Jump to content

Παράξενη παραμόρφωση

crio

Recommended Posts

Artifact στα γραφικά είναι το οτίδήποτε εμφανίζεται(ή δεν εμφναίζεται) στην οθόνη σου, ενώ δεν θα έπρεπε (ή θα έπρεπε) να είναι εκεί.

artifacts είναι από "τραβηγμένα" πολύγωνα, λάθος χρώματα, χιόνι, μέχρι και τμήματα τις οθόνης που δεν έχουν χρώμα (το χα πάθει με μία softmoded 9800 κάποτε :Ρ).

οκ,άκου,έτρεξα το Ati tool για κανένα 20 λεπτο και δεν μου έβγαλε error.Αλλα αν είναι όπως τα λες κάνει artifacts.Τώρα έχω τις ακόλουθες συχνότητες

core 559 (απο 540)

mmory 320 (απο 300)

Με αυτές έτρεξα το Ati tool και δεν εβγαλε error.

Αρχική απάντηση από crio

οκ,άκου,έτρεξα το Ati tool για κανένα 20 λεπτο και δεν μου έβγαλε error.Αλλα αν είναι όπως τα λες κάνει artifacts.Τώρα έχω τις ακόλουθες συχνότητες

core 559 (απο 540)

mmory 320 (απο 300)

Με αυτές έτρεξα το Ati tool και δεν εβγαλε error.

Κάτσε...δηλαδή έχεις "περίεργη" εικόνα, αλλά το ίδιο το AtiTool δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα; Μπορείς να μας βγάλεις μια φωτογραφία της οθόνης να δούμε γιατί πράμμα μιλάς;

Δοκίμασε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των drivers, αν και δεν νομίζω να γίνει τίποτα..Εγώ στην θέση σου θα τη πήγαινα για rma.

εχει κάποιος έδώ στην παεριοχή να μου δανείσει και καρτα pci-e ώστε να την δώσω αυτή για RMA?

Στο wd εξωτερικό που πήρα είχε και κάποια προγράμματα.

Ένα απο αυτά ήταν το wd diagnostics που ελέγχει τους σκληρούς.Ένας ελεγχος με αυτό full

αν δεν βγάλει errors μου αποκλείει τους σκληρούς?

Αποσύνδεσε τον σταθεροποιητή και δοκίμασε το PC σου χωρίς αυτόν, και πες μας.

δοκίμασε όμως την κάρτα και σε άλλο PC.

Diskeeper,Akronis μερικά προγράμματα για τους σκληρούς που σου είπα και χθές ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις τους (εάν έχεις).

x.p ή vista έχεις? εάν έχεις vista πότε τα εγκατέστησες? γιατι αυτά είναι λίγο παράξενα στις πρώτες μέρες εγκατάστασής τους

Αρχική απάντηση από crio

xp ¨εχω εδώ και 4 μήνες

Για τα υπόλοιπα τι έκανες?

Αρχική απάντηση από crio

Ποιά υπόλοιπα?

Αυτά που σου γράφω παραπάνω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.