Jump to content

Sapphire HD3870 Bios Version 0.73 [ updated v0.77 ]

Eaglenik

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από apagal

Με το rivatuner όμως ρε συ το ρυθμίζω όλα οκ αλλά μετά απο το reboot ενώ βάζω το FAN να δουλεύει στο 60% τίποτα.Δουλεύει κανονικά σαν να μην υπάρχει το riva.Δεν υποστηρίζει τους catalyst?Τι γίνεται?

Οπως στο Overclock ετσι και στο fan εχει κουτακι λιγο πιο κατω που πρεπει να tickareis για να τα εφαρμοζει τις ρυθμισεις στο restart.

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Eaglenik

Οπως στο Overclock ετσι και στο fan εχει κουτακι λιγο πιο κατω που πρεπει να tickareis για να τα εφαρμοζει τις ρυθμισεις στο restart.

Αυτό που σου λέω είναι ότι έχω tickarei το συγκεκριμένο κουτάκι.Γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.

ερωτηση παιδες?αξιζει να κανω crossfire δυο 3870?ή καλυτερα ειναι μια ατι 3870 Χ2 ? δηλαδη σε γενικες γραμμες αξιζει?ξερει καποιος αν θα υπαρχουν διαφορες ?και αν ναι τι?

ακυρη η ερωτηση ,ανοιξα νεο topic.

Αρχική απάντηση από el.greco.1978 [29-01-2008 17:49]

Καλησπέρα παίδες.Εγώ δεν έχω floppy drive.Πώς μπορώ να κάνω boot disk ώστε να κάνω flash έπειτα?Αυτά τα bios που κατεβάσατε λύνουν το πρόβλημα του ανεμιστήρα?

Πως κάνουμε bootable ένα USB flash drive

Μαγκες το TechPowerUp ανεβασε new version (v 0.77) για την Sapphire HD3870.

TechPowerUp v0.77

Ανεβαζω και μια ελαφρος full stable OC version που εριξα στη δικια μου με το νεο bios με Core 810 και Memory 1152. :)

Sapphire HD3870 v0.77 OC

lightoceg8.png

Δεν ξερω τι διαφορες παιζουν γιατι μολις το φορεσα το bios και ποσταρα τα νεα. Εαν καπιος εχει τα Release notes αυτου του bios η αλλες info ας ποσταρει !!!

Παντως δεν χανεις τιποτα με το να το φορεσεις, σιγουρα κατι θα βελτιωσαν αλλιως δεν θα βγαζαν new version. :bigsmile:

H Sapphire άνετα παίζει στα 820/1200 με την στοκ ψύξη.

Δεν κερδίζεις και πολλά με το bios αυτό Eaglenik εκτός και αν έδωσε τάση.

Μπορείς να δοκιμάσεις πριν που ήσουν σταθερός και μετά το bios.

Αν φορούσες π.χ. bios 870/1250+ και ήσουν σταθερός τότε το bios θα ανέβαζε και τις τάσεις

Βρήκα στο rage3d ότι υπάρχει μια έκδοση bios η ver10.0007100000. η οποία διορθώνει το πρόβλημα με τις υψηλές θερμοκρασίες.Η δικιά μου πάντως καίει αρκετά.Από λειτουργικό έχω τα ΧΡ τα 64αμπιτα.Δεν κατάφερα να κάνω boot disk με το φλασάκι.Επίσης δεν έχω floppy.Mπορεί να μου κάποιος πώς θα κάνω boot cd?Επίσης με το atiflash πως θα αποθηκεύσω το αρχικό bios (εννοώ με ποιές παραμέτρους) και πως θα φορτώσω το άλλο?Παιδιά βοηθήστε γιατί έχω χάσει τον ύπνο μου.

Αρχική απάντηση από el.greco.1978

Βρήκα στο rage3d ότι υπάρχει μια έκδοση bios η ver10.0007100000. η οποία διορθώνει το πρόβλημα με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Τι εννοείς διορθώνει το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες?Έχεις σχετικό link?

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33912408&page=1.Διαβασέ το και θα δεις ότι έχω δίκιο.Οι τύποι βλέπουν 82 βαθμούς και τρελένονται.Με την έκδοση που λέω η θερμοκρασία δεν πάει πάνω από 65!!!!.Πάντως το δικό μου bios είναι το 0.73.

Ο τύπος μιλά για κάρτα HIS εσύ τέτοια έχεις?Γιατί άμα έχεις sapphire δεν θα στο πρότεινα.Είμαι που είμαι εναντίον του bios update ths kartas από μη official site.Πολύ πιο απλά και σαφώς ασφαλέστερα εγκαθιστάς το rivatuner και ανεβάζεις το fan στο 40% ή στο 60% που το έχω εγώ.Σε FULL LOAD η καρτούλα σε crysis,call of duty αλλά και διάφορα benchmarks δεν ανεβάζει με τπτ παραπάνω από 60 βαθμούς.Δοκίμασέ το και πες μου.

Aυτό που λέει για την HIS είναι το ορίτζιναλ bios,σε περίπτωση που κάτει πάει στραβά.Από το gpu-z σώζεις το bios της κάρτας σου και κάνεις flash αυτό που λέει fan fix.Είναι της sapphire.Aν δεν δουλέψει βάζεις πάλι της κάρτας σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.