hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2008 Kαλημερα σε ολους.. Εχω συνδεσει ενα switch πανω στο ρουτερ και πανω σε αυτο μεσω ethernet τους δυο υπολογιστες μου. Αυτο που κανω συνηθως ειναι να επεξεργαζομαι/μεταφερω τα κοινοχρηστα αρχεια του σταθερου μεσω του φορητου στον φορητο. Χτες εντελως ξαφνικα το το ρουτερ αρχισε να δειχνει πως εχω συνδεσει δυο φορες στο δικτυο τον φορητο αντι να δειχνει και τους δυο...ΤΟ αποτελεσμα ειναι οτι δεν μπορω να δω κοινοχρηστα αρχεια και φακελους και να τα μεταφερω στο λαπτοπ... Δοκιμασα να δωσω χειροκινητα αλλη IP στο κατεβαστηρι αλλα δεν εγινε τιποτα απολυτως... Σημειωτεον οτι το κατεβαστηρι εξακολουθει να μπαινει κανονικα στο ιντερνετ... Για δωστε ενα χερακι γιατι δεν ξερω τι αλλο να κανω..
dpolal Ιανουάριος 24, 2008 #2 Ιανουάριος 24, 2008 Το router πιθανότα να κόλλησε και να έδωσε δύο ip σε έναν υπολογιστή.Δοκίμασε το κλασσικό, κλείσε τα πισιά, βγάλε από τη μπρίζα router/switch, βάλτα πάλι, περίμενε να ανέβουν και τέλος άνοιξε τα πισιά ένα ένα.
hayabusa Ιανουάριος 24, 2008 Author #3 Ιανουάριος 24, 2008 λες να εγινε κατι τετοιο; δεν το σκεφτηκα...μολις ολοκληρωθουν κατι downloads θα δοκιμασω να κανω αυτο που ειπες...
hayabusa Ιανουάριος 24, 2008 Author #4 Ιανουάριος 24, 2008 φιλε dpolal το εκανα αυτο που ειπες και δυστυχως δεν εγινε τιποτα...
dpolal Ιανουάριος 25, 2008 #5 Ιανουάριος 25, 2008 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω δυστυχώς, οι γνώσεις μου δεν επαρκούν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.