Jump to content

format σε Fujitsu Siemens.Help πριν το πεταξω

chaosmaster

Recommended Posts

Εχω στα χερια μουι ενα laptop ενως φιλου που μου ειπα να του κανω ενα format.Bootarw απο cd rom ξεκιναει κανονικα η διαδικασια των xp.Παω να διαλεξω δισκο για διαμορφωση κ δεν αναγνωριζει τον δισκο.ο δισκος ειναι sata.Περναω τους οδηγους σε ενα flasaki για να αναγνωρισει τον δισκο κ δεν βρισκει ουτε το φλασακι.Στην κονσολα που κανεις format το βλεπει.Δε το βλεπει οταν παταω f6 για να εγκαταστησω τους οδηγους για να αναγνωρισει τον δισκο....Τι μπορω να κανω?ΕΛΕΟΣ...Α το laptop ειναι Fujitsu Siemens Amilo Pro V8010

Αρχική απάντηση από chaosmaster [Σήμερα, στις 20:46]

Εχω στα χερια μουι ενα laptop ενως φιλου που μου ειπα να του κανω ενα format.Bootarw απο cd rom ξεκιναει κανονικα η διαδικασια των xp.Παω να διαλεξω δισκο για διαμορφωση κ δεν αναγνωριζει τον δισκο.ο δισκος ειναι sata.Περναω τους οδηγους σε ενα flasaki για να αναγνωρισει τον δισκο κ δεν βρισκει ουτε το φλασακι.Στην κονσολα που κανεις format το βλεπει.Δε το βλεπει οταν παταω f6 για να εγκαταστησω τους οδηγους για να αναγνωρισει τον δισκο....Τι μπορω να κανω?ΕΛΕΟΣ...Α το laptop ειναι Fujitsu Siemens Amilo Pro V8010

Αν εχετε καποιο desktop ή αλλο notebook μπορειτε με ενα ανταπτορα να συνδεσετε τον σκληρο του φορητου και να τον χειριστειται απο εκει ωστε να του κανετε format,επισης μπορεις να παρεις ενα usb floppy drive και τα πραγματα ειναι ακομα πιο ευκολα !!:T:

Αρχική απάντηση από chaosmaster [Χθες, στις 21:46]

Aχμμ....Δε το καταλαβα αυτο.Δλδ?

Kανονικα αν εισαι στα windows και βαλεις το cd θα σε ρωτησει αν θες να κανεις εγκατασταση.Αν εχεις το autorun κλειστο κανε διπλο κλικ στο cd απο το my computer.Αν κανεις την εγκατασταση απο εκει δεν θα σου ζητησει drivers αν θυμαμαι καλα.

Αρχική απάντηση από Tsene [23-01-2008 20:14]

Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα nLite

και ενσωμάτωσε στην εγκατάσταση των windows σου αυτόν τον driver

Device Driver - Intel 82801FBM SATA AHCI Controller (ICH6-M) - AMILO Pro V8010

Οδηγίες θα βρεις εδώ

Σε ευχαριστω.Το εφτιαξα αλλα δε το δοκιμασα ακομη. :)

• 2 weeks later...

συγνωμη αλλα για να μην ανοιγω αλλο 8εμα με αυτα τα κ..λ... fujitsu μπορω να ρωτισω και εγω κατι???

εχω ενα amilo pi 1505 το οποιο πηγα να περασω XP απο S-VISTA . εφτιαξα το cd των win με ολους τους driver απο την σελιδα της fujitsu για αυτο το laptop τελειωσε ολα καλα αλλα με ΕΝΑ μεγαλο κακο. Βρικε ολους τους driver αλλα δεν βρικε της καρτας ηχου και του μοντεμ, ενο τους φορτωσε στην αρχη, και καλα το μοντεμ δεν το δουλευει κανεις αλλααααα την καρτα ΗΧΟΥ. αν ξερει κατι κανεις και μπορει να μου δωσει τα φωτα του πριν το σπασω.thks:rip: :rip: :rip: :rip:

oxi δυστοιχος τιποτααααααα. μεχρι και με το ζορι του ειπα να τους παρει αλλα τιποτα τους βγαζει με 8αυμαστικο και δεν δουλευει.

αυτα που δεν εχει βρει ακριβος ειναι:

mass storage controller

pci device

φιλε μου ntg τον card reader τον εχει δει κανονικα και δουλευει και αψογα. στην αρχη και εγω αυτο νομιζα αλλα ελα μου ντε δεν ειναι αυτο. ενσοματωσα οτι περιεχει αυτη η σελιδα http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/linkapplication.html?LNG=EN&productID=3533 για xp

απο driver αλλα το μονο που δεν σεταρισε ειναι το μοντεμ και η καρτα ηχου. περασα το τελευτεο beta sp3 gia xp και το εβαλα να κανει και update apo tin microsoft αλλα τιποτα. το μονο που βρικε ειναι πιο καινουργιοι driver στο λαν.

• 4 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.