Jump to content

Sapphire HD2600 Pro και χαμηλή ανάλυση

koulis13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Έχω εγκατεστημένη στο pc μου κάρτα γραφικών ράτσας Sapphire HD2600Pro AGP. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Vista Ultimate 32bt.

Το πρόβλημά μου είναι οτι η μέγιστη ανάλυση που μπορώ να θέσω είναι 1024*768.

Έχω εγκαταστήσει τους οδηγούς version 8.1 αλλά και πάλι τα ίδια.

Η κάρτα μόνο τόσο μπορεί να δώσει; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο, κάποια άλλη ρύθμιση κτλ;

Ευχαριστώ

Το μόνο που έχω να σου προτείνω αλλά δεν ξέρω αν θα σου λύσει το πρόβλημα είναι να βάλεις τους omega drivers γιατί από ό,τι γνωρίζω οι drivers της ATI δεν υποστηρίζουν AGP.

Καλημέρα.

Omega drivers για vista και agp νομίζω οτι δέν έχουν βγεί ακόμα, τουλάχιστον απο οσο έψαξα έως τώρα. Κάποιο άλλο πακέτο αντίστοιχο του omega υπάρχει;

Ναι όντως δυστυχώς δεν έχουν βγει ακόμα αλλά όπως λέει και το site coming soon...Unfortunately δεν ξέρω κανένα αντιστοιχο πακέτο του omega.

Καλημέρα.

Τόσο τους οδηγούς της οθόνης, όσο και τους οδηγούς τις κάρτας τους έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει αρκετές φορές με το ίδιο αποτέλεσμα, δέν αλλάζει η ανάλυση πάνω απο 1024*768.

Αρχική απάντηση από koulis13

Η κάρτα μόνο τόσο μπορεί να δώσει;κτλ;

η καρτα αυτη μπορει να δωσει μεχρι 2560*1600 οποτε δεν ειναι εκει το προβλημα...

Ποια οθονη εχεις;

κοιταξες στη σελιδα της LG μηοως εχει βγαλει τιποτα νεους οδηγους για την οθονη; Το λεω γιατι αυτα τα προβληματα συνηθως λυνονται απλα εγκαθιστωντας τους οδηογυς της οθονης...

Το έκανα και αυτό, άν και απο οτι διάβασα στο net, οι συγκεκριμένοι οδηγοί είναι περασμένοι στο λειτουργικό, αλλά τους πέρασα και εγώ. Κάπου διάβασα οτι με τους default οδηγούς που έχουν τα vista για την κάρτα γραφικών δέν θα υπάρχει πρόβλημα. Πώς μπορώ να περάσω αυτούς τους οδηγούς;

• 2 weeks later...

Καλησπέρα.

Έπειτα απο καιρό πειραματισμών το πρόβλημα λύθηκε αλλά με τις γνώσεις μου δέ βρισκω λογική σε αυτό.

’ν κάνω εγκατάσταση των οδηγών με την TV μου συνδεδεμένη στην κάρτα γραφικών μέσω του TV out τότε έχω χαμηλή ανάλυση και υψηλότερη ανάλυση δέ μπορώ να έχω ακόμα και άν αποσυνδέσω την TV.

’ν κάνω εγκατάσταση των οδηγών χωρίς την TV μου να είναι συνδεδεμένη στ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.