Jump to content

Sapphire HD3870 Bios Version 0.73 [ updated v0.77 ]

Eaglenik

Recommended Posts

Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι σε περιβάλλον Dos είναι μάλλον μηδενικές έτσι?Να μην φοβάμαι Atiman?

Απολυτως τιποτα, αρκει να εχεις σωσει το υπαρχον με την εντολη atiflash -s 0 oldbios.bin και βεβαια να εισαι σχετικα προσεκτικος στις κινησεις σου.

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Βρηκα εναν υπεροχο και απλο τσακ μπαμ οδηγο να κανεις το USB flash DOS bootable.

Link

:T:

Apagal σωσε το μαμα βιος μεσα απο windows με Winflash με το ονομα που θελεις.

Edit

Ο σωστος τροπος δημιουργιας USB Flash σε Dos Bootable εδω.

Μετατροπη USB Flash σε DOS Bootable

Εχεις αυτα τ αρχεια μεσα στο Directory Atiflash349?

atiflash.chg

atiflash.exe

errorid.txt

S3B33904.103

SIL930.txt

Μεσα στο ιδιο αυτο Directory γραφεις και το bios.

Πως το κανεις? Θα κανουμε μαθημα DOS εδω τωρα? Θα μας δειρουν...

edit

@Eaglenik,,δωσε μου το P/N που σου εμφανιζει το winflash , να το αλλαξω και να το "ριξεις" με το winflash.

edit

OK,, Για P/N 11X-1E620A-100 το bios ειναι εδω..http://www.sendspace.com/file/26klck winflash κατευθειαν.!!!

Καλα ελεος. Μεσω Winflash δουλεψε και οχι μεσο DOS. Αυτα να τα ακουν καποιοι που κρινουν το φλαση μεσο windows :p

Ισως πεζει προβλημα επειδη εκανα φλασ με USB flash. Ζητησα απο τον Ατιμαν να δοκιμασει το USB flash τροπο μπας και παιζει προπβλημα με αυτο τον τροπο.

Thx Atiman !!! :upside:

Το flasing μεσω Windows με το winflαsh γινεται μονον οταν το νεο bios εχει το ιδιο P/N με το υπαρχον της καρτας.

Γι αυτο ειπα να μου το δωσεις και να το διαμορφωσω αναλογα.

Σε καθε αλλη περιπτωση γινεται απο DOS με atiflash και με την διαδικασια force flashing που περιεγραψα παραπανω.

You welcome , Eaglenik :T:

Good clocking...

edit

Οσο για το boot usb flash δεν ειδα πουθενα HIMEM στο config.sys και χωρις upper memory το DOS...:upside:

Θα κοιταξω μηπως διαμορφωσω κατι πανω σ αυτο ....

• 1 month later...
  • 6 months later...

Ρε παιδια . Οσοι εχετε 3870 η ειχατε με τι την κλοκαρετε ?

Το ccc κανει τα δικά του % εφαγε unistall . Με το riva tuner μου δειχνει τις 2δ συχνότητες και με το που παω την καρτα στα 850 ας πουμε κανει passed αλλα στο επομενο apply γυρναει σε 2δ .

wtf? :computer:

Εγώ όταν δεν υπήρχε τo ati overdrive την ανέβαζα με rivatuner και τον ανεμιστήρα επίσης.Τώρα μόνο με overdrive.Δές και στο λινκ για ενεργοποίηση του ελέγχου ανεμιστήρα από ccc.http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=102330&enterthread=y

• 1 year later...
  • 8 months later...

Έχει κάποιο καλό παιδάκι Bios 0.79, 0.80 ή 0.81 από αυτά που φαίνονται στο thread αυτό, γιατί τα links δεν δουλεύουν ?

Έχω Sapphire single slot με το μπλε cooler, just in case...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.