Jump to content

Υδροψυξη..

jimakos21

Recommended Posts

Θελω να παρω υδροψηξη κυριως λογο θορυβου... Επειδη το pc μου κανει σαν χαλασμενος κινητηρας αεροπλανου σκεφτομαι μηπως με συμφερει να βαλω μια υδροψυξη!

@ Μπορω να διαθεσω μονο 120Ε οποτε λογικα παμε μονο σε cpu ε?

@ Ασχολουμε με το overclock του επεξεργαστη και μαλιστα πολυ.

@ Θελω μια οικονομικη αλλα και καλη λυση...

@ το κουτι μου ειναι soprano (μικρο χωραει??? ) .

ΥΓ: κατι ακουσα για καλες προσφορες κουτιων-με υδροψηξη..Οπως το armor το lcs.

Τι λετε?

Περιμενω τις απαντησεις σας watercoolεραδες.....:magic:

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Nταξει το ξερω οτι ειναι κλασικο το θεματακι αλλα βοηθηστε λιγο ... ! :p.

Εκανα search αλλα δεν βρηκα αυτο που θα με καλυπτε εντελως (δλδ τα λεφτα το μεγεθος του κουτιου και τετοια )

Οποτε χρειαζομαι αμεσα το δικο σας help :help: :help:

Το μονο που μπορω να προτεινω ειναι να παρεις κομματια και να φτιαξεις w/c,οχι ετοιμη,επειδη διαθετεις λιγα χρηματα δες για μεταχειρισμενα.Το αν χωραει στο κουτι σου εξαρταται απο το αν θελεις να "βαλεις" χερι στο κουτι εφοσον ειναι μικρο.

Γενικά με λίγα χρήματα, αν θες μόνο για cpu, μπορείς να πας σε κάτι έτοιμο πχ από thermaltake, asetek κτλ, αλλά...

...99,99999% αν θελήσεις να βάλεις και κάτι άλλο στο κύκλωμα θα τα τινάξει (παθών).

Κατά την γνώμη μου, μάζεψε και άλλα χρήματα και πήγαινε σε λύση κομμάτι κομμάτι.

Δεν συμφέρει το έτοιμο αν έχεις σχέδια επέκτασης αργότερα.

Μακρια απο ετοιμα και κυριως ThermalTake..

Σε τοσο μικρο κουτι ειναι λιγο δυσκολο να τα χωρεσεις ολα.. Εγω στο Tsunami να φανταστεις, ειχα βαλει ενα BigWater SE και μου βγαλε το λαδι οταν ηθελα να συνδεσω το ψυγειο στον επεξεργαστη, γιατι ηταν πολυ κοντα και τσακιζε ευκολα.. Και να φανταστεις ηταν και με 1/4" fittings, που δεν ειναι τα μεγαλα.. Και δεν εκανε δουλεια καλη, και γεμιζε το συστημα..

Κατα τη γνωμη μου, καλυτερα να παρεις μια δυνατη αντλια μαζι με ενα καλο block, να τα βαλεις μεσα στο κουτι, και μετα να λυγισεις μια PCI ή να κανεις τρυπα να περασεις τα λαστιχα (τα 1/2" δε χωρανε ακριβως, θελουν στραβωμα αν πας να τα χωσεις απο PCI) απ' εξω και το ψυγειο (και ετσι περνεις και οσο μεγαλο θελεις) να το βαλεις σε διαφορετικη κατασκευη πανω απο το case ή οπου αλλου θελεις. Τωρα, αν θελεις και tank για εξαεροση κλπ, προτεινω να μην παρεις 5.25 bay, στο λεω γιατι στο Tsunami ειχα κανει πρασινη την προσοψη απο το παραφλου οποτε το γεμιζα.. :hehe:

jimako21, κάνε υπομονή, μάζεψε μαρούλι, και φτιάξε μια custom υδρόψυξη, μπορεί να σου πάει αρκετά παραπάνω,αλλά θα είναι καλή επένδυση. Εγώ σήμερα πήρα τα parts, θα ποστάρω σε κάνα δυο μέρες με το αποτέλεσμα...

Αποψη μου, με τα ιδια λεφτα παρε ενα μεταχειρισμενο σετακι mobo+CPU C2D Conroe που λογω ελευσης E8xxx και Q9xxx θα αρχισουν να κυκλοφορουν αβερτα και θα εχεις ησυχο συστημα και καλυτερες επιδοσεις

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650412 αυτη για cpu σας λεει τπτ :p ..

Καταραμενη κοινωνια να μουνα εφοπλιστης :p.

Εγκο ειμαι πολλα κρονια με αερα και ντεν ξερει απο υντροψυξεις... λολ :p

Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 18:30]

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650412 αυτη για cpu σας λεει τπτ :p ..

Καταραμενη κοινωνια να μουνα εφοπλιστης :p.

Εγκο ειμαι πολλα κρονια με αερα και ντεν ξερει απο υντροψυξεις... λολ :p

Απο τα ετοιμα του e-shop αυτο ειναι καινουριο σχετικα με καλυτερη αντλια/μπλοκ και πλεονεκτημα στην εξοικονομηση χωρου..

Αρχική απάντηση από unstoppable

Το να βαλεις υδροψυξη μονο και μονο για να πεις οτι εβαλες ειναι χαζο, μαζεψε καποια χρηματα ακομα για να φτιαξεις κατι σωστο και καλο.

Αυτο ακριβως. Με μια φθηνη υδροψυξη στυλ Thermaltake θα εχεις χειροτερη αποδοση απο την infinity που εχεις τωρα και τα ιδια απο θορυβο.

Ναι το εχω σκεφτη και γω αυτο...

Για το armor to lcs εχετε καποια αποψη ρε σεις παιδες??

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700486

Oχι απο αποψη κουτιοου... Απο αποψη υδροψυξης... (αν τα λεω καλα :p )

Ευχαριστω ολους εκ τον προταιρων για τις απαντησεις στον poor και βλαξ στις υδροψυξεις τζιμακο :p :p :p

Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 21:44]

Ναι το εχω σκεφτη και γω αυτο...

Για το armor to lcs εχετε καποια αποψη ρε σεις παιδες??

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700486

Oχι απο αποψη κουτιοου... Απο αποψη υδροψυξης... (αν τα λεω καλα :p )

Ευχαριστω ολους εκ τον προταιρων για τις απαντησεις στον poor και βλαξ στις υδροψυξεις τζιμακο :p :p :p

Το ζαχαρωνω κι εγω...διαβασα ενα review οπου απλα ελεγε για τις αυξημενες θερμοκρασιες εντος λογω του 2πλου ψυγειου που κοβει τον εισερχομενο αερα...

Οποτε,εαν και εφοσον με αυτο το πλαινο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.