Jump to content

Πρόβλημα με mybook

lefteriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα !! αντιμετωπίζω προβλημα με τον Mybook ES 500gb.

εκει που ειναι συνδεδεμένος κανονικά στον υπολογιστή, ξαφνικά τον χάνουν τα windows, σβήνει το λαμπάκι του (ο δίσκος γυρίζει) τον βαζω σ αλλη θυρα και βγαζει device not recognized. Με τα πολλά, αν βγάλω βαλω το καλώδιο ρεύματος τον βλέπει τελικά. Τώρα ξεκίνησα να κάνω backup και εδώ και 4 ώρες που αντιγράφω και δεν τον έχουν χάσει.

Θα φύγει για RMA απ' ότι δείχνει.

α! επίσης όταν τον έχω συνδεδεμένο με e-SATA δε τον βρίσκουν καν τα windows , ούτε καν στο BIOS του jmicron controller κατά το boot του υπολογιστή.

εχω και εγω τον ιδιο με e-sata k usb τον εχω βαλει sata.

Για να τον βρει στην αρχη τον ειχα σβηστο και τον ανοιξα στα windows απο τοτε τον βλέπει κανονικα στον jmicron controller ...με μικρή καθηστεριση αναγνωρισης.

Δεν τον κλεινω ποτε απο το κουμπι του ...

εχω παρατηρήσει ομως αρκετες καθηστερησεις στο συστημα οταν δουλευει μαλλον δεν κανει για συνεχομενη ροή δεδομένων περισότερο για αποθηκευτικός χωρος .

με USB δουλεύει οκ πλέον (!) καμιά φορά όταν μπαινει στα windows δε το βρίσκει κατευθείαν και πρεπει να βγαλω-βαλω τροφοδοσία...

θα ασχοληθώ με το sata ξανά να δούμε..

E κοιτα....

Και εγω καπου καπου τον εχανα.Και τελικα ειχε προβλημα και μου χαλασε..

Βεβαια τον εχω με Silicon στο e-Sata, αλλα δεν πιστευω οτι εχει διαφορες με τον δικο σου controller..

Αλλαξε τον οσο δουλευει.

• 2 weeks later...

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα παραθετω τον προβληματισμο μου εδω.

Εχω τον WESTERN DIGITAL WDH1U5000 MYBOOK ESSENTIAL EDITION 2.0 500GB και έχω παρατηρησει την εξης συμπεριφορά. Κάθε φορα που μενει ανενεργος για πολύ ώρα μετα όταν παω να τον ανοιξω (να μπω μεσα σε κάποιο φάκελο) δυσκολευεται για απειροελαχιστο χρονο να μπει ακουγεται ένα κλακ λες και εκεινη την ώρα ενεργοποιειται..Ειναι ίσως o μόνος ήχος που ακουγεται από τον σκληρο καθοτι είναι παρα πολύ αθορυβος ακομα και σε πληρη φορτο εργασιας Θελω να σας ρωτήσω αν αυτό είναι φυσιολογικο.Κάθε φορα που μένει σε αδρανεια οι κεφαλες του σκληρου απομακρυνοναται από την επιφανεια για λόγους ασφαλειας ή συντρεχει κανενας άλλος λόγος οποτε να τον γυρισω πισω για να μην έχω καμια χασουρα σε 3ψηφιο αριθμο giga?

Αρχική απάντηση από stefanos_79 [Σήμερα, στις 10:26]

Windows XP SP2 εχω και τον εχω συνδεσει με usb πανω στον φορητο μου.Δεν εχει καμια αλλη επιλογη συνδεσης

Έχω και εγώ τον ίδιο ακριβώς σκληρό σε ίδιο σύστημα και μου παρουσιάζει την ίδια συμπεριφορά. Όλα ίδια :p

Έτσι όπως πάμε θα θέλουμε ένα σκληρό backup για τον εξωτερικό backup...:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.