DMylonas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2008 Σήμερα έλαβα το παρακάτω email: Κλεισιματος των λογαριασμων και περιοριζοντας την προσβαση στο λογαριασμο Ο λογαριασμος σας εχει Limited. Εμεις που αναθεωρηθηκε προσφατα στοιχεια της πιστωτικης σας καρτας, και φαινεται οτι χρησιμοποιειτε την ιδια πιστωτικη καρτα για 2 λογαριασμους. Οπως μπορειτε να διαβασετε και μας User Agreement (τμημα 2.13) δημιουργια πολλαπλων λογαριασμων ειναι αυστηρα απαγορευμενη. Ειστε τωρα καλειται να παρασχει πληροφοριες σχετικα με το λογαριασμο σας. CitiBank θα διερευνησει το θεμα γρηγορα και αν η ερευνα ειναι υπερ σας, θα αποκαταστησει το λογαριασμο σας. Καντε κλικ εδω για να επαναφερετε το λογαριασμο σας Όταν πατάς το link σε πάει σε μια σελίδα σε κολλέγιο του εξωτερικού... Πάντος μπορώ να πω ότι ΔΕΝ τους μαθαίνουνε καλά Ελληνικά Δηλαδή ντροπή τους :tomato: Θα μπορούσε να το έκανε πιο σωστό λέγοντας: Κλεισιμο των λογαριασμων και περιοριζμενη προσβαση στο λογαριασμο Ο λογαριασμος σας εχει Limitation. Aναθεωρησαμε προσφατα στοιχεια της πιστωτικης σας καρτας, και φαινεται οτι χρησιμοποιειτε την ιδια πιστωτικη καρτα για 2 λογαριασμους. Οπως μπορειτε να διαβασετε και στα User Agreement (τμημα 2.13) η δημιουργια πολλαπλων λογαριασμων ειναι αυστηρα απαγορευμενη. Καλεισται να παρασχετε πληροφοριες σχετικα με το λογαριασμο σας. Η CitiBank θα διερευνησει το θεμα γρηγορα και αν η ερευνα ειναι υπερ σας, θα αποκαταστησετε παλι το λογαριασμο σας. Καντε κλικ εδω για να επαναφερετε το λογαριασμο σας
YDinopoulos Ιανουάριος 21, 2008 #3 Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από oxide systran has spoken... χα χα χα !!!
magicman Ιανουάριος 21, 2008 #4 Ιανουάριος 21, 2008 phising χαλαρα, εμενα μου ειχε ερθει πριν καιρο ενα του paypal.
KoMM Ιανουάριος 23, 2008 #5 Ιανουάριος 23, 2008 κυκλοφορεί και νέα έκδοση του email περι citibankυπάρχει τρόπος να ξέρουν ότι είσαι στη συγκεκριμένη τράπεζα ή απλά spamαρουν random?
oxide Ιανουάριος 23, 2008 #6 Ιανουάριος 23, 2008 ε...οι περισοοτεροι εχουν και απο μια καρτα (ή και περισσοτερες) στην καθε τραπεζα...99% για ραντομ προκειται
perp Ιανουάριος 24, 2008 #8 Ιανουάριος 24, 2008 Και μπορει να εστελνε email η CITI με τοσα συντακτικά λάθη, χωρίς τόνους κτλ... Οποιος συνεργάζεται με την citi ξέρει το επίπεδο της και ακομα περισσότερο οποιος χρησιμοποιεί το online συστημα της....Καλη η προσπάθεια τους....
YDinopoulos Ιανουάριος 24, 2008 #9 Ιανουάριος 24, 2008 Μου ηρθε κ μενα. Το εστειλα αμεσως στην City για ενημερωση !
colt3003 Φεβρουάριος 3, 2008 #10 Φεβρουάριος 3, 2008 Ανασύρω το παρον thread για να συνεχίσω την ενημέρωση...Σήμερα έλαβα email απο την winbank / τραπεζα πειραιώς και καλά και με ενημέρωνε ότι κέρδισα δωροεπιταγή 100 ευρώ και δίνει και καλά τον αριθμό του κουπονιού και ενα λινκ για να τον δώσω και να ''κερδίσω''. Μου προκαλέι εντύπωση οτι δεν ζητάει με κάποιο τρόπο στοιχεία login. ελπίζω να μην κρύβεται τίποτα πιο χοντρό απο πίσω, τύπου πλαγιάς υποκλοπής με σιωπηλή εγκατάσταση τίποτα μαμούνια. Και αυτό το email είναι του τύπου ''ρ'ιχνω-αδεια-και-περιμένω-να-πιασω-γεμάτα'' αφού ήρθε σε λογαριασμό mail που δεν τον έχω δηλώσει σε καμμιά τράπεζα. Τέλος η τράπεζα πειραιώς απλά δηλώνει ''ενήμερη''
DMylonas Φεβρουάριος 16, 2008 Author #11 Φεβρουάριος 16, 2008 Φτου... Κρίμα... Μου κλείσανε τον λογαρισμό... Δεν πειράζει θα κάνω έναν νέο!!!
KoMM Μάρτιος 22, 2008 #12 Μάρτιος 22, 2008 HO! αρκετά καλό, αν δεν είχε και το λινκ εγώ θα το πίστευα....
mech5107 Μάρτιος 22, 2008 #13 Μάρτιος 22, 2008 Ηρθε και μένα σήμερα ένα παρόμοιο...--------------------------------------------------------------------------------Πρόσφατα, χρήστες του Διαδικτύου ανέφεραν τη λήψη πλαστών ηλεκτρονικών μηνυμάτων (emails), τα οποία εμφανίζονται να είναι από τη CITIBANK, αλλά στην πραγματικότητα προέρχονται από άλλες, άγνωστες πηγές. Τα πλαστά emails συνήθως περιέχουν επισυναπτόμενα αρχεία ή ζητούν προσωπικές πληροφορίες ή και τα δύο. Τα πλαστά emails μπορεί να παρέχουν πλαστούς συνδέσμους Internet (links), που οδηγούν σε ηλεκτρονικές σελίδες που ομοιάζουν με αυτές της CITIBANK. Όταν τέτοιου είδους μηνύματα στέλνονται στο όνομά μας, η CITIBANK συνεργάζεται άμεσα με τις αρμόδιες αρχές ασφαλείας για τη διαλεύκανση του θέματος. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η CITIBANK δεν ζητά ποτέ από τους πελάτες της να παρέχουν ευαίσθητες πληροφορίες με παρόμοιο τρόπο. Δεν θα πρέπει να απαντάτε σε παρόμοια emails.οφειλεται σε αυτο το θεμα τον λογαριασμο σας ειναι αυτη τη στιγμη αποκλεισμενο.Για περισσοτερες πληροφοριες και την πληρη αποκατασταση της προσπελασιμοτητας στο λογαριασμο σας παρακαλουμε να επισκεφτειτε την μας για την ασφαλεια του INTERNET.-----------------------------------------------------------------------------------Βέβαια, ίσως είμαι από τους λίγους που δεν έχουν καμιά πιστωτική, αλλά και πάλι ένα mail χωρίς καν τόνους δεν μπορούσε να είναι αληθινό...για να μην πάω καν στο link, που φωνάζει από μακριά για απάτη...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.