perp Φεβρουάριος 1, 2008 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Λοιπον για να μην ανοιγω νέα θέμα για τρίχες.... επειδη η προηγουμένη κουρευτικη μηχανή μου χάλασε (Philishave C684), θέλω να αγοράσω την Philishave QC5070 για τον λογο οτι προσφέρει max μηκος για κούρεμα 41mm... (Κουρεύομαι μόνος μου χρονια τώρα... ) Με αφορμη το θέμα, κοιταξα σε BRAUN και Remington αλλα δεν...το max στις κουρευτικες ειναι στα 21-25mm.... Anyway, δεν την βρηκα πουθενα σε καταστήματα με ηλεκτρικα και μέσω skoutz.gr την εντόπισα στο 123market.gr Εχει αγοράσει κανεις απο το συγκεκριμένο κατάστημα? Ειναι αξιόπιστο? Μετα παίζει και η pixmania βέβαια.... links http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=15342 http://www.pixmania.com/gr/gr/240934/art/philips/kionaooee-ic-ai-super-eas.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Φεβρουάριος 1, 2008 Author #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Χωρις να ειμαι σιγουρος, νομιζω την ειχε παρει το ματι μου MediaMarkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 1, 2008 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Μπαααα πηγα σημερα σε 2 και δεν βρηκα... ολες οι κουρευτικες ειναι μέχρι 25mm... δηλαδη το μακρυτερο μαλλι μπορει να ειναι μέχρι 2,5cm.... δεν κάνουν καλη δουλεια αυτες... Εν τέλει την πηρα μολις απο την pixmania, ελπιζω να μην μακρύνουν τα μαλλιά μου μέχρι να ερθει... 3-4 εργάσιμες ελεγε στο site.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipo!!! Φεβρουάριος 14, 2008 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από perp [01-02-2008 23:31] Μπαααα πηγα σημερα σε 2 και δεν βρηκα... ολες οι κουρευτικες ειναι μέχρι 25mm... δηλαδη το μακρυτερο μαλλι μπορει να ειναι μέχρι 2,5cm.... δεν κάνουν καλη δουλεια αυτες... Εν τέλει την πηρα μολις απο την pixmania, ελπιζω να μην μακρύνουν τα μαλλιά μου μέχρι να ερθει... 3-4 εργάσιμες ελεγε στο site.... Μία ερώτηση..Σχετικά με την κουρευτική philips..ποιές είναι οι εντυπώσεις σου? Σε ρωτάω επειδή διαβασα αυτά που έγραψες και επειδη για την ίδια χρήση την θέλω και εγώ..δηλαδή...να αυτοκουρεύομαι χωρίς όμως να γίνομαι γουλί... Σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 14, 2008 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από pipo!!! [Σήμερα, στις 12:09] Μία ερώτηση..Σχετικά με την κουρευτική philips..ποιές είναι οι εντυπώσεις σου? Σε ρωτάω επειδή διαβασα αυτά που έγραψες και επειδη για την ίδια χρήση την θέλω και εγώ..δηλαδή...να αυτοκουρεύομαι χωρίς όμως να γίνομαι γουλί... Σε ευχαριστώ! Λοιπον απο οτι μιλησα μολις με ACS η κουρευτικη δεν εχει ερθει ακομα στα χέρια τους.... πολυ καθυστερεί αυτη η pixmania... και οχι τιποτα αλλο θα μου μακρύνει και το μαλλι... Πάντως οταν με το καλο ερθει θα ανεβάσω φώτος και real εντυπώσεις... απο οτι φωτογραφιες και εντυπωσεις κυκλοφορουν πάντως στο net φαινεται πολυ καλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Φεβρουάριος 16, 2008 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 σημερα τσιμπησα και εγω μια philips προσφορα απο electroworld αρκετα καλη...ειδικα για τα 50ε που εκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Φεβρουάριος 16, 2008 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Εγω πηρα αυτη πριν 2 βδομαδες και ησυχασα! http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10080Το τρομερο ειναι οτι πλεον δεν κανω το μπανιο πουτ... γιατι οτι κοβει το τραβαει σε μια πλαστικη θηκη που εχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Φεβρουάριος 16, 2008 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 οπ ξεχασα να το πω...η δικια μου ειναι ξυριστικη...με το κουρεμα δεν τα παω καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Φεβρουάριος 19, 2008 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2008 Λοιπον η κουρευτικη απο την pixmania ΔΕΝ ηρθε ποτε.... μετα απο τοσες μέρες αναμονη πηρα τηλέφωνο στην ACS και εν τελει μεσω pixmania εμαθα οτι το πακέτο χάθηκε απο την ACS... Εν τέλει ζητησα επιστροφη χρημάτων (καθώς την χρειάζομαι άμεσα) και τελικα την αγόρασα απο τον Κωτσόβολο στον Κορυδαλλό στα 55.... (Οποιος ενδιαφέρεται να πάρει ενα τηλέφωνο πρώτα καθως δεν υπάρχει σε ολα τα καταστήματα της αλυσιδας....) Λοιπον η κουρευτικη QC 5070 ερχεται σε ενα πολυ ωραιο και βολικο βαλιτσακι φυλαξης και μεταφορας... Τωρα οσον αφορα το περιεχόμενο, αφου βγάλουμε τις ζελατινες και τα σχετικα βλέπουμε αυτο Στην συσκευασια περιλαμβονται όπως βλέπετε: 1) Κουρευτικη μηχανη (με επαναφορτιζόμενη μπαταρία) και ενδειξεις μηκους κοπης μαλλιων 2) 2 ανταπτορες/χτένες για κοπη μαλλιων μεχρι 42mm μάκρος, ρυθμιζόμενοι ανα 3mm. 3) Φορτιστης ρευματος 4) Χτένα 5) Ψαλιδι 6) Καθαριστικο βουρτσάκι 7) Το βαλιτσάκι 8) Και η εκπληξη!!! Αντάπτορας για περιποιηση γενιών για αξύριστο look (stubber) μηκους 1,6mm 9) Οδηγίες χρήσεως και στα Ελληνικα Να πω οτι εχει 2 χρόνια εγγυηση Tωρα στην πράξη, επειδη κουρευτηκα κιολας στα καπάκια , ολα καλα... μπορω να πω οτι εχουν προσέξει περισσότερο την κεφαλη/λεπιδες που κουρευει καθώς πολυ δυσκολα πια μπορεις να κοπεις ή να τραυματιστεις κατα λάθος... Κατα αλλα αψογο κανει αψογο κουρευματάκι, η μπαταρία επίσης μια χαρα.... Γενικα πολυ ευχαριστημένος απο ολες τις αποψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Φεβρουάριος 20, 2008 Author #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2008 Μεγιες, μεγιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 25, 2008 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 χτυπησα και γω την braun. μια χαρα ειναι για τα λεφτα της!θα επαιρνα την philips που ειπε ο Mischeif αλλα δεν την ειχε στο κοτσοβολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 25, 2008 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2008 Έχει το carrefour μια κουρευτική (την οποία και πήρα) η οποία κάνει 4,90. Θα την δοκιμάσω λίαν συντόμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 26, 2008 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 Αρχική απάντηση από DJD 40 γιούρια είχα πάρει αυτή από Κωτσόβολο νομίζω: Braun Allstyle Καλή είναι, έχω να χρησιμοποιήσω ξυραφάκι κανά 6μήνο. Βέβαια να ξέρεις ότι δεν τα παίρνει εντελώς αν ζητάς κάτι τέτοιο. Ιδια απο MediaMarkt πριν κανα χρονο πηρα....Τιμια αγορα. Η μονη ιδιαιτεροτητα ειναι οτι δεν κοβει πολυ βαθα και αφηνει αρκετο γενι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 29, 2008 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2008 Θα παω αυριο να δω τι παιζετε σε ενα μυστικο μαγαζακι στην Κολομβου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Απρίλιος 30, 2008 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2008 Εγώ πήρα μια Philips και την άλλαξα γιατί δεν μου έπαιζε με τα Vista:tomato:Τώρα αυτή που έχω άκουγε στο ρεύμα (όταν της έδινα πάνω από 220v)...αλλά μετά το νέο bios που έβγαλε η Philips όλα καλά:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 5, 2008 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2008 Εγώ πάλι έχω την CruZer 3, τα κάνει όλα και συμφέρει Κάνει και ξύρισμα και κόψιμο, αν και εγώ πάντα τα αφήνω στην πρώτη σκάλα. Το τελείως ξύρισμα δεν είναι και τέλειο, αλλά αν ζητάς να σου τα αφήνει λίγο είναι τέλεια. Επίσης αδιάβροχη, επαναφορτιζόμενη σε 5' κάνεις ξύρισμα (), με λαστιχένια λαβή κλπ κλπ. Δεν το μετάνιωσα ποτέ για την αγορά της. Την είχα πάρει πριν 3 χρόνια 80, τώρα είδα έχει βγει και CruZer 2 και 4. Πέρνα μία από εδώ http://www.braun.com/uk/cruzer/cruzer.html να δεις παρουσίαση. Αυτην πηρα εγω, αλλα την πηρα 100 Ευρω!!!!:rant::tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Μάϊος 6, 2008 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Εγώ έχω μια philips εδώ και 5-6 χρόνια (από το 1ο έτος δλδ). Είναι αντίστοιχη με αυτή (http://i185.photobucket.com/albums/x303/shopctzone/Philips/Norelco1.jpg) αλλά πιο παλιά.Από τότε που την πήρα, ζήτημα να έχω χρησιμοποιήσεις ξυραφάκι 3-4 φορές (δεν ξυρίζομαι ποτέ τελείως). Η μηχανή έχεις πέσει κάποιες φορές, έχει σπάσει το χτενάκι και έχει κολληθεί με σελοτέιπ, έχει χαλάσει η μπαταρία της και έχει αλλαχθεί (ευτυχώς ήταν μια απλή ΑΑ και μου περίσσευε μια επαναφορτιζόμενη) και ζει ακόμα! Κάποια στιγμή θα με αφήσει χρόνους, αλλά πάλι μάλλον Philips θα πάρω... Μόνο που (κλασσικά) μετά το ξύρισμα γίνονται όλα π0υτ@ν@!! Καλή φάση αυτή που πρότεινε κάποιος μια μηχανή που μάζευε τις τρίχες σε θηκούλα (αλλά έκανε 80 ευρά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 6, 2008 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Μάστορα, το μόνο πράμα που φαίνεται πολυ μεγάλο χωρίς μαλιά είναι η καράφλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 6, 2008 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 Μάστορα, το μόνο πράμα που φαίνεται πολυ μεγάλο χωρίς μαλιά είναι η καράφλα... να αρχίσω να φοράω συνέχεια καπελάκι δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 6, 2008 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 4.90 λέμε carrefour, τρέχει λάιναξμε 50 ευρώ πέρνετε 10 και κάνετε raid ξύρισμα δευτερολέπτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts