Jump to content

ασθενές σήμα

kots

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

κύριοι αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής....

το ασύρματο δίκτυο το πιάνω σε ορισμένα σημεία του σπιτιού μου. πχ δίπλα στο παράθυρο... αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπορώ να το πιάνω και από το καθιστικό.... πήρα αυτήν την κάρτα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613457

και την έβαλα στο σημείο που πιάνει το σήμα δίπλα στο παράθυρο, την σύνδεσα με 5 μέτρα usb, αλλά αυτή η κάρτα είναι χειρότερη από την κάρτα που έχει πάνω το λαπτοπ, γιατί δεν έβλεπε καν το ασύρματο....

σε αυτήν την περίπτωση τι πρέπει να κάνω; να πάρω ένα repeater να το βάλω μόνιμα στο σημείο εκείνο και να στέλνει και να πέρνει δεδομένα στο λάπτοπ που θα το έχω στο καθιστικό;

να πάρω μια πιο δυνατή pcmcia ή μια πιο δυνατή usb;

Εξαρτάται βέβαια απο την απόσταση και τα εμπόδια (τοίχους κ.α) τι απόσταση είναι; μπορεί να είναι φυσιολογικό .Το usb το έλεγξες σίγουτα ότι έχει συνδεθεί νομίζω αυτό είναι το πρόβλημα

παιδιά η ερώτησή μου είναι αυτή..... και σε αυτό θέλω απάντηση. ούτε για τοίχους θέλω να μιλήσουμε, ούτε για καλώδια, ούτε για τίποτε άλλο.

σε αυτήν την περίπτωση τι πρέπει να κάνω; να πάρω ένα repeater να το βάλω μόνιμα στο σημείο εκείνο και να στέλνει και να πέρνει δεδομένα στο λάπτοπ που θα το έχω στο καθιστικό;

να πάρω μια πιο δυνατή pcmcia ή μια πιο δυνατή usb;

όταν βλέπω τα χαρακτηριστικά της κάρτας δικτύου μου, ποιο κομμάτι είναι αυτό που γράφει για το πόσο μεγάλη είναι η εμβέλειά της;

παρακάτω επισυνάπτω εικόνα με τα specifications της κάρτας μου.

post-174-1416073348,2622_thumb.jpg

Η intel είναι πολύ καλή στα ασύρματα και στα δικτυακά της γενικότερα. Δύσκολα θα βρεις κάποια κάρτα σε λογική τιμή που να είναι καλύτερη. Έχεις ανοίξει κι άλλο thread για αυτό το θέμα. Συνέχισε στο άλλο καλύτερα την κουβέντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.