SirGeorge Ιανουάριος 21, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από dpolal [Σήμερα, στις 10:02] Και όποτε έχω μιλήσει στο τηλέφωνο με τεχνικούς από την ΜΣ ποτέ δεν είχα πρόβλημα να συνεννοηθώ. Όντως είναι συνεργάσιμοι. Με την ενεργοποίηση των βίστα δεν ξέρω τι παίζει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 21, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από vasi Αυτη δεν ειναι μικρη αναβαθμιση υπολογιστη !!!! Εσυ τον αλλαξες ολοκληρο, και δεν αναφερεις αν εκανες αλλαγη σωκετ, η ακομα αλλαγη απο amd σε intel ή το αντιστροφο !!! τα xp που εχεις μαλον είναι oem για έναν υπολογιστή και μόνο !!!! επιτρέπεται η αντικατάσταση του επεξεργαστή ,και επίσης τώρα τελευταία και της μητρικής, ενοειτε να είναι να είναι στο ίδιο σωκετ !!! αλλαγη σοκετ εκανα οχι ομως πλατφορμας. ειχα AMD 754 και πηγα σε AMD AM2+.και να συμπληρωσω οτι δεν ειναι ΟΕΜ. εγω τον εφτιαξα και εχω αγορασει το cd των WIN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.