g10rg0s Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2008 Παιδια θελω να υπερχρονισω τον παρακατω επεξεργαστη μητρικη εχω μια ΜSI P965 Platinum. Μνημες αυτες (Τeam eXtreem με D9GMH) To κουτι ειναι αυτο (Soprano) ... το airflow ειναι καλο (λιγο ακομα συμμαζεμα θελει) ... εχω βαλει και εναν ανεμιστηρα να ψυχει τις ram (πατεντα) ... αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν μπορω να τον "φτασω" μεχρι τα 3GHz για χρηση 24/7 , χωρις να εχω καποιο προβλημα ... ειναι εφικτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 ειναι εφικτο ακομα και για τα 3.2.βαλε στο bios τα εξηςfsb 400cpu multiplier 8xmemory multiplier 1:1και δωσε χειροκινητα 1.35 ρευμα.απενεργοποιησε το EIST και το C1E state.τρεξε μετα κανα 5ωρο orthos priority 7 με την επιλογη blend και εισαι ετοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Ιανουάριος 19, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 γιατι δεν κρυβεις τα καλωδια πισω απο τους σκληρους.... και στις κενες εσοχες απο τα cd/dvd-roms........ ειναι ασχημο να τα εχεις μπροστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g10rg0s Ιανουάριος 19, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 22:27] ειναι εφικτο ακομα και για τα 3.2.βαλε στο bios τα εξηςfsb 400cpu multiplier 8xmemory multiplier 1:1και δωσε χειροκινητα 1.35 ρευμα.απενεργοποιησε το EIST και το C1E state.τρεξε μετα κανα 5ωρο orthos priority 7 με την επιλογη blend και εισαι ετοιμος. Ευχαριστω φιλε μου για την συμβουλη σου ... θα το εφαρμοσω και θα στειλω αποτελεσματα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g10rg0s Ιανουάριος 19, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Αρχική απάντηση από fragou14 [Σήμερα, στις 23:06] γιατι δεν κρυβεις τα καλωδια πισω απο τους σκληρους.... και στις κενες εσοχες απο τα cd/dvd-roms........ ειναι ασχημο να τα εχεις μπροστα. Εχεις απολυτο δικιο ομως σε διαστημα ενος μηνα εχω ανοιξει το κουτι 4-5 φορες ... οχι να βαλω το ενα οχι να φτιαξω το αλλο και καταλαβαινεις ... ομως θα το φτιαξω την επομενη φορα σιγουρα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eki_13 Ιανουάριος 20, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma ειναι εφικτο ακομα και για τα 3.2.βαλε στο bios τα εξηςfsb 400cpu multiplier 8xmemory multiplier 1:1και δωσε χειροκινητα 1.35 ρευμα.απενεργοποιησε το EIST και το C1E state.τρεξε μετα κανα 5ωρο orthos priority 7 με την επιλογη blend και εισαι ετοιμος. γιατι πρεπει να τρεξει το orthos?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 21, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Για να ελέγξει τη σταθερότητα του συστήματός του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.