hayabusa Ιανουάριος 22, 2008 Author #21 Ιανουάριος 22, 2008 θα περιμενω...μην το ξεχασεις και καουμε...
hayabusa Ιανουάριος 22, 2008 Author #22 Ιανουάριος 22, 2008 Φαινεται πως βρηκα κατι... Στην σελιδα 14 του (ελληνικου manual) που κατεβασα απο εδω-->http://www.samsung.com/gr/support/productsupport/download/Model_Select2.aspx?type=Monitors&subtype=LCD&model=205BW&fileType=UM&LSSI=%2Fgr%2Fmodule%2Fssi%2Fleft%2Flmenu%5Fmonitors%5Flcd%2Esec&RSSI=%2Fgr%2Fmodule%2Fssi%2Fright%2Frmenu%5Fmonitors%2Esec δειχνει το dvi-in (αυτο που μας ενδιαφερει δηλαδη) ετσι : . Προφανως δεν ειναι δυνατον να διαφερει αυτο που εχει η οθονη στην πραγματικοτητα ετσι; ΣΥνεπως θα χρειαστω καλωδιο DVI-I σε DVI-D (dual link). Απο που μπορω να παρω ενα τετοιο; Απ'οτι ειδα το Πλαισιο (στο site τουλαχιστον ) οπως και το e-shop δεν εχουν...
bleo8onhs Ιανουάριος 22, 2008 #23 Ιανουάριος 22, 2008 Αν πάρεις KVM πάντως, να προσέξεις γιατί έχουν προβλήματα με το refresh rate και την ανάλυση. Αν χρησιμοποιείς μεγάλο refresh rate δεν κάνει. Το δικό μου (dlink) το ρίχνει στο 60, άσχετα αν εγώ το βάζω στο 120. Με tft οθόνες δεν ξέρω τι κάνει.
hayabusa Ιανουάριος 22, 2008 Author #24 Ιανουάριος 22, 2008 αφου τελικα θα παρω την samsung που εχει και d-sub και dvi δεν θα παρω kvm...Mηπως ξερεις να μου πεις αν για να συνδεσω το λαπτοπ με την οθονη καλωδιο dvi-d (καθοτι το λαπτοπ εχει dvi-i και η οθονη dvi-d) ;
bleo8onhs Ιανουάριος 22, 2008 #25 Ιανουάριος 22, 2008 Υποθέτω ότι ρωτάς αν χρειάζεσαι αντάπτορα.Τα dvi-d καλώδια χωράνε σε dvi-i θύρες και δουλεύουν κανονικά. Τα dvi-i δεν χωράνε σε dvi-d θύρες γιατί έχουν άλλα 4 pins.EDIT: http://www.cablestogo.com/resources/dvi.asp
hayabusa Ιανουάριος 22, 2008 Author #26 Ιανουάριος 22, 2008 ναι, κατοπιν μπολικου ψαξιματος ειδα οτι τελικα μπορω να συνδεσω φορητο και οθονη μεσω dvi-d...ευχαριστω πολυ παντως..
ShadowRunner Ιανουάριος 22, 2008 #27 Ιανουάριος 22, 2008 Λοιπόν... πήρα τις φώτο για να έχεις μια γενική ιδέα... Λοιπόν αυτό που πάει στην κάρτα μου και αυτό που πάει στην οθόνη μου
hayabusa Ιανουάριος 23, 2008 Author #28 Ιανουάριος 23, 2008 ευχαριστω πολυ για τις φωτο...χτες πηρα τελικα την οθονη (samsung 205 bw) και την συνεδεσα με dvi-i στο φορητο και με d-sub στο σταθερο...Ολα καλα...Η οθονη πανεμορφη και εγω πολυ ευχαριστημενος απο τη μεχρι τωρα αποδοση της...
ShadowRunner Ιανουάριος 23, 2008 #29 Ιανουάριος 23, 2008 Πολύ χαίρομαι φίλος... τελικά κάνει την δουλειά που ήθελες έτσι; Ποιο εύκολα και ποιο γρήγορα, σωστά;
hayabusa Ιανουάριος 23, 2008 Author #30 Ιανουάριος 23, 2008 Αρχική απάντηση από ShadowRunner Πολύ χαίρομαι φίλος... τελικά κάνει την δουλειά που ήθελες έτσι; Ποιο εύκολα και ποιο γρήγορα, σωστά; ακριβως...με το πατημα ενος μολις κουμπιου...
dpolal Ιανουάριος 23, 2008 #31 Ιανουάριος 23, 2008 Επειδή και εγώ κάνω το ίδιο κόλπο θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουμε βλάβη στην οθόνη με τις απανωτές αλλαγές ανάμεσα σε digital και analog view.Θεωρητικά αυτό δεν θα γίνετε συνέχεια αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί να δουλέψουμε ταυτόχρονα και στα δύο πισί όμως ενδέχεται να υπάρξει θέμα ;;;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.