Jump to content

Αναγνώριση συσκευής και αυτόματη εγκατάσταση driver

greekfragma

Recommended Posts

λοιπον τα νευρα μου εχουν γινει τσαταλια:rant:......γι αυτο θελω εσας τα τσακαλια:daisy:

εχουμε windows vista ultimate 64bit

εχουμε ενα pda O2 atom exec και θελουμε να περασουμε νεο λειτουργικο.

δυστυχως για το upgrade θελει ΧΡ και activesync αλλιως στα vista κολλαμε εδω

updateromov3.jpg

ευτυχως βρεθηκε λυση και για τα vista που χρησιμοποιουν windows mobile center 6.1

και η λυση ειναι αυτη

http://www.mrvanx.org/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=27

απενεργοποιουμε λοιπον το automated driver signing οπως και επιλεγουμε never check for drivers οπως φαινεται και στην παρακατω εικονα.......

δοκιμασα και την εντολη

Bcdedit.exe /set nointegritychecks ON σε cmd...........

και ολα αυτα για να μπορεσουμε να δει το λειτουργικο την συσκευη ως HTC usb sync και ΟΧΙ ως Microsoft usb sync

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κανω τα Vista να δουν το pda ως HTC......ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......βοηθεια ρεεεεεεεε...θα τα σπασω ολα ρεεεεεεεεεεε

:bye:

post-596-1416073346,6875_thumb.jpg

Δεν το βάζεις σε ένα PC με ΧΡ ρε συ, μη σου κάνει καμιά ζημιά στο τηλέφωνο? Και να στο αναγνωρίσει σωστά, δε θα το ρίσκαρα. Windows Mobile 6 του περνάς, όχι κανα παιχνίδι :p

’σε που είχα ακούσει για μερικούς στο XDA να έχουν πρόβλημα με όσες προσπάθειες κάναν στα Vista.

εχω μπριζωσει τοσο που ειμαι ετοιμος να ριξω VMware και να τρεξω XP απο usb stick.....:rant:

μα ρε γαμωτο....αφου τα απενεργοποιησα οτι χρειαζοτανε.....αυτο εκει.....να μην μ αφηνει να βαλω ΟΤΙ driver γουσταρω εγω:cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.