hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2008 Καλημερα σε ολους... Σκεφτομουνα αυτες τις μερες πώς θα μπορουσα να αξιοποιησω το video-in του φορητου μου ετσι ωστε να συνδεσω εκει την τηλεοραση και τελικα να βλεπω μεσω της οθονης που αγορασα λιαν προσφατως... Καποιος μου ειπε πως στη θυρα video in πρεπει να συνδεσω την κεραια της τηλεορασης αλλα εκει προεκυψε το αλλο ερωτημα: Αν συνδεσω εκει την κεραια της τηλεορασης η τηλεοραση απο που θα παιρνει εικονα; Εδω λοιπον χρειαζομαι τα φωτα σας...Πως μπορει να υλοποιηθει το ολο project ; Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων :flower:
ganastasiou Ιανουάριος 23, 2008 #2 Ιανουάριος 23, 2008 Δεν γίνεται να συνδέσεις sto video in μία τηλεόραση.Στο video in του φορητού σου μπορείς να συνδέσεις οτιδήποτε έχει video out(π.χ dvd,vhs player,κάμερα,παιχνιδομηχανή).
Wizard! Ιανουάριος 23, 2008 #3 Ιανουάριος 23, 2008 Δε μπορείς να τη συνδέσεις στο video-in, χρειάζεσαι rf-in με tv-tunner.Αν όμως έχεις κάποιο video/dvd recorder που παίρνει το σήμα κι έχει tunner, κι επίσης έχει video-out (rca ή scart), τότε μπορείς να βάλεις αυτό εκεί. Μιά άλλη λύση είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702019
dpolal Ιανουάριος 23, 2008 #5 Ιανουάριος 23, 2008 Μήπως είναι video-out αυτό που έχει το φορητό σου;;;;;;Συνήθως τέτοιο έχουν και όχι το αντίθετο.
dpolal Ιανουάριος 23, 2008 #7 Ιανουάριος 23, 2008 Μάλιστα, πάντως αν κατάλαβα το φορητό σου έχει dvi έξοδο οπότε αν έχεις και καινούργια lcd tv μπορείς να βάλεις dvi-hdmi adaptor και να συνδέσεις εκεί την τηλεόραση σου.Ψάκτο βέβαια γιατί μπορεί και να μην το έχω πιάσει καλά, το θέμα...
cptkoulis Ιανουάριος 23, 2008 #8 Ιανουάριος 23, 2008 Καποτε ειχα μια Asus GF3 Ti500 Deluxe με video in/out και ειχα συνδεσει την TV στο PC με ενα scart σε s-video καλωδιο(αν θυμαμαι καλα).Χρησιμοποιουσα δηλαδη το tuner της τηλεορασης για να βλεπω στην οθονη του PC(ασκοπο)Προτεινω να παρεις ενα USB tuner stick να κανεις τη δουλεια σου ευκολα και ωραια
hayabusa Ιανουάριος 23, 2008 Author #9 Ιανουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από cptkoulis Καποτε ειχα μια Asus GF3 Ti500 Deluxe με video in/out και ειχα συνδεσει την TV στο PC με ενα scart σε s-video καλωδιο(αν θυμαμαι καλα).Χρησιμοποιουσα δηλαδη το tuner της τηλεορασης για να βλεπω στην οθονη του PC(ασκοπο) κατι σαν αυτο δηλαδη; http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978285&product=877743
Frostbyte Ιανουάριος 23, 2008 #10 Ιανουάριος 23, 2008 Το συγκεκριμενο θελει video out (εκει μπενει το 7pin S-Video καλωδιο). Και το ασπρο και κοκκινο καλωδιακι, αν θες ηχο, υπαρχει ενα διπλο καλωδιο που τα μετατρεπει σε headphone jack για να το βαλεις στο laptop.. Εγω προσοπικα το ειχα κανει σε ενα παλιο PC που τελουσε χρεη server.. Αν η τηλεοραση που σκοπευεις να συνδεσεις το laptop ειναι απο 15-17 ιντσες και κατω, δε στο συνειστω γιατι θα στραβωθεις προκειμενου να δεις κατι..
cptkoulis Ιανουάριος 23, 2008 #11 Ιανουάριος 23, 2008 Ναι,ενα τετοιο καλωδιο(αν και το δικο μου ειχε και κατι αλλες συνδεσεις) λογικα θα δουλεψει.Θα χρησιμοποιεις δλδ το tuner της TV σου για να βλεπεις στο μονιτορ(μετριοτατη εικονα)Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι καλυτερα να παρεις καποια στιγμη ενα στικακι USB tuner(δεν εχω προσωπικη εμπειρια,αλλα νομιζω οτι κανουν δουλεια)για να μπορεις να εχεις TV οπου κι αν βρισκεσαι(ειδικα αν παρεις και μια εσωτερικη κεραια για να συνδεεις,για να μην ψαχνεις πριζα TV) Εξαρταται λοιπον απο σενα,αν θες να δωσεις κατι παραπανω και να κερδισεις σε φορητοτητα/ευκολια
Frostbyte Ιανουάριος 24, 2008 #12 Ιανουάριος 24, 2008 Ναι αλλα ο σκοπος του hayabusa απ' οτι καταλαβα, δεν ειναι να δει την τηλεοραση στο laptop, αλλα το laptop στην τηλεοραση..
hayabusa Ιανουάριος 24, 2008 Author #13 Ιανουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από JohnnyGR Ναι αλλα ο σκοπος του hayabusa απ' οτι καταλαβα, δεν ειναι να δει την τηλεοραση στο laptop, αλλα το laptop στην τηλεοραση.. οχι βρε...απο την τηλεοραση στο λαπτοπ.. . Βασικα μια ιδεα ηταν γιατι το στικακι που εχω ενω σαρωνει δεν βρισκει ουτε μισο καναλι...Πληροφοριακα (αν ξερει κανεις τιποτα) ειναι το pinnacle hybrid 320e ή καπως έτσι ...
dpolal Ιανουάριος 24, 2008 #14 Ιανουάριος 24, 2008 Φαντάζομαι ότι το έχεις συνδέσει στην εξωτερική κεραία της τηλεόρασης πριν ξεκινήσεις την σάρωση των μπαντών για κανάλια...
hayabusa Ιανουάριος 24, 2008 Author #15 Ιανουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από dpolal Φαντάζομαι ότι το έχεις συνδέσει στην εξωτερική κεραία της τηλεόρασης πριν ξεκινήσεις την σάρωση των μπαντών για κανάλια... :hehe: :hehe:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.