daemon13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2008 έχω μπλεχτεί....σκοπεύω να αλλάξω μνήμες.Στο μάτι έχω βάλει κάποιες που δουλεύουν με 1,9v.Οι μνήμες που έχω μέχρι στιγμής δουλεύουν στα 1,8v.Δεδομένου ότι η μητρική δεν έχει επιλογή για να μεταβάλλω το ρεύμα στις μνήμες θα έχω πρόβλημα με τισ καινούργιες??Στο manual της μητρικής διάβασα ότι η μητρική θα "εντοπίσει"τις ανάγκεσ των μνημών και θα προσαρμόσει τις κατάλληλεσ ρυθμίσεις...Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να ορίσω χειροκίνητα την συχνότητα λειτουργίασ των καινούργιων μνημών σε 800mhz.εεε?Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Ιανουάριος 21, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Ιανουάριος 21, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Συνήθως αυτά αναγνωρίζονται και παίζουν αυτόματα από τις μητρικές αλλάέχω δει και περιπτώσεις που δεν βρίσκουν τα σωστά timings/ταχύτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daemon13 Ιανουάριος 21, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από johnson [Σήμερα, στις 23:35] Συνήθως αυτά αναγνωρίζονται και παίζουν αυτόματα από τις μητρικές αλλάέχω δει και περιπτώσεις που δεν βρίσκουν τα σωστά timings/ταχύτητες. timings και συχνότητα μπορώ να αλλάξω.το ζήτημα είναι τι θα κάνω με την τάση..,θα δίνει 1,9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.