Jump to content

Ποιες μνημες για 8400

giorgos_cupra

Recommended Posts

Λοιπον παιδια απο μερα σε μερα παιρνω το καινουργιο συστηματακι μου.Θα αποτελειται απο τα εξης:

intel e8400

asus p5kc

twin tech 8800gt

και μας μενουν οι μνημες...Σκεφτομουν για teamgroup 800αρες ή 1066....Δεν ξερω αν πρεπει να παρω αυτη τη στιγμη ddr2 με 100 ευρω ή να παρω φθηνοτερες και να περιμενω τις ddr3....Δεν ξερω,ακουω τις γνωμες σας,και αν μεινω σε ddr2 ποιες μου προτεινεται εσεις?Φυσικα και προοριζονται για overclocking...

απο οσο ξερω καλες για o/cin ειναι οι axeram 800αρες που εχει ενα N (gmh δλδ)διπλα απο το barcode..αυτες τις εχουν πολλοι απο δω μεσα ( τις ειχα κ εγω ) και μπορεις να παιξεις +-550

ειναι και πιο φθηνες νομιζω απο 100Ε

σκεφτομουνα να τις παρω κατ ευθειαν 1066....Αν τις παρω 1066 μειωνεται το περιθωριο oc τοτε?Δηλαδη ειναι 800αρες κλοκαρισμενες με απλα λογια?Να παρω τις crucial που κανουν γυρω στο 50αρι?Θα τον κοψουν τον 8400 οι 800αρες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.