chaosmaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2008 Καλημέρα.Σημερα αποφασισα να περασω linux στο lap-top μου.Περασα μια εκδ linux και τωρα θελω να περασω τους οδηγους για vga κ ασυρματη καρτα δυκτιου.Εχω ubuntu αλλα θελω απο το shell να δωσω τις εντολες για να περασω τη καρτα δυκτιου που ειναι η Intel PRO/Wireless 3945 και η vga που ειναι η Intel Graphics Media Accelerator GMA950.Συγγνωμη αν εχω κανει λαθη η ζηταω κατι παραλογο αλλα σημερα ειναι η πρωτη μου επαφη.Κ οπως ειπα κ πριν θα ηθελα εναν οδηγο με τις εντολες.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Ιανουάριος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 Δεν αναγνωρίζονται αυτόματα από τα ubuntu αυτά?Ποια έκδοση ubuntu έβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Ιανουάριος 22, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 δεν εχω βαλει ubuntu.Δε ξερω αν αναγνωριζονται.Ειμαι νεος κ συγγνωμη αν πω βλακεια.Αλλα ειναι KDE.Τεσπα.Μου τα περασε ενας φιλος μ.Στο κοντρολ πανελ γραφει KDE.Πως μπορω να περασω τους driver και γενικα να περναω προγραμματα?Ευχαριστω κ συγγνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 22, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 Ποια διανομή έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Ιανουάριος 22, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 ειναι διανομη based σε slax Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 23, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 KDE είναι το γραφικό περιβάλλον όχι η διανομή. Αν δε μας πεις ποια διανομή έχεις και όχι πού είναι βασισμένη είναι δύσκολο να σε βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Ιανουάριος 23, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 Πες του φίλου σου να σου περάσει το ubuntu είναι αρκετά πιο εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.