chaosmaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2008 Καλημέρα.Σημερα αποφασισα να περασω linux στο lap-top μου.Περασα μια εκδ linux και τωρα θελω να περασω τους οδηγους για vga κ ασυρματη καρτα δυκτιου.Εχω ubuntu αλλα θελω απο το shell να δωσω τις εντολες για να περασω τη καρτα δυκτιου που ειναι η Intel PRO/Wireless 3945 και η vga που ειναι η Intel Graphics Media Accelerator GMA950.Συγγνωμη αν εχω κανει λαθη η ζηταω κατι παραλογο αλλα σημερα ειναι η πρωτη μου επαφη.Κ οπως ειπα κ πριν θα ηθελα εναν οδηγο με τις εντολες.Ευχαριστω
johnson Ιανουάριος 22, 2008 #2 Ιανουάριος 22, 2008 Δεν αναγνωρίζονται αυτόματα από τα ubuntu αυτά?Ποια έκδοση ubuntu έβαλες?
chaosmaster Ιανουάριος 22, 2008 Author #3 Ιανουάριος 22, 2008 δεν εχω βαλει ubuntu.Δε ξερω αν αναγνωριζονται.Ειμαι νεος κ συγγνωμη αν πω βλακεια.Αλλα ειναι KDE.Τεσπα.Μου τα περασε ενας φιλος μ.Στο κοντρολ πανελ γραφει KDE.Πως μπορω να περασω τους driver και γενικα να περναω προγραμματα?Ευχαριστω κ συγγνωμη
trendy Ιανουάριος 23, 2008 #6 Ιανουάριος 23, 2008 KDE είναι το γραφικό περιβάλλον όχι η διανομή. Αν δε μας πεις ποια διανομή έχεις και όχι πού είναι βασισμένη είναι δύσκολο να σε βοηθήσουμε.
chek2fire Ιανουάριος 23, 2008 #7 Ιανουάριος 23, 2008 Πες του φίλου σου να σου περάσει το ubuntu είναι αρκετά πιο εύκολο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.