Jump to content

έχω σύνδεση στο internet αλλά δεν ανοίγουν σελιδες help

doctor

Recommended Posts

Dial up? Υπαρχουν ακομα? :o

Θα σου ελεγα να κοιταξεις για DNS αλλα οι Dial ups δεν εχουν τετεια απ' οτι θυμαμαι.. Παει καιρος που τις χρησιμοποιησα τελευτεα φορα, τι να σου πω..

βασικά το πρόβλημα είναι σε ενα pc του αδερφού μου με windows xp sp1 στο οποιο ολα λειτουργουσαν κανονικά και το προβλημα δημιουργήθηκε οταν προσπαθησα να κάνω την σύνδεση με το adsl της vivodi......

και απο τοτε δεν εχει ουτε adsl αλλα και ουτε συνδεση με dial up.

ενώ συνδέεται κανονικά με panafonet για παραδειγμα οταν ανοιγει ie και mozila δεν φορτωνει καμία σελίδα....

αυτο το κουφο δηλαδη της νεκρης σύνδεσης!!!!!

τα πείραξα όλα αυτα .....δεν γίνεται τίποτα .....κατι στραβο εχει κατσει στα windows

η γραμμή ναι είναι ενεργοποιημένη....

το δοκίμασα ,ip δεν παιρνει απο το Modem εγω την έβαλα ......άσχετα απο αυτό δεν ανοιγει καμια σελιδα ο ie Ουτε o mozila ουτε με dial up ....

μηπως να περνούσα τις ρυθμίσεις για το TCP /IP....

:o

το πιο πιθανο ειναι να εχει προβλημα η πορτα σου στο dslam.επικοινωνησε με την τεχνικη υποστηριξη

βγαλε το καλωδιο απο το μοντεμ της dial up, και συνδεσε αυτο του adsl. και μετα ελεγξε τους dns

ρε παιδια ασχετα με το adsl το αποσυνεδεσα το router της vivodi και ειναι μονο με το εσωτερικο Modem που είχε , μπαίνει internet me dial up αλλά σελίδα καμία.......:eek:

Αρχική απάντηση από doctor

ρε παιδια ασχετα με το adsl το αποσυνεδεσα το router της vivodi και ειναι μονο με το εσωτερικο Modem που είχε , μπαίνει internet me dial up αλλά σελίδα καμία.......:eek:

εγω σου ειπα να κανεις το αναποδο..............για να δοκιμασεις και να δεις τι γινεται.

Αρχική απάντηση από ennia [Σήμερα, στις 21:28]

εγω σου ειπα να κανεις το αναποδο..............για να δοκιμασεις και να δεις τι γινεται.

η γραμμη εχει ενεργοποιηθει εδω και καιρο.....ο αδερφος μου μην γνωριζοντας ....περίμενε εμένα....μεχρι χθες εμπαινε με dial up μετα τη δικη μου προσπαθεια δεν εχει ουτε αυτο τα κλωδια εννοειται μπηκαν οπως ηταν και πριν .....πριν συνδεσω το router της vivodi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.