Jump to content

προτασεις on line stores για αγορές σε $

MV040

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ενδιαφέρομαι για αγορά πληκτρολογίου και επειδή η συναλλαγματική διαφορά $/

είναι ακρως δελεαστική αναρωτέμαι αν γνωρίζετε κανενα αξιοπιστο e-καταστημα

που να στέλνει τα προιόντα στην Ελλάδα. έψαξα, αλλα όλα όσα βρήκα κανουν

αποστολές μόνο εντός Αμερικής ή αμερικάνικης ηπείρου. καμια πρόταση; Kαι κατι

ακόμα, στις περιπτώσεις τέτοιων μαγαζιων εκτελωνίζεις το εμπόρευμα και πληρώνεις,

ή απλά έρχεται στην πόρτα σου και αυτό ήταν όλο;

Μακάρι να υπήρχαν - σίγουρα θα το προτιμούσαν πολλοί. Το NewEgg να φανταστείς, ακόμα και σε ισοτιμία 1:1 να ήταν, πάλι έχει κορυφαίες τιμές.

Δυστυχώς όμως δε γνωρίζω κάποιο μαγαζί να στέλνει από Αμερική. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις κάποιο γνωστό στην Αμερική, να το παραλάβει αυτός και να στο στείλει Ελλάδα.

Ή απλά, www.ebay.com ;)

το ebay δεν δίνει παντα δυνατότητα για αποστολή στην Ελλάδα. ετσι δεν είναι;

τελοσπάντων, θα αναγκαστούμε να τα σκάσουμε πάλι μου φαίνεται:)

ebay και paypal η καλυτερη φαση...αμα την ψαξεις καλα σε αυτο που ζητας θα το βρεις και worldwide αποστολη

Αρχική απάντηση από Lazy Dog [Σήμερα, στις 13:25]

Performance-PCs.com

Έχει τα πάντα και στέλνει και Ελλάδα.Ψωνίζω συχνά από εκεί και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα.:T:

+1:worship: paypal

Αν στην τιμη προσθεσεις και τα μεταφορικα απο US,μπορει να το πληρωσεις και παραπανω

Δεν πιστευω οτι αξιζει να αγορασεις πληκτρολογιο απο Αμερικη,ισως κανα σετακι μνημες ή κανα CPU που ειναι σχετικα ακριβα προιοντα και εχουν μικρο κοστος μεταφορας λογω ογκου/βαρους

εχεις δίκιο για το κόστος, απλα με αφορμή το πληκρολόγιο αρχισα να

το ψάχνω. το κακό είναι ότι δεν βρίσκω αποστολή στην Ελλάδα... με

μια πρώτη ματιά τουλάχιστον.

Για το Performance-PCs.com μπήκα να δω τι υπάρχει αλλά δεν βρήκα

ο,τι έψαχνα.

• 4 weeks later...

Κανενα αλλο μαγαζι Αμερικη για mobos-cpus κτλ Εχετε να προτεινεται?

Το Performance pcs τα σπαει αλλα ειναι κυριως για modding-cooling κτλ ενω το ebay δε μου πολυγεμιζει το ματι..

Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 [Σήμερα, στις 15:01]

Ρε παιδιά το e-shop έκλεισε......:boxed:

ναι κατι εχει παθει η σελιδα τους και ειναι offline...Μολις το διαπιστωσα και εγω...(βεβαια δεν εκλεισε..)

Αρχική απάντηση από spH3RiCal [13-02-2008 15:00]

Κανενα αλλο μαγαζι Αμερικη για mobos-cpus κτλ Εχετε να προτεινεται?

Το Performance pcs τα σπαει αλλα ειναι κυριως για modding-cooling κτλ ενω το ebay δε μου πολυγεμιζει το ματι..

Εχω αγοράσει πολλές φορές απο το εν λόγω μαγαζί και μπορω να πω ότι τα σπάει.

Και σε τιμές και σε ποικιλία.

Τραντακτο παράδειγμα το block της koolance για 7950gx2. Απο αμερική μαζί με μεταφορικά μου στοίχισε κάπου 160 ευρω.

Στην Ελλάδα γνωστό μαγαζί που έχει μόνο είδη ψύξης ζητούσε 180 + φπα κατόπιν παραγγελίας.

Α και παράδοση σε 1,5 εβδομάδα απο την ημέρα παραγγελίας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.