Jump to content

2 Υπολογιστες σε μια οθονη...Πως;

hayabusa

Recommended Posts

Φαινεται πως βρηκα κατι...

Στην σελιδα 14 του (ελληνικου manual) που κατεβασα απο εδω-->http://www.samsung.com/gr/support/productsupport/download/Model_Select2.aspx?type=Monitors&subtype=LCD&model=205BW&fileType=UM&LSSI=%2Fgr%2Fmodule%2Fssi%2Fleft%2Flmenu%5Fmonitors%5Flcd%2Esec&RSSI=%2Fgr%2Fmodule%2Fssi%2Fright%2Frmenu%5Fmonitors%2Esec

δειχνει το dvi-in (αυτο που μας ενδιαφερει δηλαδη) ετσι :2002095902174486634_rs.jpg .

Προφανως δεν ειναι δυνατον να διαφερει αυτο που εχει η οθονη στην πραγματικοτητα ετσι; ΣΥνεπως θα χρειαστω καλωδιο DVI-I σε DVI-D (dual link). Απο που μπορω να παρω ενα τετοιο; Απ'οτι ειδα το Πλαισιο (στο site τουλαχιστον ) οπως και το e-shop δεν εχουν...

Αν πάρεις KVM πάντως, να προσέξεις γιατί έχουν προβλήματα με το refresh rate και την ανάλυση. Αν χρησιμοποιείς μεγάλο refresh rate δεν κάνει. Το δικό μου (dlink) το ρίχνει στο 60, άσχετα αν εγώ το βάζω στο 120. Με tft οθόνες δεν ξέρω τι κάνει.

αφου τελικα θα παρω την samsung που εχει και d-sub και dvi δεν θα παρω kvm...

Mηπως ξερεις να μου πεις αν για να συνδεσω το λαπτοπ με την οθονη καλωδιο dvi-d (καθοτι το λαπτοπ εχει dvi-i και η οθονη dvi-d) ;

ναι, κατοπιν μπολικου ψαξιματος ειδα οτι τελικα μπορω να συνδεσω φορητο και οθονη μεσω dvi-d...ευχαριστω πολυ παντως..

Λοιπόν... πήρα τις φώτο για να έχεις μια γενική ιδέα...

Λοιπόν αυτό που πάει στην κάρτα μου

karta.jpg

και αυτό που πάει στην οθόνη μου

othoni.jpg

ευχαριστω πολυ για τις φωτο...χτες πηρα τελικα την οθονη (samsung 205 bw) και την συνεδεσα με dvi-i στο φορητο και με d-sub στο σταθερο...Ολα καλα...Η οθονη πανεμορφη και εγω πολυ ευχαριστημενος απο τη μεχρι τωρα αποδοση της...:D

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

Πολύ χαίρομαι φίλος... τελικά κάνει την δουλειά που ήθελες έτσι; Ποιο εύκολα και ποιο γρήγορα, σωστά;

ακριβως...με το πατημα ενος μολις κουμπιου...:T:

Επειδή και εγώ κάνω το ίδιο κόλπο θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουμε βλάβη στην οθόνη με τις απανωτές αλλαγές ανάμεσα σε digital και analog view.

Θεωρητικά αυτό δεν θα γίνετε συνέχεια αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί να δουλέψουμε ταυτόχρονα και στα δύο πισί όμως ενδέχεται να υπάρξει θέμα ;;;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.