Jump to content

τι πρέπει να προσέξω στο paypal

tempo

Recommended Posts

καλημέρα,

επειδή η σελίδα μου http://www.24net.gr πάει αρκετά καλά είπα να αρχίσω να εξετάζω σιγά-σιγά την πιθανότητα να βάλω ένα "κουμπάκι" paypal ώστε κάποιος που ωφελήθηκε απο το site μου να κάνει (αν θέλει φυσικά) κάποια δωρεά.

Έτσι πρέπει να κάνω εγγραφή στο paypal κλπ

Τι να προσέξω?

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα? Διάβασα και δεν βρήκα κάτι το ιδιαίτερο άλλα ποτέ δεν ξέρεις.....

τι λογαριασμό να κάνω απο τα 3 είδη που μου προτείνει στην εγγραφή?

Υπάρχουν χρεώσεις?

Με Ελλάδα το paypal έχει πρόβλημα?

ελπίζω στην βοήθεια σας.

ευχαριστώ

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από tempo [22-01-2008 10:14]

Με Ελλάδα το paypal έχει πρόβλημα?

τι εννοείς αν έχεις πρόβλημα με paypal για ελλάδα? εγω έχω στείλει λεφτά μεσω paypal. η paypal αντιστοιχεί τα χρήματα που κάποιος στέλνει απο τον λογαριασμό paypal του σε ένα user name (παραλήπτης) ενος άλλου λογαριασμού paypal. Αν δηλαδή έχεις paypal, πας στην καρτέλα send money και γράφεις το paypal-user name εκείνου που θέλεις να στείλεις λεφτά. ο παραλήπτης μπορεί να τα έχει αυτά τα λεφτά του στον λογαριασμό του ή να κάνει withdraw και να τα παει στον τραπεζικό του λογαριασμό (νομίζω οτι υπάρχει κάποια μικρή χρέωση γι'αυτό). εσυ έχεις λογαριασμό paypal?

ναι πλέον έχω κάνει έναν λογαριασμό paypal.

Να ρωτήσω κάτι, απο ότι είδα μπορώ να δηλώσω και τον αριθμό της πιστωτικής μου έτσι ώστε να μην τον δίνω σε κάθε συναλλαγή άλλα να τον δώσω μια φορά στο paypal και η κάθε μου συναλλαγή να γίνεται μέσω paypal. Μπορώ να βάλω χρήματα στην πιστωτική μου απο κάποια διαθέσιμα χρήματα που έχω στο paypal? πχ έχω 100ευρώ απο δωρεές, μπορώ να τα βάλω στην πιστωτική μου κάρτα?

Αρχική απάντηση από tempo

ναι πλέον έχω κάνει έναν λογαριασμό paypal.

Να ρωτήσω κάτι, απο ότι είδα μπορώ να δηλώσω και τον αριθμό της πιστωτικής μου έτσι ώστε να μην τον δίνω σε κάθε συναλλαγή άλλα να τον δώσω μια φορά στο paypal και η κάθε μου συναλλαγή να γίνεται μέσω paypal. Μπορώ να βάλω χρήματα στην πιστωτική μου απο κάποια διαθέσιμα χρήματα που έχω στο paypal? πχ έχω 100ευρώ απο δωρεές, μπορώ να τα βάλω στην πιστωτική μου κάρτα?

Λογικα θα μπαινουν αυτοματα :S

Μα για να πληρώνεις μέσω paypal πρέπει έτσι και αλλιώς να δηλώσεις κάποια κάρτα όπως και τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαρισμού ετσι ωστε να μπορείς να στέλνεις λεφτά στον τραπεζικό σου λογαριασμό. ’ρα: για να κάνεις δουλειά, πρέπει να δηλώσεις στην paypal τον τραπεζικό σου λογαριασμό και την κάρτα σου και αν θέλεις να μεταφέρεις χρήματα απο την paypal (χρήματα δηλαδη που σου έχουν στείλει) στον τραπεζικό σου λογαριασμό, πρέπει να κάνεις click στο withdraw.

το καλό με την paypal ειναι οτι δεν χρειάζεται να δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σου εδώ και εκεί αλλα μόνο ένα user name. Ουτε η ίδια η paypal δεν έχει δικαίωμα να σε ρωτήσει τα στοιχεία της κάρτας σου. αυτό που δίνεις μόνο ειναι ενα user name και φυσικά πρέπει να θυμάσαι και τον κωδικό σου για να πιστοποιήσεις οτι εισαι εσυ (δεν τον δίνεις σε κανέναν τον κωδικό). that's all φίλε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.