Jump to content

Δημιουργία Δικτύου με Ιντερνετ Συνδεση μεσω router

Daywalk3r

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεία σας παίδια οπως είδατε και απο το θέμα θέλω να δημιουργήσω ένα δίκτυο με το pc της αδερφής μου αλλα το θέμα είναι οτι βρίσκεται στο διπλανό σπίτι σαν αρχαριος ίσως και ασχετος με το θέμα δικτυων θα ήθελα να μου πείτε τί πρεπει να κάνω ώστε να συνδέσω τα 2 αυτα pc ασύρματα ή μεσω καλωδίου απο το μπαλκόνι κατι που δεν θα ήθελα να το κάνω λόγο του κόστους του καλώδιου που θα είναι το ίδο με την ασύρματι λύση. Θα παραθέσω ένα σχεδιαγραμμα για να σας βοηθήσω να καταλάβαιτε τι θέλω να κάνω επίσης θα πάρω και ρουτερ τώρα ασύρματο για να συνδεσω και το λαπτοπ στο ιντερντε το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω αν απο ρουτερ ασύρματο μπορώ να κάνω δίκτυο ετσι ώστε να έχω και δικτυο με την αδερφή μου και να έχουμε ολοι ιντερνετ που αυτο επδιώκω να έχουμε και ιντερνετ ολοι μας και δίκτυο. δεν ξέρω αν σας βοήθησα ετσι οπως σας τα ειπα αλλα σας παρακαλώ χρειάζομαι την βοήθεια σας...!

το λινκ με τα δωματία οπου θέλω να γίνει το δικτυο απο το δώματιο 1 στο 2.

http://i5.tinypic.com/8dyic6e.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.