Jump to content

Βοηθεια με LINKSYS WRT54G WIRELESS-G για συνδεση στον int

chaosmaster

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.Μετα απο ενα search στο forum δε μπορεσα να λυσω το προβλημα μου.Σημερα ηρθε στα χερια μου το router LINKSYS WRT54G WIRELESS-G.Πριν ειχα το speed-touch 530.Θελω να συνδεσω τα pc μου ασυρματα.Στην αρχη νομιζα οτι η συνδεσμολογια ηταν η ιδια με αυτη του speed-touch.Δλδ το καλωδιο του τηλ στο ρουτερ κ ενα καλωδιο ethernet στο pc.Αλλα αφου ειδα οτι δε δουλευε διαβασα το manual κ ειδα οτι θελει να συνδεθει με καποιο modem πρωτα.Μπορω να συνδεσω το speed-touch με το LINKSYS κ να εχω internet;Αν ναι πως γινεται?Διαφορετικα τι κανω?Ευχαριστω

θα ορίσεις την διευθυνση του speedtouch 192.168.1.1 και του linksys 192.168.1.2

μετά θα πας και ρυθμίσεις το μόντεμ σε bridged, και έπειτα θα τα συνδέσεις καλώδιο->μοντεμ->linksys και μέσα από το linksys θα ρυθίσεις τη συνδεσή σου...

edit: gateway φυσικά θα είναι το μόντεμ

Όταν το speed touch γυρίσει σε modem mode δεν έχει ip και gateway για τους υπόλοιπους υπολογιστές θα είναι το linksys.

τα ρούτερ δεν έχουν είσοδο για τηλεφωνική γραμμή...

τα μόντεμ έχουν... τα μόντεμ-ρούτερ έχουν...

ο άνθρωπος έχει ρούτερ...

Έλεος...

Τελικα εβαλα ip 192.168.1.1 στο speedtouch και 192.168.1.2 στο linksys.Ορισα brigded το speedtouch και ppoe το lynksis και δουλεψε κανονικα.Ευχαριστω παιδια.Α.getaway δεν ορισα :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.