Jump to content

Sapphire HD3870 Bios Version 0.73 [ updated v0.77 ]

Eaglenik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για οσους το χρειαζονται εκανα upload το bios της Sapphire HD 3870 απο την δικια μου καρτα που φορουσε εξ αρχης το αναβαθμισμενο Bios V 0.73

Sapphire HD 3870 Bios Version 0.73

Sapphire HD 3870 Bios Version 0.78 ( One slot Version ) [ Updated Windows Live SkyDrive Link ]

:hi:

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Οπως ειπα η καρτα φορουσε ειδη το αναβαθμισμενο bios οταν την αγορασα οποτε δεν ξερω εαν ειπαρχουν διαφορες απο την 0.71 Δεν χανεις τιποτα να το βαλεις :)

Να κάνω μια λίγο άκυρη ερώτηση προς τους άλλους έχοντες 3870.Με μονή κάρτα (όχι Crossfire) σας εμφανίζει το ATi OverDrive?

Αρχική απάντηση από gregorisvas

Εμένα γιατί δεν εμφανίζεται με την καμία? :( Catalyst 8,1 και τελευταίοι drivers :S

Διοτη δεν πατησες οτι θελεις να βλεπεις το "Advanced View" του Catalyst. Αλλα και αυτο να μην ειναι δεν χανεις τιποτα. Με το overdrive οι 38χχ crasharoun. Χρησιμοποιισε το RivaTuner.

Αρχική απάντηση από The Blackjohn

Καλημερα.

Υπαρχει κανενας οδηγος που να βοηθα με BIOS update των καρτων?

Με το Winflash θα σου πεταει πιθανοτατα ενα error που λεει Subsystem ID mismatched η κατη παρομοιο που σημαινει οτι δεν εχεις παρομοιο κατασκευαστη η κατι τετιο. Το βιος ειναι σωστο αλλα με το Winflash δεν μπορεις να κανεις force το βιος. Αυτο γινεται μονο με AtiFlash αλλα ειναι στα DOS και λιγο πιο gtp. Εκτος εαν καπιος εδω ξερει πως γινεται και force bios με το Winflash.

Για οσους δεν το ξερουν ειπαρχει tool που σου λεει τις info της καρτας και το βιος version.

GPU-Z

Γιατί ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω αυτά τa BIOS files στο official site της Gecube?Δεν εμπιστεύομαι τώρα να κατεβάσω το bios της κάρτας μου από οπουδήποτε αλλού.

Αρχική απάντηση από apagal

Γιατί ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω αυτά τa BIOS files στο official site της Gecube?Δεν εμπιστεύομαι τώρα να κατεβάσω το bios της κάρτας μου από οπουδήποτε αλλού.

Και εγω την ιδια απορια εχω. Κανενας κατασκευαστης δεν εχει ανεβασει new bios. Παντος πληροφοριακα το bios που ανεβασα κανει για ολες τις HD 3870 512MB.

Μην το λες αυτο. Αν η sapphire σου εχει hynix chips οπως οι δικιες μου εχεις αλλα timmings σε μνημες και ισως εχουν προβλημα αλλες 3870.

Πχ bios Gecube δεν δουλευει σωστα στις δικιες μου.

Φιλαρακο σου επισυναπτω το bios απο την gecube οπου φοραω πανω στην sapphire 3870 μου.Ρολογια 800/2440 .Παρα πολυ σταθερο και το φανακι κραταει σε idle καταστασεις 55 και load 70.

gecube.zip

Ευχαριστώ παρά πολύ ρε TheoV αλλά δεν ξέρω!Φοβάμαι να κάνω bios update στην καρτούλα μου αν δεν σιγουρευτώ πρώτα για την πηγή του.Και η δικιά μου με το bios rev01 σε idle είναι 48-50 και σε FULL LOAD ποτέ δεν ξεπερνά τους 80.

Αρχική απάντηση από Daidalos

Μην το λες αυτο. Αν η sapphire σου εχει hynix chips οπως οι δικιες μου εχεις αλλα timmings σε μνημες και ισως εχουν προβλημα αλλες 3870.

Πχ bios Gecube δεν δουλευει σωστα στις δικιες μου.

Αντε καλα το περνω πισω!!! Ισος δεν κανει για ολες :S

Αρχική απάντηση από TheoV

Φιλαρακο σου επισυναπτω το bios απο την gecube οπου φοραω πανω στην sapphire 3870 μου.Ρολογια 800/2440 .Παρα πολυ σταθερο και το φανακι κραταει σε idle καταστασεις 55 και load 70.

Πια Version ανεβασες TheoV ?

/Offtopic Armin ftw xD /Offtopic

φιλε δεν θυμαμαι εκδοση ειανι απο την gecube X-Turbo III παντως.

Τα ειχα βρει στο mvktech.net

Λιγο πιο πανω εχω δωσει link για το utility GPU-Z κατεβασετο και δες πια version φορας.

Αρχική απάντηση από AGRIMI

στα vista 64bit με ποιο πρόγραμμα κάνω bios update?

Φτιαξε μια boot δισκετα βαλε μεσα το Ατιflash και το bios που εδωσα, κανε βοοτ απο την δισκετα και γραψε αυτη την εντολη x:\atiflash -p 0 -f hd3870.bin

Στη θεση το χ και του hd3870.bin βαλε το γραμα του δικου σου flopy και το ονομα του αρχιου bin που εχεις.

Εδω θα βρεις τα utility. Το Winflash που ειναι πολυ οραιο εχει καπια ιδους protection και δεν σε αφινει να κανεις update παντα.

Utilities TechPowerUp

φιλε δεν θυμαμαι εκδοση ειανι απο την gecube X-Turbo III παντως.

Τα ειχα βρει στο mvktech.net

Έτσι κι αλλιώς εγώ έχω την απλή έκδοση της 3870.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.