magicman Μάϊος 6, 2008 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 4.90 λέμε carrefour, τρέχει λάιναξμε 50 ευρώ πέρνετε 10 και κάνετε raid ξύρισμα δευτερολέπτων :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 6, 2008 #62 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 να αρχίσω να φοράω συνέχεια καπελάκι δηλαδή? Γιατι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι φυσικοι που εχω συναντησει να ειναι φαλακροι απο νεαροι (σχετικα παντα) ηλικια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astakostas Αύγουστος 13, 2008 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Μετα απο ακυρωση παραγγελίας μου απο την Pixmania και αφου πηρα τα λεφτα μου μετα απο 1 μηνα και κατι περιπου αποφάσισα να παρω απο το 123market στην Θεσσαλονικη την : http://www.123market.gr/product_info.php?cPath=66_382_428&products_id=9085 Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ελαβα 4 emails μεχρι την παραλαβη της και την ειχα απο ξυρισμα σε ξυρισμα ... δηλαδη σε 3 ημερες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDLADY Αύγουστος 22, 2008 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 philips=καλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Αύγουστος 22, 2008 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Εγώ βρήκα αυτή βολική, και για ξύρισμα γενιών και κεφαλιού. 43€ από Κωτσόβολο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Αύγουστος 22, 2008 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Εχω και εγω μια του κιλου εδω και κατι χρονια, και ΟΚ την κανει τη δουλεια της αλλα οχι αυτο που θελω, οποτε για 2 χρονια το ειχα γυρισει σε ξυραφακι παλι. Τωρα την ξεθαψα και την ξαναχρησιμοποιω, αλλα θα ηθελα κατι καλυτερο.Θελω μια μηχανη να τα παιρνει αρκετα αλλα οχι τελειως, οπως γινονται ας πουμε αν τα παρεις τελειως με ξυραφακι και περασουν 2-3 μερες. Με αυτην που εχω τωρα, που ειναι γενικων χρησεων, ακομα και στην πιο μικρη σκαλα δε τα παιρνει αρκετα και πρεπει να ασχοληθω πολλη ωρα για να πετυχω κατι κοντα σε αυτο που θελω, οποτε βαριεμαι...Εχετε καμια προταση για τετοιο αρκετα κοντο ξυρισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 22, 2008 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 @webhunter Την ιδια έχουμε lol! Και για μασχάλες οτι πρέπει ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Αύγουστος 22, 2008 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Γενικότερα κάνει δουλειά και λεπτομερή...Αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάτσεις, γιατί αλλιώς δεν πετυχαίνεις σωστό απότέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 7, 2010 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Ξεθαμα Εχει κανένας σας εμπειρία με κάποια philips ξυριστική 3ων κεφαλών?? Θα ήθελα να ξυρίζομαι καθε εβδομάδα αλλα βαριεμαι να βάζω αφρούς και τα σχετικά :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιανουάριος 7, 2010 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Εγω παντος εδω και 1,5 που εχω μηχανη δεν εχω παραπονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 7, 2010 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Ξεθαμα Εχει κανένας σας εμπειρία με κάποια philips ξυριστική 3ων κεφαλών?? Θα ήθελα να ξυρίζομαι καθε εβδομάδα αλλα βαριεμαι να βάζω αφρούς και τα σχετικά :red: Ναι, μακρια ακομα κλαιω τα 100Ε μου που εδωσα πριν 3-4 χρονια, τα ιδια και ενα φιλαρακι. Χειροτερη απο ξυραφακι IMO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 7, 2010 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 ξηραίνει το δερμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 7, 2010 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 εγω παλι εχω αυτην που εχουν πει σε προηγουμενες σελιδες, κ ειναι μια χαρα...ξυραφακι μια φορα το 3 μηνο κ αν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 13, 2010 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 ξηραίνει το δερμα?Έχει βασικά μια θήκη που βάζεις κάτι αμπούλες με ενυδατική κρέμα, αλλά και πάλι...Όπως είπε ο unstoppable οι κεφαλές δε παλεύονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 25, 2010 #75 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 Για πείτε παιδιά καμιά γνώμη ρε παιδιά μέχρι 50 ευρώ... μάξ 60 ξύρισμα αραιά και που αν και με νοιάζει να είναι και πολύ βαθύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Μάρτιος 25, 2010 #76 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 Ποια απο τις κουρευτικες(για γενια) καθαριζει πιο ευκολα; Εγω πηρα για δοκιμη μια Remington και ηταν fail σε χρηστικοτητα αλλα και καθαρισμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 25, 2010 #77 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 αρχικά είχα την Braun Cruzer 3 για ξύρισμα και trimmer....για τα λεφτά της άψογη αλλά ήθελα κάτι καλύτερο ακόμα.......είπα λοιπόν να τα χώσω και να πάρω το παρακάτω τούμπανο το οποίο βέβαια δεν είναι trimmer...αλλά καθαρά ξυριστική http://www.braun.com/uk/male-grooming/series-shavers/series-3.html απλά δεν έχω μετανιώσει λεπτό τα λεφτά... παιδιά μιλάμε το ξύρισμα που κάνει δεν υπάρχει....ερεθισμοί 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Αύγουστος 22, 2010 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 έχετε κάποια πρόταση μέχρι 100 ευρώ;αυτή που είχα αποδήμησε μετά απο 15 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 22, 2010 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 Έχω Cruzer3 εδώ και 7 χρόνια και είναι σκυλί, η πρώτη πέθανε στα 5, τώρα εχω τη δεύτερη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 22, 2010 #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2010 (edited) αρχικά είχα την Braun Cruzer 3 για ξύρισμα και trimmer....για τα λεφτά της άψογη αλλά ήθελα κάτι καλύτερο ακόμα.......είπα λοιπόν να τα χώσω και να πάρω το παρακάτω τούμπανο το οποίο βέβαια δεν είναι trimmer...αλλά καθαρά ξυριστική http://www.braun.com/uk/male-grooming/series-shavers/series-3.html απλά δεν έχω μετανιώσει λεπτό τα λεφτά... παιδιά μιλάμε το ξύρισμα που κάνει δεν υπάρχει....ερεθισμοί 0. ποσο? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 22, 2010 από dunkel_Stern Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts