Dragonlordcv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2008 Καλησπερα σ'ολους.Σκεφτομαι να αγορασω το εξης συστημα:MB: Asus P5ECPU: CORE 2 QUAD Q6600 η τον Core 2 Duo 8500 RAM: 2GB KIT DDR2 1066 AXERAM TRANCENDCASE : ANTEC NINE HUNDREDVGA: ASUS 8800GT 512CPU COOLER: SCYTHE NINJA PLUSPSU: SILVERSTONE STRIDER 750WΔεν παραθέτω σκληρους και λοιπα μιας και η παραπανω συνθεση ειναι και η πιο βασικη.Θα σας παρακαλουσα πολυ να μου πειτε αρχικα αν αξιζει να παρω 4πυρινο η να προτιμησω τον 2πυρινο Penrin;Απο τα παραπανω components (κυριως MB και RAM) θα μπορουσα να παρω κατι καλυτερο λαμβανοντας υποψιν οτι ναι μεν το θελω για gaming αλλα δεν καιγομαι για SLI-Crossfire υλοποιησεις, αλλα ειμαι ανοιχτος για μετεπειτα O/C.Σας ευχαριστω προκαταβολικα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Quad σε αυτά τα λεφτά.Πάρε τη Thermalright Ultra καλύτερα.Τα άλλα είναι πολύ ωραίες επιλογές ίσως να έπαιρνες τη Formula μικρή διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 20, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Μια χαρά πλήρες το βλέπω το σύστημά σου - προτίμησε τον 4πύρηνο θα έλεγα και γω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonlordcv Ιανουάριος 25, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Σημερα τον παρηγγειλα, αυριο θα τον εχω ετοιμο. Τελικα προτιμησα 2πυρινο, τον 8400 . Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Ιανουάριος 25, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Καλή επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 25, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 ωραίες προτιμήσεις. μόνο ελπίζω να πήρες την ultra extreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldal Ιανουάριος 25, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Καλή επιλογή cpu. Μπράβο (τον παράγγειλα κι εγώ σήμερα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonlordcv Ιανουάριος 25, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2008 Πήρα την SCYTHE NINJA PLUS Rev B, (εχω παρα πολυ καλες συστασεις ). Η Thermalright Ultra μου φανηκε υπερβολικη. Σ'ευχαριστω παντως για τη συσταση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.