Captain Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2011 Παιδια μια παραγγελια απο Αμερικη express mail international ποσες μερες κανει μεχρι να ερθει Ελλαδα?Ηδη περασανε 4-5 και ακομη δεν ανανεωθηκε το στατους.Να ανησυχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 29, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 μερικες μεταφορικες δεν ανανεωνουν το status οταν βγαινουν εκτος χωρας. Αλλα 4-5 μερες ειναι λιγο θα ελεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 29, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 αυτη το ανανεωνει μεχρι να ρθει στην πορτα σου απο οσα εχω δει και ρωτησει και αλλους.απλα λεει 4-5 εργασιμες μερες περασαν οι 5 και ακομα το στατους ειναι οτι εφυγε απο μερικη το δεμα.εχει παραγγειλει κανεις με την usps να μου δωσει φωτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 29, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 μου εχουν ερθει αρκετες φορες με usps και παντα αφηνε ο ταχυδρομος ειδοποιηση για να παω να παραλαβω απο το ταχυδρομειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Ιανουάριος 29, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 και σε ποσες μερες σου ερχονταν?γιατι εγω υποτιθεται πληρωσα κατι παραπανω για να τα εχω σε 4-6 εργασιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 29, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 καμια δεκαρια συνολο την τελευταια φορα που αγορασα απο usa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos Νοέμβριος 22, 2011 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 γρηγορo shipping απο http://www.viaddress.com και δεν περνανε τελωνειο ζητήστε τους να στελνουν με usps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.