trendy Φεβρουάριος 3, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Δε βρήκα στο internet κάτι σχετικό με τα μοντέλα σας. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κάνετε ένα kernel upgrade για να υποστηρίζει ίσως κάποιο chip-sensor που είναι σχετικά καινούριος και δεν υποστηρίζεται στον kernel που έχετε. Λογικά θα γίνεται από το synaptic. Περισσότερες πληροφορίες από κάποιον που έχει ubuntu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 3, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Δεν κατάλαβα τίποτα αλλά ευχαριστούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 3, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 παντως απο οτι βλεπω εκει που λεει τη συχνοτητα ο επεξεργαστης φρεναρει στο 1γιγα και οταν χρειαστει παει 2...η καρτα γραφικων κανει τη δουλεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 3, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 unknown είναι επειδή έχεις το on-demand frequency. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 3, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 καλα οσοι εχουν λαπτοπ και λινουξ τι κανουν??????dead end? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 3, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Βάζουν Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 3, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 vista εχουν απο μαμα!λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 4, 2008 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Δεν έχουν από μαμά.. Εμένα είναι λίγο παλιό και είχε ΧΡ. Εσένα είχε Vista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 4, 2008 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από unknown καλα οσοι εχουν λαπτοπ και λινουξ τι κανουν??????dead end? εμένα δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις ένα upgrade τον kernel. Σίγουρα θα έχουν βγάλει πιο καινούργιο από αυτόν που έχεις. Στο synaptic πρέπει να μπεις, δε νομίζω να είναι περιέργη η διαδικασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 6, 2008 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Ρωτηστε βρε παιδια στο ubuntuforums ολο και κατι παραπανω θα ξέρουν. Γραφτείτε και στην λιστα mail του ubuntu για ελληνες και ολο και κατι θα γινει. Μην στεναχωριεστε μονο. Γι αυτο ειναι η κοινοτητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
seph1roth Φεβρουάριος 6, 2008 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από unknown παντως απο οτι βλεπω εκει που λεει τη συχνοτητα ο επεξεργαστης φρεναρει στο 1γιγα και οταν χρειαστει παει 2...η καρτα γραφικων κανει τη δουλεια.... Δοκίμασε να κάνεις upgrade τους video drivers. Nvidia έχεις?Γιατί διάβαζα ότι σε κάποιες σειρές (στην 8 για Desktop pcs σίγουρα) οι 169.07 νομίζω είχαν bug με αποτέλεσμα full speed fans. Βάλε τους 169.09 αν έχεις nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.