Jump to content

power saver στο linux

unknown

Recommended Posts

Δε βρήκα στο internet κάτι σχετικό με τα μοντέλα σας. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κάνετε ένα kernel upgrade για να υποστηρίζει ίσως κάποιο chip-sensor που είναι σχετικά καινούριος και δεν υποστηρίζεται στον kernel που έχετε. Λογικά θα γίνεται από το synaptic. Περισσότερες πληροφορίες από κάποιον που έχει ubuntu.

Αρχική απάντηση από unknown

καλα οσοι εχουν λαπτοπ και λινουξ τι κανουν??????

dead end?

εμένα δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις ένα upgrade τον kernel. Σίγουρα θα έχουν βγάλει πιο καινούργιο από αυτόν που έχεις. Στο synaptic πρέπει να μπεις, δε νομίζω να είναι περιέργη η διαδικασία.

Ρωτηστε βρε παιδια στο ubuntuforums ολο και κατι παραπανω θα ξέρουν. Γραφτείτε και στην λιστα mail του ubuntu για ελληνες και ολο και κατι θα γινει. Μην στεναχωριεστε μονο. Γι αυτο ειναι η κοινοτητα!

Αρχική απάντηση από unknown

παντως απο οτι βλεπω εκει που λεει τη συχνοτητα ο επεξεργαστης φρεναρει στο 1γιγα και οταν χρειαστει παει 2...

η καρτα γραφικων κανει τη δουλεια....

Δοκίμασε να κάνεις upgrade τους video drivers. Nvidia έχεις?

Γιατί διάβαζα ότι σε κάποιες σειρές (στην 8 για Desktop pcs σίγουρα) οι 169.07 νομίζω είχαν bug με αποτέλεσμα full speed fans. Βάλε τους 169.09 αν έχεις nvidia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.