Jump to content

Sapphire HD3870 Bios Version 0.73 [ updated v0.77 ]

Eaglenik

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Παντως με built by Ati Gecube δεν εχω καταφερει να κανω (non-force) update bios σε κατι αλλο απο 0.71...

45 bios κατεβασα και το winflash μονο ΜΕΡΙΚΑ απο τα ΑΤΙ bioses απο techpowerup με αφηνει να κανω φλας. Ολα 0.71.

παίδες μόλις πήρα την sapphire 3870 στο gpu-z μου λεει version bios ver010.077

το update που ανέβασε ο leonbis2000 μπορώ να το βάλω κ γω ή δεν το χρειάζεται? διαφορές με το bios που έχω τώρα θα δω?

συγνώμη αν σας κούρασα:wassat:

παίδες μόλις πήρα την sapphire 3870 στο gpu-z μου λεει version bios ver010.077

το update που ανέβασε ο leonbis2000 μπορώ να το βάλω κ γω ή δεν το χρειάζεται? διαφορές με το bios που έχω τώρα θα δω?

συγνώμη αν σας κούρασα:wassat:

Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα. Εισαι οκ. :)

καλησπερα παιδια μια μικρη βοηθεια αν και ασχετο πως κανουμε θπδατε στο bios ?? κανα link να διαβασω πως γινεται ???εχω διαβασει αλλα δεν το καταφερνω ... σορρυ για το ασχετο

παιδια εχω την sapphire hd3870 512mb gddr4 μονο slot με το μπλε cooler ,το bios της toxic 0,79 κανει για την καρτα,εχει καποιες διαφορες το hardware της toxic απο την απλη ?!:book:

θα κερδισω τιποτα αν βαλω το bios της toxic? βλεπω πως ειναι clockαρισμενη ποιο ψηλα απο της απλες 3870 ειναι οντος το ιδιο hardware ? γιατι αν ειναι υπαρχει θεμα :jump: οπως η αλλαγη στον τιτλο "sapphire hd3870 to toxic"

βρε συ αφού σου λέω, έχω την ίδια και τώρα της έχω βάλει το bios της toxic κοντά ένα μήνα χωρίς προβλήματα...

τι ξαναρωτάς? βέβαια εγώ την έχω 945/1170 core & mem...

Ναι υπαρχει,

Οι τασεις σε 2D ειναι ελαφρως χαμηλοτερες ενω σε 3D ενα κλικ υψηλοτερες.

Επισης ο ανεμιστηρας ξεκινα απο 33% κι εχει πολυ ομαλη κλιμακωση κανοντας την καρτα να μην φτανει πανω απο τους 70 βαθμους τυπικα.

Το table plan ειναι αυτο,,

Fan ..........Threshold

33%.............43C

46%.............52C

56%.............61C

61%.............71C etc... εως 100% 100C

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.