Jump to content

Παράνομα Διόδια @ Πατρών Κορίνθου

GoriLLakoS

Recommended Posts

παιδια εγω ξερω που πηγαινα καλαβρυτα για το βουνο ο δρομος ηταν χαλια...δε ξερω για ποιο λογο πληρωνουμε να πω την αληθεια...οσα αμαξια περνανε και πληρωνουν τοσες λακουβες εχει

τι χαλασε ρε παιδια , ο δρομος ειναι ο ιδιος , οι λαλακες απλα αυξηθηκαν. ποσες φορες που πηγα πρεβεζα και πΑΤΡΑ εχω δει τις μεγαλυτερες καφριλες στο δρομο αυτο , τεζες πανε και το ξερουν οτι ειναι καρμανιολα

δυστυχως αναγκαζομαι και γω να περναω απο εκει οποτε παω στο χωριο.....

δεν μπορειτε να φανταστειτε για τι πραγμα μιλαμε......ειδικα το κομματι απο αιγιο προς πατρα.....

η μονη λυση που εχω βρει ειναι να ταξιδευω ωρες και μερες που ειναι τελειως αδειος.....

1-2 φορες ετυχε να γυρναω κυριακη απογευμα και ειπα οτι δεν θα γυρισω σωος σπιτι.....

(επι μιση ωρα ειχα 2 νταλικες κολλημενες μπροστα μου και 3 καγκουρες -2 κουβαδακια και 1 καγιεν να με πιεζουν να περασω πανω στις στροφες)

ενας να παταγε λιγο παραπανω φρενο με τοσο στριμωξιδι θα ειχε γινει καραμπολα.

τελικα βρηκα μια ευθεια περασα μια μια τις νταλικες και εκατσα δεξια......

μιλαμε για εγκληματικη κατασταση......παιζουν με τις ζωες μας και μεις πληρωνουμε τα διοδια τοσα χρονια.

σε πιεζαν να προσπερασεις στη στροφη? και εσυ τι εκανες δλδ περασες επειδη ενοιωθες μια "πιεση"?

Σήμερα 3 το πρωί εγώ πλήρωσα, ένα φορτηγό πέρασε τσάμπα.

Τον κυνήγησε το ένα από τα 2 αστυνομικά που καιροφυλαχτούσαν δίπλα , και τον έγγραφε, όταν τους προσπέρασα.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:04]

σε πιεζαν να προσπερασεις στη στροφη? και εσυ τι εκανες δλδ περασες επειδη ενοιωθες μια "πιεση"?

προσπερασα πιο μετα σε ευθεια.......απλα τους ειχα κολλημενους πισω μου και μπροστα μου οι νταλικες επι 30λεπτα και μου πηγε το σκ@το στη καλτσα.....πολυ φυσιολογικο οταν δεν εχεις αερα να αυξομειωσεις ταχυτητα οπως ειναι η σωστη οδηγηση....αλλα αναγκαζεσαι να ακολουθησεις την αλυσιδα-τραινακι γιατι ετυχε να μπλεχτεις εκει μεσα και αντε να βγεις.......

κατι αλλο εγκληματικο μιας και συζηταμε τετοια πραγματα

γνωριζατε οτι ειναι παρανομο ενα οχημα με ωφελιμο ανω του 1μιση τονου να βρισκεται σε αποσταση μικροτερη των 50μετρων απο αλλο οχημα ιδιας κατηγοριας?

υπαρχουν σοβαροτατες κυρωσεις και αποτελει πολυ σοβαρη περιπτωση κακης οδηγικης συμπεριφορας καθως δημιουργεις πολυ μεγαλυτερο κινδυνο σε απλα Ι.Χ. που προσπαθουν να προσπερασουν.

αλλο να περνας μια νταλικα καθε φορα και αλλο να πρεπει να βρεις τεραστια ευθεια και αδειο το απεναντι ρευμα για να προσπερασεις και τις 2 κολλητες μαζι.και απορω γιατι δεν τους σταματανε.........

Λολεν, δεν εχεις δει μαλλον νταλικες να βγαινουν ολες μαζι απο παρκινκ της εθνικης :hehe:

Wall of trucks λεμε!

Αρχική απάντηση από greekfragma

προσπερασα πιο μετα σε ευθεια.......απλα τους ειχα κολλημενους πισω μου και μπροστα μου οι νταλικες επι 30λεπτα και μου πηγε το σκ@το στη καλτσα.....πολυ φυσιολογικο οταν δεν εχεις αερα να αυξομειωσεις ταχυτητα οπως ειναι η σωστη οδηγηση....αλλα αναγκαζεσαι να ακολουθησεις την αλυσιδα-τραινακι γιατι ετυχε να μπλεχτεις εκει μεσα και αντε να βγεις.......

κατι αλλο εγκληματικο μιας και συζηταμε τετοια πραγματα

γνωριζατε οτι ειναι παρανομο ενα οχημα με ωφελιμο ανω του 1μιση τονου να βρισκεται σε αποσταση μικροτερη των 50μετρων απο αλλο οχημα ιδιας κατηγοριας?

υπαρχουν σοβαροτατες κυρωσεις και αποτελει πολυ σοβαρη περιπτωση κακης οδηγικης συμπεριφορας καθως δημιουργεις πολυ μεγαλυτερο κινδυνο σε απλα Ι.Χ. που προσπαθουν να προσπερασουν.

αλλο να περνας μια νταλικα καθε φορα και αλλο να πρεπει να βρεις τεραστια ευθεια και αδειο το απεναντι ρευμα για να προσπερασεις και τις 2 κολλητες μαζι.και απορω γιατι δεν τους σταματανε.........

Είσαι μικρός ακόμα αλλά θα μάθεις...

Πρέπει να τις περνάς όπως εγώ τις νταλίκες...απο πάνω...:hehe:

απαγορευτικό παρασκευή απο Αθήνα προς τα έξω και κυριακές απο έξω προς αθήνα

"παγιδευουν" νταλίκες στα πάρκιν στα σπίτια τους κλπ

και μετά γυρνάς εσύ και το Convoy of Steel ή το 18 Wheels of Fury :hehe:

το εξάμηνο και έξω-μέσα είναι για το αμάξι

όχι για τον οδηγό

οπότε το εροπορικό δεν σε καλύπτει

και αυτό ίσχυε και για τη Βουλγαρία και την Αλβανία όχι μόνο για Ε.Ε.

Δασμοί τελωνεία κλπ θα κοπούν και μπουν άλλοι έμμεσοι φόροι

έπρεπε και καλά να έχει ήδη γίνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.