Jump to content

DO NOT TRY THIS AT HOME!!!

DragonFlight

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ψες μου ηρθε παλι ι ιδεα να αφερεσω το IHS απο τον ολοκαινουριο 5200+ οπως ειχα κανει παλια σε αλλους δυο S939 3000+ και 3800+ x2.

Ολα ξεκινισαν καλα με το κοψιμο γυρο γυρο τις σιλικονης, μεχρι που ηρθε η ωρα να το τραβιξω. Πολυ το τραβηγμα ρε παιδια. Δεν εβγενε με τιποτα. Πισμωσα και εγω και εβαλα ολη τη δυναμη μου (ε καλα, οχι και ολη), και τελικα βγηκε. Ειπα μεσα μου "επιτελους μαλ@@σμενο". Ξανακιταω καλα να δω μπας και καναμε καμια ζημια και τοτε λεω απο μεσα μου παλι "ΧΕΧΕ, Εγω ειμαι πιο μαλα@@@σμενο απο σενα!!!" Μαντεξετε τι εγινε....μαζι με το IHS, βγηκε και ο πυρινας....ΝΑΙ, Ο ΠΥΡΙΝΑΣ!

Οπως θα δειτε και στις πιο κατω φωτογραφιες, το IHS σε AM2, ειναι καπως διαφορετικο απο αυτο του S939. Εχει κατι σαν χαλκο γυρο απο το σημειο που αγγιζει ο πυρινας. Παντος ολο το βραδυ προσπαθουσα να βγαλω τον πυρινα απο το IHS αλλα ματαιο! Σαν να ειναι συγκολλυμενος!!!

Οσοι εχετε AM2 και σκεφτηκατε να αφερεσετε το IHS, δειτε τις πιο κατω φοτο!

Στις φοτο, αριστερα ειναι ο 5200+ AM2, και δεξια ενας 3000+ S939.

post-155-1416073348,0179_thumb.jpg

Κατι μάθαμε και σήμερα . Μαλλον εχουν αντικαταστήσει την εσωτερική θερμοαγωγιμη με epoxy για να γίνοντε surpriseZ κατα το ανοιγμα. :hehe:

2-3 λογοι να το βγαλεις. Για να κανει αμεσα επαφη το cooler σου με τον πυρινα, για να ωαλεις αλλη πιο καλη παστα μεταξη πυρινα και IHS και αλλα.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Κατι μάθαμε και σήμερα . Μαλλον εχουν αντικαταστήσει την εσωτερική θερμοαγωγιμη με epoxy για να γίνοντε surpriseZ κατα το ανοιγμα. :hehe:

Μαλλον ετσι ειναι φιλε. Δεν ξεκολλαει με τιποτα!!!!

χαμηλοτερες θερμοκρασιες προφανως...κι εγω το εκανα σε ενα Οπτερον 175 και το μετανοιωσα την ιδια στιγμη...τζαμπα κοπος...

Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 22:42]

Περαστικά...:p

Λές να περνάει RMA?:p

Με αρκετή Logo ίσως..:p

μάλλον με καλάι ήταν..

:p

Περαστικά...

Καπου το διαβαζα στο XS οτι ολα τα νεα heatspeaders της AMD ειναι κολημενα με καλαι στον πυρηνα. Και να που το ειδαμε εδω...

Περαστικα...

Αρχική απάντηση από DragonFlight

Λες να το δεχτουνε?

γιατι, πιστευεις οτι θα το ανοιξουνε; κλειστο καλα μονο για να μην φαινεται,αφαιρεσε και πιθανα ιχνη "πειραγματος" και go for it...Δεν εχεις τιποτα να χασεις...(Ετσι κι'αλλιως οτι ηταν να χασεις το εχασες...)...:D :D :D

Φιλικα παντα :)

Απαγορεύονται οι συζητήσεις περί εσκεμμένης κατάχρησης της εγγύησης προϊόντων (ερωτήσεις/προτροπές σχετικά με σκόπιμη καταστροφή υλικού με απώτερο σκοπό την αντικατάστασή του).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.