Melkon Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2008 Για καποιους αυτο το midi πιανακι μπορει να φαινετε καπως γελειο αλλα για ενα ατομο που δεν ξερει πολλα απο μουσικη(εγω) και θελει να πειραματιστει ειναι μια πολυ καλη επιλογη στα 89Ε. Η συσκευασια απο μπροστα. Η συσκευασια απο πισω. Η συσκευασια μεσα. Το πιανακι εξω. Η εισοδοι και εξοδοι Οι pitch & modulation ροδες τελος η θεση που πηρε! Θελω να πω πως με το reason δουλεει κανονικα και εγω σαν αρχαριος με καλυπτει απολυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 nice, but... Does it blend ?? θέλω να πω, τι είναι; τι κάνει; τι software έχει; πως δουλεύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιανουάριος 19, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Πολυ συνοπτικα αυτο που κανει ειναι να ελενχει προγραμματα παραγωγης ηχου.Απο μονο του ειναι αχρηστο.Μαζι του εχει 3 προγραμματα υ το ενα ειναι για παραγωγη μουσικης,το αλλο για να μαθεις και το τριτο ενα απλο προγραμμα δοκιμης.Εγω αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το reason με το οποιο μεχρι τωρα εχω κατι καταφερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.