το τι θέλεις να κάνει η δεύτερη οθόνη σου!:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos3X Ιανουάριος 30, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Έχω κάρτα της ΑΤΙ οπότε σε catalyst δουλεύω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.